Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Táto pieseň sa mi dosť páči.
Hasbro se inspirovalo tím fanficem ve které mane 6 donutily Chrysalis hrát ve filmu nebo jak to bylo Rainbowlaugh Na konci téhle epizody vyjde najevo že to byla prostě jen premiéra nového muzikálu

Návštěvník

Už aby to bylo Rainbowlaugh
(15.02.2013, 00:13)LikiOne Napsal(a): [ -> ]tím chceš říct že až se někdy bude princess Celestia nudit muže druhým poníkům měnit jejich cutie-mark.
jen tak ... z legrace Rainbowlaugh

To by jí bylo podobný Rainbowlaugh
Mám takový neurčitý pocit, že premiéra by měla být dnes. Je to pravda, nebo si to s něčím pletu?
Jaj, to je eště za dlouho. Zvláštní, něco mi říká datum 14. února. Šak já na to přijdu Rainbowlaugh
Jen drobná chybka ve výpočtech Rainbowlaugh, příště si na to dám větší pozor Rainbowlaugh
Tybrďo taky se těším, ale to tak že moc. Podařilo se mi přečíst celých 18 stránek tématu, a ty promo videa a screeny jsou prostě úžasné.

Jo, nemá Pinkie tu hřívu rovnou kvůli práci ? V díle kdy Pinkie vyprávěla, jak získala značku, tak předtím pracovala na poli a sbírali kameny a taky měla rovnou hřívu a potom až uviděla duhové jiskření RD tak se jí to zkroutilo. Teorie mno.
O délku dílu se nebojím, pokud to bude standartně 22 min. tak věřím že se to autorům povede jako vždy. Na to kolik tam toho bude bych spíš očekával dvoudíl, nebo prodloužený, mno co, uvidíme.

Potom Twi s křídlama ? To bude fakt masakr, jestli jí už zůstanou do budoucna, nebo jestli o někdy přijde. (Ještě nejsem na takové úrovni, takže nevím jestli poníkům narostou křídla samy, nebo je "dostanou" k nějaké události nebo tak).
Poníci mají buď křídla (a pak to znamená, že to jsou pegasovšvtí poníci) nebo roh (a to jsou jednorožci, unicorns tuším) a tem kteří nemají ani křídla ani roh, to jsou tuším pozemní poníci. Rainbowlaugh
S tím se musíš narodit, to jen tak nedostaneš.
No.. jde to přišít magií - v jistém díle (fakt nevím teď z hlavy ve kterém) Twi přikouzlila Rarity křídla - ale prý to bylo dost náročné. Docela se těším až to uvidím Rainbowlaugh