Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(17.02.2013, 00:39)Mesu Napsal(a): [ -> ]Teda jedna jediná mě praštila do očí - Candance měla zezačátku svůj slavnostní účes ale když se objevil Shining Armor tak měla zase normální hřívu Twilightblush
ja si to vysvetľujem tým, že chlapi od nás stále žiadajú prirodzenú krásu - tak jednoducho keď sa Cadence pripojila k SA, zhodila všetky ozdôbky, aby sa svojmu milovanému páčila Twilightsmile
Tak jsem to zkouk znova a dobře jsem udělal. Poprvý jsem byl tak zahleděnej do Twi že sem si skoro nevšim Vinyl, Derpy a Lyry, ale hlavně scény s Rainbow v kotli Rainbowlaugh to byla naprosto epická scéna u který sem se smál nahlas jako idiot Pinkiesmile Nicméně z Alicornizace Twilight pořád nijak nadšenej nejsem, na druhou stranu ale ani nechci, aby Twi o ty křídla přišla (musim si to nechat trochu uležet) Jen doufám, že se stane zázrak, a z mane6 se fakt nestane mane1+5, nebo ještě hůř, mane5.
nejaky napad proc je tam 6 hvezd kdyz v jejim CM je jen 5 ?
[Obrázek: fZNQHJn.png]
Faiko: Ehhhmmmm.... level up? Rainbowlaugh4

//Edit Ondrahub: Upraveno. Necituj předchozí příspěvek (jedině v případě, že reaguješ jen na určitou část) a už vůbec necituj obrázky - ty dávej do spoilerového tlačítka nebo je smaž úplně.
(17.02.2013, 00:56)Faiko Napsal(a): [ -> ]
nejaky napad proc je tam 6 hvezd kdyz v jejim CM je jen 5 ?
[Obrázek: fZNQHJn.png]

Pozornosť podniku... Kúpte 5 hviezd, šiestu máte zdarma.
Bola to fajn epizóda, pesničky sa mi páčili. Avšak trocha mi pripadala ako nejaký zostrihaný muzikál. Kľudne to mohli urobiť ako film s prepracovanejším dejom (alebo aspoň dvojdiel), kvalita by sa výrazne zlepšila. Pre mňa je patrí medzi tie lepšie epizódy tretej série. Finále prvej a druhej série sa mi však páčili viacej, keďže mali pre mňa zaujímavejší dej.
Z Twilicorn som už od začiatku rumorov nebol veľmi nadšený, no čo už.

No dobre som tipoval na konci crystal empire, že tá kniha je od Starswirla.
Neviem.... vyzera divne a preplacane s kridlami a stymi zlatymi paradami na kopytkach...
co takto takyto twilicorn? http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-pr...0360_n.png
Nevím jestli to tady již bylo, ale Derpy je v epizodě minimálně 2x, a v jednom momentě dokonce mrká na diváka.
Jinka epizoda 6/10. Jsem zvědavý na S4
Počas pozerania epizódy som sa snažil Derpy nájsť, no nepodarilo sa (až ba scénu niekde pri začiatku, kde pegasi leteli v pozadí spoza veže, no nebol som si istý). Až keď som videl obrázky, ktoré sem niekto postol, som ju zazrel. Je to skvelé, že ju sem "prepašovali".
Oprava: Je tam 5x.
00:23 (v pozadí)
00:52 (letí vlevo)
19:50 (vlevo mrká)
20:17 (vpravo za davem)
20:30 (Holy fuck!!!)