06.02.2013, 21:26
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
07.02.2013, 10:18
(06.02.2013, 21:14)eseona Napsal(a): [ -> ]Třeba nějaký dort s LSP
Jako to bude kazdopadne. Neforemny blob fiaove barvy
O vikendu se o neco pokusim
07.02.2013, 11:38
(05.02.2013, 18:49)Nessie Napsal(a): [ -> ]Tak jsem právě dopekla! No není to žádný zázrak, ale myslím si, že na první pokus to docela ujde. Ztížené podmínky byla i plynová trouba a všude spousta nepořádku, než jsem přišla na to, které nadobí bude nejlepší! :-D Ale celkově jsem spokojená.
no já myslím, že nádhera, jako profík
Já se musím pochlubit, včera mi dorazila konečně první originální cupcake trezírovací špička-francouzská hvězda. Je obří. A je tak cute!
a tady nápovědní hint k trezírování
a nějaký ten recept
07.02.2013, 18:53
To je prostě úžasné! Chci taky! Mimochodem děkuji Luně.
07.02.2013, 20:57
Tak s pomoci Lyrel (jako moji konzultantky na telefonu) jsem uspesne nakoupil veci na cupcakes bohuzel doma byla jiz trouba zabrana masem, tak se muj experiment odsouva na sobotu
07.02.2013, 23:01
(07.02.2013, 20:57)Wonderbolt Napsal(a): [ -> ]Tak s pomoci Lyrel (jako moji konzultantky na telefonu) jsem uspesne nakoupil veci na cupcakes bohuzel doma byla jiz trouba zabrana masem, tak se muj experiment odsouva na sobotu
Masem? To jsi mohl spojit na rainbow-cupcakes
Ach jo, když to tady tak čtu, už bych se do toho taky mohla konečně dát
09.02.2013, 11:02
teda ! mě se moc líbí ta špička- hladká (hovínkový styl )
k tomu receptníku to jsou anglické -americké hrnečkové míry ?
k tomu receptníku to jsou anglické -americké hrnečkové míry ?
09.02.2013, 13:03
Jdu na to, drzte mi palce a kopyta
11.02.2013, 14:54
(09.02.2013, 11:02)Baterka Napsal(a): [ -> ]teda ! mě se moc líbí ta špička- hladká (hovínkový styl )
k tomu receptníku to jsou anglické -americké hrnečkové míry ?
yap, je to na hrnky
Vanilla cupcakes
These easy vanilla cupcakes are so simple to make. Decorate with a swirl of delicious buttercream frosting.
Ingredients
110g/4oz butter or margarine, softened at room temperature
110g/4oz caster sugar
2 free-range eggs, lightly beaten
1 tsp vanilla extract
110g/4oz self-raising flour
1-2 tbsp milk
For the buttercream icing
140g/5oz butter, softened
280g/10oz icing sugar
1-2 tbsp milk
a few drops food colouring
Preparation method
Preheat the oven to 180C/350F/Gas 4 and line a 12-hole muffin tin with paper cases.
Cream the butter and sugar together in a bowl until pale. Beat in the eggs a little at a time and stir in the vanilla extract.
Technique: Creaming butter by hand
Creaming butter by handWatch technique0:50 mins
Fold in the flour using a large metal spoon, adding a little milk until the mixture is of a dropping consistency. Spoon the mixture into the paper cases until they are half full.
Technique: Folding
FoldingWatch technique0:35 mins
Bake in the oven for 10-15 minutes, or until golden-brown on top and a skewer inserted into one of the cakes comes out clean. Set aside to cool for 10 minutes, then remove from the tin and cool on a wire rack.
For the buttercream icing, beat the butter in a large bowl until soft. Add half the icing sugar and beat until smooth.
Then add the remaining icing sugar with one tablespoon of the milk, adding more milk if necessary, until the mixture is smooth and creamy.
Add the food colouring and mix until well combined.
Spoon the icing into a piping bag with a star nozzle and pipe the icing using a spiralling motion onto the cup cakes in a large swirl.
11.02.2013, 15:14
Tak o vikendu jsem pekl. Myslim, ze cupcakes se celkem vydarily, ale krem na zdobeni jsem lehce vyfailoval a musel byt vyhozen nejdriv byl moc ridky, pak,jsem v nem udelal hrudky a pak zmenil barvu a chutnal divne. takze nakonec mely jen polevu z malinove cokolady. Ale v tecce se snedly, tak pocitam, ze zas tak spatny nebyly