Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Další promo
http://www.wired.com/underwire/2013/02/m...-3-finale/

IT'S ALL SO CLEAR NOW!
Dílky do sebe zapadly! Záhadná kniha! YAY!
Takže finále bude zřejmě 3 dílné.
Copypasta z Twitteru M. McCarthy
"I consider the season finale of #MLPFIM a 3-parter. #bronies just won't get to see parts 2 and 3 for awhile. But it will be worth the wait."
Ale, ale? Tak to znie zaujimavo. Este k tomu hovori, ze casti dva a tri neuvidime, ze by to bol fakt cliffhanger do s4? Alebo to jednoducho roztiahnu na 3 casti, 3 tyzdne za sebou.
Obával jsem se, jak se to do 22 minut nacpe. Třídílný tentononc jsme tu ještě neměli, to bude velmi, velmi epické.
Doufám, že pravdu má Milfox, bylo by trochu nevhodné čekat až do S4.

Nevím, kolik fangasmů ještě přežiju.
Teraz hlavna otazka.

Videli sme spoilery len z part 1, alebo zo vsetkeho? To znamena, ze vlastne vobec nevieme jak to vypali a mozno sme sa stali obetami najvacsieho trollingu v historii internetu.
Ultimatni trolling by bylo to, kdyby ted, kdyz jsou vsichni smireni s trvalou a nezvratnou alicornizaci Twilight, nechali ta kridla zmizet na konci "trojepizody". Ha! Ale ne, vsechno dulezite se stane v tehle epizode a pokud budou ty ostatni navazovat, tak spis volne.
Vyděl jsem písničku z poslední epizody.
No začínám nesnášet CM. Původně jsem myslel že to je talent. Ale podle písničky to je to co MUSÍ dělat. Opravdu sem z toho naštvaný. Ani AliTwi mi nevadí jako tohle.

Host

Milfox: internety se shodují na Cliffhangeru, navíc Megan tvrdí, že se vyplatí si počkat, a že to bude chvíli trvat, než uvidíme část 2 a 3. To nezní jako kdyby mluvila o týdnu...¨

Jinak pro úplnost ten tweet

[Obrázek: 560493_603627502986810_757294197_n.png]
(16.02.2013, 02:51)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]Takže finále bude zřejmě 3 dílné.

Takže predsa len "Hollywood style". Čo k tomu povedať... Pokiaľ je to pravda, uvidíme, ako dlho bronies vydržia bez rozpútania nejakého shitstormu. Len dúfam, že posledný diel bude minimálne 40% cooler.
Video a tweet přidané do prvního příspěvku.

Taky bych čekal jinou reakci na to, že Twi dostane knihu kouzel samotného Starswirla a taky bych čekal, že jí ta kniha nebude poslána poštou, ale předána nějakým obřadnějším způsobem Rainbowlaugh

Edit: http://www.equestriadaily.com/2013/02/ma...-cure.html jsem tam přidal taky.