Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Hotsteppa
tomu bych veril v polovine 1 sezony ale ted by to muselo byt jasne i nahnilemu bramboru
(17.02.2013, 13:45)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]Nejaká genetická predispozícia na syndróm alicorna?
Možné je všechno Rainbowlaugh Twilight už odmala vládla magií co se dokázala skoro vyrovnat princeznám Twilightsmile
Po několikerym shlédnutí se mi epizoda furt líbí. Shrnuto, trochu roztáhnout, aspoň na půl hodiny a asi vypustit alicornizaci Twi a nemělo by to žádnou chybu.
Faiko, myslel som pôvodne. To, čo sa deje teraz, sa pekne zvrhlo. Berme to aj z hľadiska psychológie reklamy, inak treba pôsobiť na 6-ročné dievčatá a inak na 20-30-ročných dospelých chlapov.

A k epizóde... Už ani neviem, či je ešte niečo, k čomu som sa nevyjadril. No nádej zomiera posledná a verím, že 4. séria dopadne dobre. Držím scenáristom palce, nemajú to ľahké.
Pŕesně. Scénáristi hlavně píšou poŕad pro bronies, což hasbru moc nedochází...hasbro dalo instrukce - muzikál, CM switch, twilicorn a tvůrci z toho dokázali spíchnout toto a navíc tam nacpat Derpy... no aspoň někomu na nás záleží.
(16.02.2013, 20:10)Discordian Napsal(a): [ -> ]Princess Twilight byla jasná od pilotní epizody, tak to tady máme, no.
Aspoň že nejsem jediný, kdo si to myslí. Ne, že by mě to napadlo hned v prvním dvojdíle, ale už dávno jsem si říkal, že to tímto směrem spěje.

(16.02.2013, 21:59)NitramBro Napsal(a): [ -> ]Tak tohle bylo opravdu epické, celou epizodu zírám s otevřenou pusou. Celá epizoda byla úžasná a Twilicorn mi nevadí, zvládli to 100x líp než jsem čekal. Fakt mi přijde, že si to Twilight zaslouží a zároveň jsem zvědavý kam to seriál posune.
Takže první dojem: SUPER!
A teď mě omluvte, musím se na to jít podívat ještě aspoň dvakrát.
Tak, tak

(16.02.2013, 23:17)Geeshta Napsal(a): [ -> ]Tak já se řadím ktěm', kterým se epizoda líbila. Písničky nádherný, samozřejmě je to uspěchaný, ale když beru písničky jako soućást dęje tak už mi to nepříjde tak hrozný. Pak, byly tam Derpytongue2 djpon3 a Twilight ve zdrojovym kódu Matrixu byla taky fajn. Kdyby to bylo na dva díly, tak by to bylo poměrně naprosto skvělý, s Twilicornem sem se smířil. Sice uspęchAny a Twilicorn, ale jinak skvělý Twilightsmile (u true true friend mi aj slzička ukápla)
Rainbowlaugh taky mě to s tim Matrixem napadlo Rainbowlaugh

(16.02.2013, 23:18)DrakeDamage Napsal(a): [ -> ]
(16.02.2013, 22:57)niemand Napsal(a): [ -> ]
Oh my god, double Minuette Rainbowderp
[Obrázek: 1361048190-Untitled.png]
Rainbowlaugh

Koukni na Lyru Rainbowlaugh Ten rape face Rainbowlaugh
Spíš bych řekl, že si Lyra brousí zuby na vlastní transformaci na člověka. Teď vidí, že nemusí zůstat jednorožcem Rainbowlaugh
Mimochodem, na čase 19:45 Lyra "popředí"(prostě blíž ke kameře) v davu naprosto dokonale

(17.02.2013, 00:15)bedikk Napsal(a): [ -> ]Todle rozhodně chtělo dvojdíl - dobrá zápletka se záměnou a navrch hezký vývoj ústřední postavy. Uteklo to jak voda, mohlo se z toho vytřískat víc, na závěr druhé řady to nemá, ale i tak fajn. Mám z Twilight radost a těším se na čtvrtou řadu Pinkiesmile
Je fakt, že by to klidně mohlo být delší, což mohly být i nějaké další episody, ale mám pocit, že existují nějaké konvence, aby počet dílů byl dělitelný 13 a to z toho důvodu, že 13 je i týdnů (plus mínus nějaký den) ve čtvrtletí a televizní stanice si podle toho plánují vysílání pořadů. Museli by některé díly buď zrušit, nebo dopsat.

