Bronies.cz

Úplná verze: Lucidní snění aneb portál do Equestrie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
stručně: freeware, cílí zvuky hlavně do REM fáze díky běžnému sledování, zadávání značek "gesty", snadné značení událostí, historie událostí, grafy, zálohování nastavení a jeho přenos, nastavení od barev až po vyladění předpovědí REM, autokalibrace, rozliší pohyb těla od hluku okolí.. Zbytek mi přišly jen jako obecné reklamní "žvásty".. nic víc než bylo již řečeno jsem se teda nedozvěděl..
Díky, vyzkouším to dnes přes noc (pouze jako "analyzér", bez zvuků) a uvidíme.

Zkusí to někdo se mnou (Android 1.6 a vyšší)? Pinkiesmile
Bohužel jsem majitelem přístroje apple a ten ani nemá mikrofon, protože je to starší generace, takže bohužel
No, tak jsem tu aplikaci vyzkoušel první noc (bez zvuků) a +/- to sedí, ale stejně k ní nemam moc důvěru. Připadá mi to jako strašně jednoduchý princip na to, aby to fungovalo tak "dobře", jak to autor popisuje.

Jinak ve 4:30 jsem se opravdu vzbudil (zapípal telefon, že má vybitou baterku Rainbowlaugh ), tak jsem ho dal na nabíječku a říkám si - ideální čas zkusit WILD:

Tak jsem si lehnul na záda, zkusil jsem v maximální možné míře "vypnout mozek", jen jsem se soustředil na dýchání... Tentokrát mi znehybněly opravdu celé ruce i nohy, ale jinak nic...
Vydržel jsem to takto 3h, až do 7:30 - chvílema jsem usínal - vždy na chvilku, ale zase jsem se probral. Počítal jsem dýchání - když jsem se dostal k číslu 400, tak už mě to nebavilo a říkal jsem si jen "nádech - výdech"... Rainbowlaugh

No, asi jsem naprostý anti-talent... Rainbowlaugh


Plné rozlišení zde.
[Obrázek: data_20120913_2342.png]
Kdyby tu aplikaci ještě někdo chtěl používat, tak jsem přišel na 3 problémy:
  1. Když běží aplikace a mobil z nějakého důvodu rozsvítí displej (SMS, hovor, upomínka, ...), tak mu aplikace již nedovolí zhasnout a displej svítí klidně až do rána (sice jen na 10%, ale svítí), pokud ho ručně nezhasnete.
  2. Aplikace nehorázně žere baterku. Čekal jsem, že bude něco brát, ale tohle jsem nečekal. Večer jsem měl 90% baterky a ráno vypnutý telefon a baterka 1%
  3. Ačkoliv je u aplikace napsáno, že ukládá data automaticky každých 10 minut (dobře, autor píše měla by ukládat), tak pokud se vybije baterka a mobil se vypne, tak ráno žádný soubor s daty nenajdete, prostě není nic uložené. Jako kdyby se nic neukládalo - vypadá to, že k uložení dojde až ráno, když aplikaci ručně ukončíte.

Z toho plyne:
  1. Pokud vás ruší světlo displeje, tak displej večer něčím přikryjte nebo mobil otočte displejem dolů (záleží kde máte mikrofon)
  2. Mějte mobil přes noc na nabíječce
Mě se stalo něco moc zajímavého... Zdál se mi tento (normální, tj. ne-lucidní) sen (zkráceno):

Jsem v místnosti s nějakým kamarádem a řešíme něco na nějakém serveru (pomocí Putty). Prohlížíme nějaké textové logy... Chvíli nedávám pozor a kamarád server "natvrdo" restartoval (tlačítkem RESET). Když jsem to zjistil, tak jsem mu hodně vynadal - něco ve stylu jestli chce zničit databázi na serveru. Říkám mu, že ta databáze používá úložiště InnoDB a to nepodporuje transakce...

A v tu chvíli se sen normálně zastavil (jako když dáte pauzu u filmu) a já si uvědomil, že jsem právě ve snu řekl blbost (InnoDB podporuje transakce, MyISAM je nepodporuje). Nicméně sen pak (bohužel) zase normálně beze změny pokračoval dál...

Jsem docela překvapený, nevím co si o tom mám myslet... Rainbowderp Twilightsmile
Taky je zajímavé, že od té doby, co si píšu snový deník, si pamatují více a více snů - asi na tom něco bude... Twilightblush
Já dnes měl sen s trochu sexuální tématikou a také mlp.

Začátek *Cenzurováno*, jména *Cenzurováno*. Pozvání od princezny Celestie v lidské podobě do soukromé ložnice. Drobné *cenzurováno*. Zastavení času, abychom ho měli více pro sebe. Pak mi ukazovala Canterlotské podzemí a nakonec se rozplakala se slovy, že Luna je strašně protěžovaná a neustále jí všichni bronies dávají nějakou protekci.

Sen nebyl lucidní, ale byl s MLP, alespoň částečně. Také tam byla informace o osmé generaci blindbagů, kde bude jen TS a Rarity a pak spousta těch neznámých.

Když jsem se probudil, měl jsem zavřené oči, zaujal jsem polohu pro meditaci na lucidní snění - WILD. Jenomže mi začala u zdi vedle zvonit pračka, venku štěkat psi a troubit auta, takže jsem se naštvaně vzbudil, tentokrát naplno.

Vůbec poslední tři dny jsem tomu lucidnímu snění moc nedal, když jsem zkoušel WILD, tak jsem byl ospalý a mrzutý a po čtvrt hodině bez výsledku jsem si šel lehnout doopravdy. Včera jsem dokonce nezkoušel vůbec nic, protože po náročném týdnu musím sebrat energii na další náročný týden.

Tak toť vše Rainbowlaugh
To je zcela normální. Ovšem musím upozornit, že WILD se dělá nejlépe tehdy, když se vzbudíte v noci. Když to děláte takhle tak nemáte žádný sen, do kterého byste vstoupili, kdežto když se probudíte ze snu a uděláte WILD, tak vám je sen už k dispozici.
Tak dnes jsem nezkoušel způsob WILD, ale spát šest hodin, probudit se naplno a jít zase usnout s WILDem.

Probudil jsem se po šesti hodinách. Pak jsem dvacet minut chodil a díval se do počítače. Pak jsem si šel lehnout a zkoušet WILD. Bylo to dobré, protože jsem se probudil uprostřed sna. Znamenalo to, že už jsem před tím byl v REM fázi. Takže jsem přemýšlel o posledních vzpomínkách na sen a stalo se něco, co jasně značilo, že brzy to přijde. Moje vědomí začalo vybuchovat, moje tělo začínalo paralýzu, v určitých výbojích mým tělem procházela nepopsatelná energie. Nicméně, stále jsem neměl ty halucinace, neslyšel jsem žádné zvuky a cítil jsem většinu svého těla.

Pak jsem otevřel oči, říkal jsem si, zkusím to znovu. Podíval jsem se na hodinky a zjistil jsem, že jsem na dvě hodiny usnul, aniž bych měl nějaký sen. Tak jsem se na to vykašlal, s tím, že to zkusím dnes odpoledne znovu.
Ano je - je to popsané v tom odkazovaném článku v prvním příspěvku... Pinkiesmile

Hodně zjednodušeno: Prostě se ti zdá sen a ty si během snění uvědomíš (pomocí testů reality), že sníš a pak si můžeš ve snu dělat co chceš... Ajsmug
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25