dobré dobré ! jsem rád že máme aktivní členy šuplíku
tak a taky neco upeču..
Tak v neděli jsem také pekl... kdo mi to tady připomínal red velvet??
[
attachment=1404]
Wonderbolt -> zachraňování krému až do jeho úplného zničení, jóó tak tohle taky znám...
Co to mělo být za krém?
may- jůů to je red velvet ? no já
protože je o:hormě dobrý !
doufám že ti chutnalo..
Jo, jo.. klasický recept s philadelphií. Většinou ji moc nepoužívám (není nad to, když americká náhražka za mascarpone je u nás dražší než mascarpone...), ale když už jsi mi to připomněl a prohrál jsem sázku s kolegyní v práci, že na pondělí upeču nějaké cupcakes, tak jsem si řekl, že je udělám...
P.S. Dobré samozřejmě jsou, chutnali všem!
moje první cakepops. Recept je klasický piškotový dortový plát + cukr moučka + mascarpone, čokoládová + bílá barvená poleva + různé sprinkles, třpytky atd atd, ale zas jsem měla akorát telefon na focení. Mám jich ještě cca 6, beru je dnes na sežrání do Tečky, protože já jsem hned včera večer musela sníst tři :3
(11.02.2013, 18:43)May Napsal(a): [ -> ]Tak v neděli jsem také pekl... kdo mi to tady připomínal red velvet??
Wonderbolt -> zachraňování krému až do jeho úplného zničení, jóó tak tohle taky znám... Co to mělo být za krém?
Oooo...krása
Vůbec , drží, docela mě to překvapilo
(12.02.2013, 10:31)Wonderbolt Napsal(a): [ -> ]Takovy ten z pudingu.
Tak pudinkové krémy nedělám... asi trauma z dětství...
(12.02.2013, 14:12)Lyrel Luna Eclipsed Napsal(a): [ -> ]moje první cakepops.
Gratuluji, koukal jsem, že Tchibo má teď akci na propriety pro cakepops, ale osobně do toho zatím nejdu.. i když jak se znám, tak...
tyhle pečený cakepops ale nejsou dobrý, těsto padá ze špejlí a musí se přilepovat čokoládou a vůbec je to opruz a hlavně je to zbytečná blbost ty jejich pečící formy. Ale misku na čokoládu bych brala. Já mám totiž jeden velkej problém a to jsou v čechách sostupné čokoládové polevy. S tmnavou nemám problém, ale každá bílá, kterou jsem zatím zkoušela i ve vodní lázni rychle kekelovatí a nikdy není dost řídká a hladká, aby se v ní daly věci máčet. Když přidám máslo, je to kolikrát lepší jen neznatelně-bohužel pak poleva ztrácí barvu