Bronies.cz

Úplná verze: Lucidní snění aneb portál do Equestrie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Nepoznám, ale vyzerá to zaujmavo. Já chodil akorát na lucidipedia.com kde si můžeš zapisovat sny a projíždět, co zapsali ostatní, ale po pár snech mě to přestalo bavit přepisovat. Ale jako stránky fajn.
Ale zaujalo mě, jak si psal na jinym vlákně o tej snovej bylince, to by stálo za experiment.
Calea? Dá sa zohnať na nete, celkom lacno. Na spánok je dobrá aj vitánia snodárna (alebo ashwagandha), ktorá sa bežne používa aj v zmesiach ajurvédskych čajov.
Já vždycky věřil radši bylinkám než práškům Rainbowlaugh
Je pravda že jednu bylinku v rozumný míře uznávám jako všelék, ale je pravda, že po tý si sny věčinou moc nepamatuju, jen ty bdělý. Ale zkusim se projít tady po těch našich jihočeských lukách a lesích a už sem tu našel i poměrně vzácný bylinky. Třeba tu najdu taky něco, co podporuje spánek a sny. I když asi ne teď v zimě.
Kto hľadá, nájde Twilightsmile Nebudem robiť reklamu (nechcem dostať banán), no pri troche googlenia nájdeš aj českých predajcov, ktorí majú caleu v ponuke. Ashwaghandu sa chystám vyskúšať, potom zreferujem (hoci po jednom ajurvédskom čaji s ňou som sa perfektne vyspal, akurát jej v tej čajovej zmesi bolo len nejaké to percento) .
Vůči tomuhle jsem opatrný. Sebepoznávání a zkoušení svých duševních možností je určitě záslužné a zajímavé, ale nikdy nevíte co to ve vás může probudit a jestli jste vůbec přirpaveni "podívat se tomu co sídlí ve vaší hlavě do tváře"
Popravdě, nejhorší na tom je, že při duševních cvičeních se do člověka může dostat něco zvenku a to je pak průser. A to něco se úplně klidně bude vydávat za vás a nechá vás myslet si, že je to kousek vás samotných...prostě odsud posud.
Mám návrh, založme samostatný topic, toto vyzerá na zaujímavú debatu a oplatilo by sa to rozvinúť. Tu už akosi odbiehame od témy LD.
Souhlasím, ale varuju, že moje názory budou ovlivněny tím, že sem křesťan.
Hádám že na tohle téma by bylo tolik názorů ovlivněných tolika věcma... Rainbowlaugh

Klidně něco založme, milerád budu po večerech slabé nátury děsit k smrti
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25