Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(16.02.2013, 08:45)Memphis Napsal(a): [ -> ]Vyděl jsem písničku z poslední epizody.
No začínám nesnášet CM. Původně jsem myslel že to je talent. Ale podle písničky to je to co MUSÍ dělat. Opravdu sem z toho naštvaný. Ani AliTwi mi nevadí jako tohle.
Dělají to protože musí vzhledem k tomu, že CM jsou prohozené a nemůžou dělat to co je naplńuje a baví Pinkiesmile
Jen si vem, že tenhle seriál krásně pracuje na základě lidské psychiky a nenucenou cestou učí děti jak se k sobě chovat. Pokud se na to podíváte z blízka tak uvidíte, že celý seriál, je založený na základě bajky (něco se stane a na základě toho vzniká ponaučení).

Jinak se mi nezdá, že by najednou daly 3 epizody, když už od začátku je oficiálně uznáno 13 dílů navíc ještě v den vysílání závěru. Leda, že by si ty dva schovávaly jako bonus a tajily to od samého začátku.
No já sem za 3-parter docela rád. Řek bych źe to bude naprosto luxusní, navíc opravdu du 22 minut je těžký toho tolik nacpat a když už tak je to awesomeness overload a začali by sme umírat nlahem. Ale hlavní důvod je trochu sobeckej - uvidim třináctku až v pondělí tak aspoň na parts 2 a 3 se budu moct podívat v přímym přenosu.
Tyjo, pokud tam bude pořádný cliffhanger, nastartuje to komunitu na měsíce dopředu.
A to, že to bude moci být pokládáno za trojdíl, tzn. 66 minut, to bude něco strašně epického. Vybuchnu ne jednou, ne dvakrát, ale hned třikrát!
Čo bude, to bude, v "horšom" prípade nás scenáristi tým rozdelením trocha natiahnu. Tak či tak tú epizódu uvidíme Twilightsmile
Nwm...vlastně mě to trochu mrzí že bude Twilight alicorn.. moc se mi to prostě nezdá co s tím potom chtějí dál dělat..ale bylo by super kdyby jedna z CMC dostala cutie mark! Twilightblush
Už i na DHN máme seznam streamů: http://www.derpyhoovesnews.com/episode-g...tery-cure/
Tak počkat finále bude trojdílné ? A kdy uvidíme ty dva další díly ?
Včera (vlastně dneska) mě při usínání napadlo, jestli to Starswirlovo kouzlo, co Twily pravděpodobně dokončí, nebude mít co do činění s CMC.

Twilight si podle mého "povýšení" zaslouží, no také mě zajímá, jak se to bude potom vyvíjet.

Deeter:
Nejspíše až na začátku S4.
Nebo dokončení bude že se mane6 dostane do RL a poslední díl bude zároveň pilot EqG Trollestia
Jen to ne, o tom mívám noční můry. Twilightoops