(17.02.2013, 00:56)Faiko Napsal(a): [ -> ]nejaky napad proc je tam 6 hvezd kdyz v jejim CM je jen 5 ?
[Obrázek: fZNQHJn.png]
Kdo ví, třeba je to chyba animátorů, třeba je to předzvěst, že někdo přibude. Jak už někdo poznamenal, teď už to neni 2/2/2 ale (1/)2/2/1, chybí jim jeden jednorožec... Ani bych se nedivil, byla by to další prodávatelná figurka.

(17.02.2013, 02:00)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]Oprava: Je tam 5x.
00:23 (v pozadí)
00:52 (letí vlevo)
19:50 (vlevo mrká)
20:17 (vpravo za davem)
20:30 (Holy fuck!!!)
Dík za úžasný soupis Pinkiesmile

(17.02.2013, 03:10)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]
Měl jsem možnost sledovat tento díl společně s dalšími 35 lidmi na promítání, kde panovala úžasná atmosféra.

Až do dneška jsem byl jak na trní, jak se zvládnou prakticky dva děje dát do jednoho dílu. Ale po shlédnutí si říkám, že mé obavy byly přehnané. Pěkně se to prolnulo do jednoho a podle mě tak vznikl jeden z nejlepších dílů, které byly zakončeny tím, co každý z nás už tušil několik týdnů před tím.

Tolik songů jsem ani nečekal a myslím si, že tomu vůbec neuškodilo z posledního dílu udělat něco jako muzikál. Zvláště, když písničky byly opravdu pěkné.

Pinkie Pie byla famozní. Scénka s kelímkem vody, houpající se na laně s něčím zeleným na čele a představující alicorna.

Rainbow Dash: Mám pocit, že asi neunikne pozornosti vyznavačům gore, když byla v kotli a kolem ní křepčila zvířátka s příborama v prackách.

Princezna Celestia: Její song mě dokonale uzemnil a s mrazením v zádech, jsem hltal každé slovo. Pak, když svým úklonem pozdravila Twili. To bylo gesto hodné pravé princezny. Vzdala hold své žačce, která to zvládla.

Twilight Sparkle: Po tři sezony se učila, co je pravé přátelství a aniž by tušila, tak se tím vlastně připravovala na tuto chvíli. Už od přijímaček Celestia věděla, že Twili může být tou, která toho dosáhne. Proto se vlastně ve druhém díle objevila ta kniha mezi Tiou a Lunou, protože po zachránění Crystal Empire už věděli, že to bude ona, kdo dokončí poslední řádky knihy Starswilla. No a ten den nastal a mohli jsme ho právě před pár hodinama shlédnout.
To, jak se aktivovaly elementy a tím se Twili dostala jinam, kde byla jen se Celestiií, bylo pro mne awesome. Jak Celestia začala zpívat o tom, co všechno Twi udělala s konečnou větou, že je připravena na novou věc, mi už udělalo první slzu. No a pak, když se opět vrátila zpět mezi své a poprvé roztáhla křídla?. Tak to jsem už měl slzičky dvě.
No a pak korunovace. Zvláště, když její bratr Shining měl slzy. To už jsem jen ztěží zadržoval ty své.Pinkiesad2

Já sem rád za to, že Twili je alicorn. Už jen proto, že se svými činy několikrát postarala o záchranu poníků. Ať to bylo s Mane6, nebo svým rozhodnutím poslat Spika se srdcem za Cadence, přitom to měla udělat jen ona.
Pro mne to je další nová kapitola, která se bude psát s celou partou a nic se na tom nemění, že Twili má křídla. Ba naopak mě bude velmi zajímat, jaké nové dobrodružství spolu ty holky z Equestrie zažijí. Jaké nové vtípky pro pobavení nás věrných diváků si připraví. Pinkiesmile

PS: Jen to čekání na nový díl, teď bude asi nekonečné Facehoof
Dokonalé shrnutí včerejšího večera Pinkiesmile

(17.02.2013, 03:23)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]Blue Storm: Nečekal jsem, že se najde člověk, kterému se bude upřímně líbit vše, z čeho se chce blít.
I am not sure if serios...
[Obrázek: Mitt-Romney-Sucks-Here%E2%80%99s-Why-Photo-by-2bp.jpg]
Tož si započítej dva lidi...

(17.02.2013, 04:33)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]Akceptovat ostatní lidi a jejich stanoviska je věc, která by se neměla obsahem dotknout jiného.

Ono to jde totiž napsat i jinak. Vůbec neberu, že se to někomu nelíbilo. Vůbec.
Ale pokud se objeví, že je tu člověk, který má na to svůj názor a je počastován tím, že jeho názor jak to vidí, je jinému na blití, pak se to onoho člověka může velmi nepěkně dotknout.

