Bronies.cz

Úplná verze: Místa s Pony goodies
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Možná by se dala stvořit nějaká normální hříva. Pak ji do nich zašít Rainbowlaugh
Achjo, proč je tolik zprznili Ajbemused
Všimla jsem si v Praze v Čakovicích, že EQG panenky měly u sebe i celkem vyvedené figurky poníků... Teda byla tam jen Celestie (bílá figurka!!!) a Twillight, nevím, jestli jsou i u ostatních panenek. Třeba takovou Fluttershy bych zkousla a panenku pak hodila někam.. X) ty jsou fakt blah
jojo ta celestie je tam hodne hezka ale me se docela libi i ta panenka a kdyz nic jinyho tak se da premalovat
[Obrázek: SAM_2283.jpg?ver=3]
Same here, Panenky moc nemusím, bych koupil jenom kvůli figurkám.
btw. V harfě na Českomoravský v HMstudios jsou BB vlna 8!!! Jsou v papírové věži, pořídil jsem si Cadence Rainbowkiss
byla tam i Gilda, Flam and others!!! 70 kč kus Flutterryay must have!
ps. je to hned nad Intersparem. , Jo a z 50 Procent jsou na Českomoravský Revizoři, takže get ready! Pinkiegasp
No, tak informativně, že Sparkys na Hl. Nádraží a v Palladiu již také zachvátila 8 wave BBs. Rainbowlaugh
Ještě jsem ale neměla čas je prohrabat a zjistit, jaký je výběr.
Při svých nedávných toulkách pražskými supermarkety s MLP jsem jsem zjistil pár zajmavých informací které by se mohli někomu hodit:
Ve většině obchodů už maj 8. sérii BB Akorát na Vysočanský maj 7 a 5 sérii, V kauflandu (Jarov) Maj 7 a navíc za 45kč. na Floře taky měli nějakou starší sérii ale nebyli tam ani princezničky tak ani nevim která to je.
V Tescu mívaj zajmavý slevy např. já si koupil na smíchově základní řadu s Twiligt RD rarity a pikie za 150kč, taky maj slevy na nějaký ty česačky a na EQ girls, Tesco My má pochvalu za to že regál s MLP máj uprostřed krásně viditelnej Pinkiehappy Taky tam maj automat s poníky s ofiko logem MLP. za 50kč jedna koule s poníkem. Akorát mi poníci už na obrázku připadali zdeformovaní tak jsem nakonec od nákupu upustil.
Na čeňáku jsem v jednom hračkářství viděl koloběžku s Pinkie Pie Pinkiehappy Akorát vypadala tak do 100cm výšky takže nic pro mě. Taky měli hezké papírové tašky s MLP.
Nejzajmavější jsem našel v Galerii butovice kde Byl naproti hračkářství pártyshop kde měli ubrus(120x180 109,-) praporky(na šnůrce), kelímky, brčka, ubrousky(asi 20ks 69,-) talířky (8ks 69,-) mini igelitové tašky a pozvánky. Vše vypadalo moc krásně.
Tak v Palladiu stihli zrušit celý velký kout s Equestria girls, nahradili je Winx. Pak osekali regály MLP hrčkami Zoobles, takže tam mají hrozný bordel, všechno nacpané přes sebe a vedle sebe bez jakéhokoliv systému. A nečekejte, že najdete Blindbagy, ty dvě krabice, co byly předtím, zrušili taky. O Sparkysu mluvím, samozřejmě. Budu muset pro jistotu zajet na ten Hlavák. Ajbemused
Ostrava - v obchodním domě Futurum se nachází Pompo a tam je speciální regál s MLP a věci od Hasbra Twilightsmile

Adresa:
Novinářská 6a, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Česká republika
Sparkys na Hlavním Nádraží taktéž vymeten, akorát trochu víc, než v Palladiu.
Tímto končím své hlášení. Rainbowdetermined2
V palladiu jsem si dneska koupil set s Cherilee,Twist a Silver Spoon, a pak s Octavii, Rarity-Lyrou Rainbowlaugh a nějakou canterlot poníkem Rainbowlaugh už mi zbývá jen apple family set a chrysalis Rainbowlaugh a budu je mít všechny Rainbowlaugh