Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Je dost možné, že necháme, ale už jak jsem tam byl včera, musel jsem vystát frontu maminek u oddělení MLP (někde v zákrytu nám roste nová generace bronies Rainbowlaugh ). Natož dneska, víme, co mámy dělají, když vidí akci Pinkiesmile
Nevím jaký je tu téma, a nechci ho rušit jen chci napsat že na jižní moravě v TESCU je akce (myslím v břeclavi) 2+1 zdarma. Ty sáčky s poníkem za 52kč. Nezajde někdso na lov?
Yay! Tam toho měli! Pajzl jich nejen pro sebe koupil asi 14 a já si sbírku rozšířil ze čtyř na osm kousků Fluttershyouch
Tož jsem kvůli jednomu popletenému číslu Sparkys na Můstku navštívil ještě jednou a... I regret nothing Rainbowlaugh

[Obrázek: dscn2251x.jpg]

Znamená to, že dneškem nahrazují BB 3. řady 5. a akce 1+1 zdarma stále trvá!

Ty krabice jsou jsou bohužel prázdné a jejich obsah tam čeká na vás Rainbowlaugh Darovala mi je slečna u pokladny, která si mě pamatovala ze včera a prý mají ještě ve skladu Twilightsmile
Vánoce no, chtěj se toho zbavit Rainbowlaugh V žádném jiném Sparkysu než na můstku jsem tuto akci ale neviděl, a to jsme jich včera prošli (taktéž v žádném jiném hračkářství). Pak ještě Tesca mají, jak říka someone, hromadně akci 2+1 zdarma, ale nevím jaké série Pinkiesmile
Tak to tam zítra ráno vyrážím znovu. Bral bych Celestii a Trixie. Ostatní princezny (přebarvený Celestie) mě zrovna neoslnily. Přidá se někdo? Zas bych do Sparkysu naběhnul v 10 ráno. Na krabici se zeptám.

Dal by někdo dohromady seznam figurek, který odpovídaj postavám v seriálu? Něco jako http://i.imgur.com/W05ZA.jpg, ale i se jmény, kódy a pro všechny řady.
No, s těma krabicema jsem měl štěstí v tom, že je tam zrovna předemnou vybalili (a hned jsem si ji mohl i prohledat přímo na pultě u pokladny Rainbowlaugh ). Jojo, musím pochválit personál, s takovým jsem se v ještě v žádném obchodě nesetkal Twilightsmile

Doprovázel bych tě ve věčných lovištích, ale již musím dohnat spánkový deficit, čeká mě pracvní víkend Applejackunsure
Měli tam toho ještě víc než minule. Z toho polovina byla 3. řada a zbytek 5. řada. Sleva 1 + 1 pořád platí. Odnes sem si 10 poníků Twilightsmile a proškolil jednu prodavačku, která si těch blindbagů prej koupila asi 50 (pro děti?). Dostal sem ještě slevovej kupón na 100 Kč při nákupu nad 500 Kč (16. 11. – 24. 12. 2012). Dáme dohromady nějakej větší nákup? Případně bych kupón zkusil směnit za peníze s nějakým nakupujícím.

Poptávanej seznam figurek poníků vyskytujících se v MLP FiM sem dal dohromady tady. Jiný figurky si kupovat nechci, takže mi jich zbývá sehnat asi 10 (bez těch s jiným CM, možná ještě něco objevím v 1. řadě), když nepočítám 6. řadu.

EDIT: Sleva by měla platit jen na dvojice blindbagů ze stejný řady, co sem tak během zuřivýho vybírání zaslech. Naštěstí mi to ale akorát vyšlo, takže info nemůžu potvrdit.
(31.10.2012, 16:23)Pajzl Napsal(a): [ -> ]DaveL - Hej, to jsem taky dneska potkal v tom Sparkysu Rainbowlaugh Btw, viděl jsi tam nějaké BB, nebo Openbagy?

Sorry za pozdější odpověď.
Ne, mají tam jen tyto velké bedny a jestli openbagy myslíš ty samostnatné figurky mane6 v průhledných krabičkách tak ty tam jsou taky (dokonce i nahoře v regálu je sada Canterlot Wedding).
A není to ve Sparkysu ale v Dráčiku (či jak se to podobně jmenuje)
(03.11.2012, 16:38)Xeelee Napsal(a): [ -> ]Měli tam toho ještě víc než minule. Z toho polovina byla 3. řada a zbytek 5. řada. Sleva 1 + 1 pořád platí. Odnes sem si 10 poníků Twilightsmile a proškolil jednu prodavačku, která si těch blindbagů prej koupila asi 50 (pro děti?). Dostal sem ještě slevovej kupón na 100 Kč při nákupu nad 500 Kč (16. 11. – 24. 12. 2012). Dáme dohromady nějakej větší nákup? Případně bych kupón zkusil směnit za peníze s nějakým nakupujícím.

Rainbowlaugh Jen aby nám je potom neprodávala sama, až akce skončí Rainbowlaugh (A ten kupón mám vlastně taky Pinkiecrazy )

(03.11.2012, 18:04)DaveL Napsal(a): [ -> ]Sorry za pozdější odpověď.
Ne, mají tam jen tyto velké bedny a jestli openbagy myslíš ty samostnatné figurky mane6 v průhledných krabičkách tak ty tam jsou taky (dokonce i nahoře v regálu je sada Canterlot Wedding).
A není to ve Sparkysu ale v Dráčiku (či jak se to podobně jmenuje)

Myslel jsem to jako, že je prodávají i v tom Sparkysu na můstku Pinkiesmile
Ty trojbalení tam taky měli všechny. Holt vědí co prodávat Rainbowlaugh