Můj názor je takový, že se jim to povedlo. Že Twili zaslouženě dostala křídla tím, jak předčila i Starswila. A pokud zvládla tento úkol a křídla tím pádem mít měla, tak nevidím problém, proč by je neměla mít.

Jsem rád za to, jak se na to dívám. Alespoň si nekazím dojem z MLP a mohu si tak užít všechny díly. Když se v tom šťourá a hledá logika, tak z toho člověk nikdy nemůže být šťastný.
Mám pocit, že to bereš jako by se RadlanJay dělalo blbě přímo z tvého názoru(to by se dotklo i mě), ale jde jen o jeho reakci na episodu(na což já :whatever). Jde o jeho názor a má na něj právo.
[Obrázek: 34988157.jpg]
(16.02.2013, 22:05)Deeter Napsal(a): [ -> ]Můj osobní názor, ale házím to do spoileru kvůli těm co epizodu ještě neviděli :

Bohužel musím tady s některýma souhlasit že 20 minut bylo opravdu na tuhle epizodu málo, bohužel řešení problému se znaménky, alicornizace a ceremoniál na konci, byli opravdu uspěchané a potřebovali by roztáhnout. Písničky byli skvělé a opravdu se mi líbili.

Celkově se mi ale epizoda moc líbila, k Twilight jako princezně se moc vyjadřovat nebudu, radši počkám s čím Hasbro přijde v 4.sérii.

Sem rád že se v epizodě objevilo hodně postav, asi nejvíc jsem rád z Vinyl Scratch, Luny, Cadence a Armora...... a samozřejmě DERPY, která dneska určitě vykouzlila úsměv všem Bronies na světě Derpytongue2.

A pokud se nemýlím tak v díle poprvé padl výraz Alicorn.

Teď nezbývá nic jiného než rozebírat dojmy ze 3.série a čekat, a čekat, a čekat.......

Výraz Alicorn se objevil už v epizodě Magic Duel (S03E05) - Alicorn amulet.
Takeru:
The ammount of quotations in this comments is too damn high (ani len do Spoileru som to nemohol dať)! Rainbowlaugh No musím s tebou súhlasiť, rozumný názor. Radlana beriem s rezervou, diskusia je diskusia.
Moje dojmy z posledního dílu? Ale jo, jsem spokojenej, Twilicorn jsem vesměs očekával a příběh se odehrál líp, než jsem očekával a i navzdory některým nedostatkům jsem si to užil... Z 22 minut jsem si to přetáčením některých scén protáhl na 3/4 hodiny. Každopádně jak už se zménil Blue Storm, tak taky jsem zvědav, jak se budou vyvíjet další příběhy mane6, zda to bude jako při starém (jak už Celestie říkala), jestli bude mít Twilight trochu nos nahoru anebo jestli se to úplně zvrtne a křídla půjdou dolů (co takhle tam pozvat Medika, co lítal po PragoFFestu, co chtěl Jamisovi-Flutterguy uříznout křidýlka? Rainbowlaugh).
Jsem nespokojen jen z toho 7měsíčního (nebo kolik) čekání na S4 a pak z toho výrazu Twilight po prvním roztažení křídel (viz níže).

(17.02.2013, 04:33)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]...Jsem rád za to, jak se na to dívám. Alespoň si nekazím dojem z MLP a mohu si tak užít všechny díly. Když se v tom šťourá a hledá logika, tak z toho člověk nikdy nemůže být šťastný.
To je důvod, jak být u sledování MLP šťastný, prostě vypnout mozek a nechat se ládovat tím, co nám podstrčí... Kdybych mozek nevypnul, tak bych tu skoro ani nebyl, jak bych kritizoval každej díl.

A když už jsem u toho kritizování, tak jsem si všiml 3 věcí, které se tu neobjevily...
- Při prvním roztažení křídel před kamarádkami mohla mít lepší výraz než "nos nahoru" ve stylu "Tady jsem pánem JÁ". Pinkiesick
[Obrázek: twilicornw.jpg]
- Animátorská chyba, v 19:06 (verze bez úvodní znělky) jak Celestia povídá Twilight ("Say something, princess."), tak křídla Celestie jaksi nedrží k tělu - Celestie hýbe tělem a křídla "stojí" na místě. Není to tak patrné, ale všiml jsem si toho až napotřetí...

- Možná by stálo za to vyměnit úvodní scénu o dokonalém ránu se vzpomínáním, jak se to stalo. Možná by to líp navazovalo a lépe se to pochopilo, než narazit na Rarity s CM od Rainbow Dash (ale Rarity vypadala luxusně, když ovládala počasí Raritystarry ).