Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mane 1+5 to dost dobře vystihuje... Pinkiesmile
Neodsuzujte Twi jen proto, že je z ní princezna. Ona určitě nebude jako člověk, který se dostane k moci... Twi to určitě ničim nezkazí.
Inu... Po počiatočnej zúrivosti zo streamov som mal chvíľami pocit, či nesledujem muzikál (hoci True, True Friend bolo pekné). K tomu každú chvíľu reklamy s miss 'murica, ktorá mi pomaly zdvíhala mandle a občasný lag, aby sa nepovedalo. Sľúbených 20 (?) minút zbehlo ako voda, čakal som nejaké grandiózne finále a dostal som...toto.

Pozitívum bolo, že som zas konečne videl Lunu + niektoré skladby. Ale Derpy sa vrátila!

Suma sumárum: Naozaj si bronies po mesiacoch čakania, nádeje a shitstormov zaslúžili TOTO? Applejackunsure Mám zmiešané pocity z toho, čo nás môže čakať v S4.
ja Twi rozhodně neodsuzuju, ono jak to tam Celestia shrnula tak si to opravdu Twi zaslouží, ne že ne. Jen jak píše niemand, představuju si partu 6 kámošů, znichž se jeden náhle stane já nevim, prezidentem. Z toho jasně vyplívá, že ta parta už nikde nebude taková, jako bývala, i když se o to bude snažit.
Hotsteppa: Aby to mohlo bejt něco spešl, mueseli by to udělat aspoň na 3/4 hodiny bez reklam. Do 20ti minut se toho moc nacpat nedá, kór když se 2/3 epizody zpívá :/
Ja osobne som hlave zvedavy, na dalsie EP. HUB sa snazilo ako mohlo, ale prislo mi to ako nedokonceny pribeh. Bolestne si to pyta pokracovanie pribehu.

Cliffhanger... FUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Velmi dobrá epizoda. S tím, že Twilight se stane alicornem jsem počítal od samého začátku (těch referencí bylo opravdu dost), takže žádný šok se nekonal. A navíc tam byla Derpy, takže u mě plná spokojenost Twilightsmile
Mne osobne to hrozne pripomina Disneyovky z mojho detstva Rainbowlaugh

Edit: Aby som to zosumarizoval bez Spoilerov, musim povedat, ze epizoda mohla dopadnut aj lepsie, ale mohla dopadnut aj O DOST, DOST horsie. V celku su dojmy zmiesane, ale som rad, ze som nemusel vyuzit svoj Zalozny plan.
[Obrázek: 1361031020714.jpg]
v lepší kvalitě
teď otázka jestli to je fake, ale nevypadá to