Bronies.cz

Úplná verze: Lucidní snění aneb portál do Equestrie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Host

(30.09.2012, 22:51)Pajzl Napsal(a): [ -> ]S tím zatížením si na to zřejmě kápnul Twilightsmile Ve tvém případě tomu navíc dopomohlo i to rozzuření.

S celým Ponyvillem to bude opravdu oříšek, mohl bys však začít s něčím menším - Twilightina knihovna například, ta je zmapovaná, jak jen to jde Pinkiesmile Nebude také na škodu, pokud se ještě v epizodách podíváš na nějaké scény odtamtud a pokusil ses to zapamatovat (nejlepší na to bude asi "Look before you sleep"). Pokud si to ještě pustíš na něčem přenosném v autě před spaním, je možné, že tvé podvědomí udělá práci s tvořením snu za tebe Pinkiesmile ).
A obrázky mohou také pomoct: první patro, druhé patro.

Díky moc za obrázky Ajsmug Pokusím se na ni teď soustředit a uvidíme. hodim si pár obrázků do mobilu a tak a před usnutím je projedu...uvidíme.

Mne sa dva razy stalo, dávnejšie, ale spomenul som si, že som svoj sen ovládal. Ako som to tu čítal tak som si na to spomenul. To bol na SK vypustený Harry Potter 4 do kín. A mne sa snívalo, že som v nejakej drevenej chatke so spolužiakom, ktorá horela. A on sa ma spýtal: "Čo budeme robiť?" a ja som mu odpovedal: "To je len môj sen, odmiestnime sa." A druhý krát, to zrejme nebolo lucid dream. To bolo inokedy a snívalo sa mi, že stojím oproti Voldemortovi a on mi niečo hovoril. A ja som sa ho spýtal. "Ako to, že vás dabuje Maštalír aj v mojom sne?" A on mi odpovedal. "Lebo to tak chceš ty".
Tak... Rainbowlaugh
(01.10.2012, 07:50)TheKubajs Napsal(a): [ -> ]Díky moc za obrázky Ajsmug Pokusím se na ni teď soustředit a uvidíme. hodim si pár obrázků do mobilu a tak a před usnutím je projedu...uvidíme.

Ještě pro jistotu upřesním, "Look before you sleep" jsem myslel 8. epizodu 1. série, až teď mi došlo, jak lehce se její název ztrácí v kontextu Rainbowlaugh

Host

(01.10.2012, 21:32)Pajzl Napsal(a): [ -> ]Ještě pro jistotu upřesním, "Look before you sleep" jsem myslel 8. epizodu 1. série, až teď mi došlo, jak lehce se její název ztrácí v kontextu Rainbowlaugh


Pochopil jsem. Ale taky jsem napoprvý přemejšlel na co se mám před spaním podívat Ajsmug
Dneska se mi zdál zvláštní sen. Nečekal jsem, že se něco takového může stát - ale nedokážu určit, zda byl sen lucidní nebo ne.
Nechce se mi to celé nějak popisovat, tak sem dávám kopii ze snového deníku:



Sen: Velmi krátký sen, odehrává se na Bronies srazu v Praze v baru Tečka.
Stojím vedle Mondrogara a ten se rozhlíží a hledá Flaiminga. Flaiming sedí kousek od nás u stolu.
Mondrogar si jde sednout k Flaimingovi a já mezitím procházím mezi ostatními návštěvníky srazu a vítám je.
Poté se vracím ke stolu s Mondrogarem a Flaimingem. Akorát přichází a sedá si ke stolu i Kiraa.
Koukám na Kirovu jmenovku a má na ní napsáno "Love her Kiraa". Podívám se na ni podruhé a je tam napsáno "Love his Kirra". Rainbowlaugh

Poznámky: Sen se mi zdál mezi 6:40 a 6:50. V 6:40 zazvonil budík a do 6:50 jsem ještě na pár minut usnul, tj. než zazvonil budík podruhé.
Nejsem si jistý, zda to byl lucidní sen. Ale mam silný pocit, že cestu (tj. ke komu půjdu) při vítání návštěvníků jsem si vědomě určoval sám.
Bohužel nedokážu určit, zda jsem si tu cestu opravdu vědomě určoval nebo zda to byl pouze normální sen a ten pocit, že si cestu určuji vědomě, byl pouze součástí snu.



Co si o tom myslí zdejší odborníci? Pinkiesmile

Host

(02.10.2012, 15:40)Refly Napsal(a): [ -> ]Dneska se mi zdál zvláštní sen....o si o tom myslí zdejší odborníci? Pinkiesmile

Nevím, jestli jsem odborník, ale...

- Přinejmenším to že se ti zdálo něco související s MLP je drobný úspěch. Je to sice asi hlavně proto, že nad tím přemýšlíš, ale to je v pořádku, O pár příspěvků výš písu o tom, že i moje sny pravidelně ovlivňují věci co se mi dějí. Začínám si myslet, že sen bez zásahu snícího je jakousi splácaninou věci nad kterými mozek uvažuje předchozí den.

- Bizarní věci typu změna jmenovky jsou ve snu úplně normální a zajímavé je, že tě to v něm občas ani nemá tendeci překvapit (mě vylezla z úložáku Dashie a ani to se mnou nehnulo Twilightsmile ) Ty jsi se ve snu nad změnou jmenovky podivil, nebo ne?

- Začátek dobrej...uvědomil sis, že jsi vy snu, nebo ne?

- Četl jsem jednu studii která pravila, že před každým probuzením se nám zdá sen, ať už si to uvědomíme a zachytíme ho, nebo ne...pokusím se sem dát link, když ji najdu...Nevím ale, co je na tom pravdy.

- Tak hodně štěstí. Však ty si tu Twi jednou pohladíš Twilightblush
To jo no, v dětství by to bylo mnohem jednodušší Twilightsmile
(02.10.2012, 23:44)TheKubajs Napsal(a): [ -> ]Ty jsi se ve snu nad změnou jmenovky podivil, nebo ne?

Uvědomil sis, že jsi vy snu, nebo ne?

Tak hodně štěstí. Však ty si tu Twi jednou pohladíš Twilightblush

Ne, bohužel až po probuzení, když jsem si to zapisoval. Ve snu jsem se nad tím nápisem akorát v duchu pousmál. To, že se změnil mi bylo jedno, sakra... Rainbowlaugh

No nevím o tom, takže asi ne... Jak jsem psal - v tom snu byl hlavně zajímavý ten pocit, že si cestu určuji sám, to se mi ještě nestalo... Pinkiesmile

Díky Twilightsmile
Nj, škoda... Pinkiesmile Budu trénovat dál... Twilightsmile
Suprááájz To jsem zase já Rainbowlaugh

Dnes se mi stala zvláštní událost:

Byl jsem poměrně unavený, takže jsem si lehl (zkrouceně na bok) a začal usínat. Dostal jsem se do tranzu a začal jsem slyšet drobné škrábavé nesrozumitelné hlasy. Pak jsem sebou omylem cukl Twilightoops

Jinak jsem si zapsal další sen, který se mi vybavil uprostřed noci Rainbowlaugh. Psal jsem ho z nouze na druhou stranu paysafecardy Rainbowlaugh

Je to kříženina našeho skype - RP chatu a hry Tropico Rainbowlaugh Přesné znění

Citace:Někam jsem cestoval nebo to byl můj ostrov v Tropicu 4? Nevím. Všude byla kukuřice a písek. Máro z RP chatu mi chtěl říct nějaké důležité věci, ale co, to netuším.

Tak, moc to toho neřekne. Byl to spíš jen záblesk, než opravdový dlouhý sen.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25