Bronies.cz

Úplná verze: Lucidní snění aneb portál do Equestrie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
(20.11.2012, 07:18)Antarius Napsal(a): [ -> ]Jednou to dotáhnu do takový profesionality, že jak usnu, budu žít druhý život Ajsmug

S Applejack? Pinkiehappy Jinak gratuluji... Pinkiesmile
Vím, že to moc s poníkama nesouviselo, ale tohle je Offtopic Ajsmug

Jinak, jestli s AJ, nevím...pořád je dost holek z našeho světa, kterým bych asi dal přednost Ajsmug
Nejhorší je že se člověk nesmí ani trochu vzrušit, jakmile to udělá, tak se probudí. Jinak ten způsob dostat se do LD pomocí spánkové paralýzy je zajímavý, neslyšel jsem o něm, hned ho zkusím.

Jinak já jsem se v LD dostal jen k vylétnutí...používal jsem metodu s rukama. Zdála se mi nějaká ptákovina..pak jsem se ve snu podíval na ruce a došlo mi že jsem ve snu. Pak jsem se totálně ,,rozveselil" a vyletěl do nebe. O pár vteřinek déle jsem byl vzhůru.
Jo, jak si uvědomíš, že jsi ve snu, je těžký v něm zůstat...
Tak opět se mi povedlo uvědomit si sen a to díky náhodnému testu reality.

Objevila se moje sousedka a když měla zdeformovaný obličej, bylo mi to divný. Otočil jsem se, řekl si, je to sen, prošel paralýzou, která byla slabší než ostatní a podíval se na ní. Obličej už měla normální.

Nicméně pak se objevovaly další nesrovnalosti, tma, světlo, taky byl průvod naším městem kvůli smrti Václava Havla (velice divné, protože tam byla spousta cirkusáků, nějací vojáci atd.) kamarád se tam setkal s mnou vymyšleným černochem a dostal se přes ochranku a povídali si. Prý ten černoch hraje fotbal (což vyhovuje, protože kamarád fotbal zbožňuje) a pracuje pro Environmental protection, takže jezdí po akcích a opravdu se rýpe v hlíně a zahradničí

No, jenomže z toho průvodu mi bylo blbě a smutno. Chtěl jsem to za každou cenu ukončit a tak jsem si říkal. Jakákoliv sebevražda schopná uskutečnit v současných podmínkách bolí. Tak jsem si chtěl najít pistoli ale nakonec z toho sešlo, už se zase vše vrátil do snu. Já neměl chuť něco tvořit a prostě jsem se unášel snovou realitou.

Prosím, vím, že Drakasin poslal forum, které se lucidnímu snění věnuje a kde je mnoho tutoriálů, ale já potřebuji konkrétní odkaz/konkrétní tutoriál jak trénovat změnu prostředí a věcí v lucidním snu.
Já nevím, mě se žádná paralýza nestala, nebo si ji nepamatuji (což je pravděpodobnější) Ajsmug

Řekl bych, že nějaké tutoriály moc nepomůžou Rainbowlaugh já jeden podobný návod kdysi našel, několik měsíců jsem ho zkoušel, a nic se nestalo...každý má trochu jinou osobnost, tak si myslím, že nejlepší je na to přijít sám.

I když nastudovat nějaký ten základ by mohlo popostrčit Ajsmug
Oni tutoriály pomůžou, jen si je člověk musí přizpůsobit.
[Obrázek: 28749_562403040442590_1264995381_n.png]

už o nás vědí Rainbowlaugh
Vidíš, Scootaloo nás všechny předběhla po jednom sezení s Lunou, shame on us Rainbowlaugh
Hele, kdyby ti někdo řek, že je to jen sen...já bych mu nevěřil Rainbowlaugh ale kdyby mi to řek např. Caesar, asi bych to zvážil... Rainbowhuh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25