Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Možno sa jedného krásneho dňa dočkáme aj alicornizácie Shining Armora... Mne by to bolo úprimne jedno.
(18.02.2013, 00:03)LikiOne Napsal(a): [ -> ]no a co ten Shining Armor to si ho cadance brala i s vědomím že sním bude jen pár let?

Mno asi ho má fakt ráda když díky tý jejich lásce co si vycucla Chrysalis pak mohla vyklepnout celestii Rainbowlaugh a pak si halt bude Cadance bude muset najít jinýho special someponyho.
(17.02.2013, 23:56)Grunt Napsal(a): [ -> ]Já se na epizodu při premiéře nedíval a prvně jsem čekal co bude tady abych se rozhodl jestli se vůbec dívat nebo ne. Shlédnul jsem ji až teď, takže pusťme do kritiky. A že se toho najde, co kritizovat: Žádná kritika nebude. Tenhle díl se prostě nedá posuzovat jako jeden z mnoha dílů. Já to už beru prostě jen jako takové shrnutí (ostatně scéna z konstruktu to jen potvrzuje) a vyvrcholení celého děje (nacpaného do 22minut mezi kupu reklam). Prostě je konec! Ať se nám to líbí nebo ne, Twilight nám za ty roky vyrostla. A něco mi říká, že to bychom měli asi všichni. Na žádnou čtvrtou sérii se jako malej jarda netěším, protože jsem se rozhodl, že pokud nebude fakt extra-epická a nebude o ní celý internet mluvit, tak ji z vlastní vůle sledovat nebudu abych si nepokazil dojem z těch tří předchozích (zase mi něco říká, že žádná mane6 nebo mane1+5 už nikdy nebude a pokud někdy něčím bylo Hasbro vázané, tak teď má naprosto absolutně volnou ruku a to já prostě dobrovolně sledovat nebudu). Takže z tohoto pohledu to bylo takové dostatečné grand-finale.

-Howgh
Je to troj-díl, proč si nepočkáš se závěry až odvysílaj zbytek? Spousta lidí, co se zprvu obávalo alicornizace, po tomto díle změnilo názor a jsou zvědaví, jak dopadne začátek 4. sezóny.
Samozřejmě to přinese změny. Ale změny neznamenají vždy zhoršení.
Láska mezi Shiningem a Cadence je věčná a ta se jen tak nezničí nějakým vycucnutím. Ta se velmi rychle obnoví do plné síly. Pinkiesmile
Tak jako síla přátelství mezi Mane6. Ta bude věčná taky. Twilightsmile
věčná sice je ale nevím jestli Shining Armora učiní nesmrtelným
No, popravdě jsem měl chuť to tipnout už po první sérii kdy jsem se dozvěděl o odchodu Lauren. Byl jsem slabý, resp. slabá vůle a neodolal jsem (z dnešního pohledu bohudík). Já měl rád FiM jakožto kreslený animák pro malé děcka (se vším všudy včetně těch Lessons na konci), ne jako epický Hollywoodský trhák směstnaný do dvaceti minut proložený tunama reklamy. Tak si ho víceméně budu pamatovat.
(18.02.2013, 00:23)TakeruDavis Napsal(a): [ -> ]Je to troj-díl, proč si nepočkáš se závěry až odvysílaj zbytek?
Jaký zbytek? Epizod mělo být ve třetí sérii třináct, ne? I tak: Ze stejného důvodu jako jsem doposud neviděl poslední díl Firefly. Prostě na to nemám srdce.
(18.02.2013, 00:23)TakeruDavis Napsal(a): [ -> ]Spousta lidí, co se zprvu obávalo alicornizace, po tomto díle změnilo názor a jsou zvědaví, jak dopadne začátek 4. sezóny.
No tak já ne. Pro mě už to dopadlo. Zvonec, konec, Japonec.
A proč by měl být nesmrtelný?. Proč by měla být Cadence nesmrtelná?. O nich se nějak nezmiňuje v serii MLP, že by měli žít život věčný. ( pokud mi něco neuniklo )
Ano Cedence je alicorn a je v Crystal Empire. Ale nemusí mít takové předpoklady k nesmretelnosti, jako Tia s Lunou. Ony vládnou celé Equestrii a to je možná to, proč žijí už přes tisíc let. Že jsou to právě ony, které řídí chod poníků v celé Equestrii.

Nicméně si myslím, že se to trochu ubralo jiným směrem a tohle by se mělo psát jinam.
(17.02.2013, 23:56)Grunt Napsal(a): [ -> ]
Já se na epizodu při premiéře nedíval a prvně jsem čekal co bude tady abych se rozhodl jestli se vůbec dívat nebo ne. Shlédnul jsem ji až teď, takže pusťme do kritiky. A že se toho najde, co kritizovat: Žádná kritika nebude. Tenhle díl se prostě nedá posuzovat jako jeden z mnoha dílů. Já to už beru prostě jen jako takové shrnutí (ostatně scéna z konstruktu to jen potvrzuje) a vyvrcholení celého děje (nacpaného do 22minut mezi kupu reklam). Prostě je konec! Ať se nám to líbí nebo ne, Twilight nám za ty roky vyrostla. A něco mi říká, že to bychom měli asi všichni. Na žádnou čtvrtou sérii se jako malej jarda netěším, protože jsem se rozhodl, že pokud nebude fakt extra-epická a nebude o ní celý internet mluvit, tak ji z vlastní vůle sledovat nebudu abych si nepokazil dojem z těch tří předchozích (zase mi něco říká, že žádná mane6 nebo mane1+5 už nikdy nebude a pokud někdy něčím bylo Hasbro vázané, tak teď má naprosto absolutně volnou ruku a to já prostě dobrovolně sledovat nebudu). Takže z tohoto pohledu to bylo takové dostatečné grand-finale.

-Howgh

Dovolím si nesúhlasiť. Je síce pravda, že táto časť bola záverečná, no v jej čase ešte zjavne nerátali s S4. Scenáristi to nemajú ľahké, ak majú do 22 minút vložiť to podstatné a súčasne vyhovieť kravaťákom z Hasbra. To, čo nestihli v závere S3, môžu teda teraz kľudne potiahnuť do prvých častí S4 - navyše, Twilicorn otvoril dvere k novým možnostiam a na tých 26 častí materiál určite bude. S konečným hodnotením by som pokojne počkal až do odvysielania prvých častí S4.

Aj ja som bol zarmútený odchodom Lauren, aj ja som mal výhrady voči Twilicornovi a poslednej epizóde S3. No minulosť je minulosť a nedám sa znechutiť slabými chvíľami S3 (predsa len, všetci vieme, čo si od seriálu sľubuje Hasbro, v akej pozícii sú scenáristi a čo chcú bronies). Uvidím, čím ma prekvapí S4.
Shining a Cad taky v závěru S2 vypadali jako umělé postavy, a v Crystal Empire měli slušnou roli.
jak říká Hot, tendle díl otevřel hóóódně možností do další série/sérií (nemluvě o Discordovi, Equestria games atd atd) PS: poslední díl Firefly je supr Pinkiesmile