Bronies.cz

Úplná verze: Lucidní snění aneb portál do Equestrie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Pro lucidní snění sem se rozhodl někdy v červenci nebo srpnu, přečet pár knížek, trochu trénoval, zapisoval sny, dělal reality checks (to bylo zbytečný), ale nikdy mi to nevydrželo moc dlouho. Pak, začátkem prosince, sem měl jeden lucidní sen přirozeně a to mě motivovalo. A za prosinec se mi podařilo mít další tři, díky týhle technice
http://www.lucidipedia.com/tutorials/wak...hnique/en/

S Esoterikou, astrálním cestováním, meditací a transem žádný zkušenosti nemám a doufám, ža ani nikdy mít nebudu, z několka důvodů. Ale lucidní snění je úžasnej zážitek. Bohužel, ani ve sn neni možný všechno. Konkrétně číst Rainbowlaugh
Dobre teda... Povedal som si, že dnes začnem s lucidným snívaním, prípadný úspech si zaznačím a zreferujem.
(13.01.2013, 22:42)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]Dobre teda... Povedal som si, že dnes začnem s lucidným snívaním, prípadný úspech si zaznačím a zreferujem.

Hodně štěstí a trpělivosti, budeš to potřebovat. Pinkiesmile
Drakasin, hádam to bude OK... No poznám aj človeka, ktorý má lucidné sny bežne a bez akéhokoľvek tréningu - výhoda?
Jo no, výhoda jak prase, taky znám pár lidí, který si skoro pokaždý ve snu uvědomují že sou ve snu jen tak, přirozeně, ale na druhou stranu většina z nich nedokáže nic ve snu ovládat, což je ta největší sranda Rainbowlaugh

Každopádně přeju hodně úspěchů, mě se první dostavil po 4 měsících ne zrovna intenzivního tréninku, ale ve většině knížkách sem čet o 2 měsících, tak ať se ti to povede co nejdřív.
Takže stručne... Z LD nebolo nič, no mal som pocit, akoby mi niečo bránilo dostať sa do spánkovej paralýzy. Snažil som sa vizualizovať Equestriu, no dosť často ma otravovali aj negatívne myšlienky a nervozita. Ale chce to cvik.
Ahoj broníci. Jsem tu sice nový, ale narazili jste na téma, které mě velmi popíchlo. Říkám vám, ať to nezkoušíte. 1. Nepovede se vám to a 2. Si můžete poškodit mysl. Věřte mi nebo ne, ale LD funguje je možné, ale z internetového odkazu zjistí ne celou pravdu. Aby jsi přešel do LD musíš mít mozek naladěn na hlubší frekvenci (delta či alfa ) . Ale to se v diskuzi říkat nedá. Mám vás rád. Kormand Pinkiesmile
Díky za upozornění, ale moje mysl je už tak poškozená, že nikdo nepozná rozdíl Rainbowlaugh
(14.01.2013, 21:22)Kormand Goldmane Napsal(a): [ -> ]Věřte mi nebo ne, ale LD funguje je možné, ale z internetového odkazu zjistí ne celou pravdu.
Zaprvé, co jsi, google překladač? Rainbowlaugh
Zadruhé, při lucidních snech vykazuje mozek stejnou aktivitu jako u normálního snu, protože se děje během REM spánku, aktivita mozku dosahuje nejvyšší frekvence, jako alpha a beta, kterých mozková aktivita dosahuje při bdělym životě, beta při aktivitě a alpha při bdělym odpočinku.
A za třetí, neříkej nepovede se vám to, protože povede, mě se to povedlo, Discordianovi se to povedlo a Hotsteppovi se to taky povede.
A na závěr, lucidní sny mají na mysl naopak pozitivní účinek.
Taky tě mám rád, jen zbytečně neplaš. Geeshta
Kormand, myseľ si dokážeš ovplyvniť. Ak budeš veriť tomu, že LD je nebezpečné a môže ti uškodiť, nečuduj sa, ak ti nakoniec nejak uškodí. Ak budeš LD vnímať ako stav, ktorý sa dá naučiť a môže ti pomôcť "otvoriť dvere do novej oblasti mysle" (nebudem sa tu oháňať anjelmi ani astrálom), výsledok bude diametrálne odlišný už len preto, že si o LD začal rozmýšľať pozitívne. Ak to niekomu nevyjde, stáva sa, no mnohí s tým mali dobré skúsenosti.
Ľudská myseľ je jedno obrovské pole, z ktorého sme zatiaľ preskúmali len časť.

Geeshta - tak som dnes lietal po internete... Poznáš tieto stránky?

http://www.dreamviews.com/activity.php
http://dreamstudies.org/
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25