Laboratorni potreby jsou dobra vec. Staci ti teplomer, ktery ma stupnici do 160 stupnu. To staci i na karamel. Ja mela digitalni, tehdy me stal 500, ale dneska uz nemam poneti co takovy teplomer stoji. Pokud budes kupovat digitalni, tak ber ten, co ma i zvukovou signalizaci pri dosazene teplote. To je funkce k nezaplaceni, obzvlaste, kdyz se venujes necemu jinemu nez se ti cukr uvari a nehlidas porad teplotu
Hmm.. jak tak koukám, tak laboratorní potřeby prodávají "cukrářský teploměr" kolem 200 Kč bez koše a 400 Kč s košem.. to Fiala trošku nadsadil... I když jsi mi nasadila "brouka" tím digitálem... asi to budu muset ještě promyslet..
muzes mit klidne i bez kose, ten se da udelat. Je tam hlavne z toho duvodu, aby se teplomer spickou nedotykal dna a taky aby se s nim lepe manipulovalo a nerozbil se, kdyz s nim nekde tuknes. On cukrovy rozvar s tim cervenym lihovym nebo rtutovym sajrajtem neni nic moc
Z tohoto tématu dostávám hlad
To je účel...
Momentálně plánuji ty klobásovo-slaninovo-sýrové muffiny co jsem svého času zmiňoval v jiném vláknu, akorát se vyskytlo pár životních komplikací... ale to přejde...
Tak
tohle téma je univerzální berme to tak xD ovšem mě stačí že peču stále na praxi
takže nemá cenu sem něco z vlastní tvorby házet
ale líbí se mi tohle téma, některý věci vypadají fakt dobře.
May: O_O to zní em... dobře
na takový věci mám chuť! yay že se potom rozdělíš?
Tak jsem si koupil ingredience na muffiny, tak se je dnes poprvé v životě pokusím upéct.
podľa mňa je to na prvý pokus skvelé
nemusí byť muffinová forma, hlavne aby dobre chutili!