Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Randalay: Já jsem tu dobře, ale ty bys měl akceptovat ostatní lidi, kteří mají svá práva si z toho dílu napsat, jak to vidí.

Když vidíš, že je ti z toho špatně, tak v tom případě nechápu, proč se na tu pro tebe komerční slátaninu ještě díváš a jsi tu.
Radlan: Aj mne vadilo, že 'murikánci pchali svoju miss do takmer každej reklamy počas MLP, spočiatku mi vadil aj Twilicorn, uponáhľaná muzikálová epizóda a ťaženie Hasbra vydolovať prachy, odkiaľ sa dá (ak sa mám odvolať na to, čo tu už bolo, "MLP je jedna veľká reklama na hračky"). No ako mi to pomohlo? Akurát mi to zdvihlo tlak.
Ešte nás čaká (minimálne) štvrtá séria, môžeme len dúfať, že si scenáristi poradia a nenechajú si skákať po hlave od kravaťákov z Hasbra. (Fluttercorn FTW!)
Ten istý problém som mal aj stou tetkou z Canterlot Weddingu... Ale to proste treba ignorovať Hasbro si ju zaplatilo ako nejaký dokonalý "image" slečinky... Proste Hasbor nás Bronies bude provokovať a čím ďalej tým viac a bude nám pchať do ksichtu že u tohto seriálu nemáme čo hľadať. Osobne mám taký pocit že ani samotný HUB či studio B nebolo stej missky nejak nadšený ale čo... keď raz niečo povie kravaták tak to musí byť...
Tenhle dil byl hrozne moc jinej nez ostatni. Pisnicky shrnovaly hrozne moc deje a epizoda se tak zdala "kratka". Co mi nejvic vadilo byly ty efekty "obrazovek" jak sla Celestia s Twilight, stejne tak jako pasaze, kdy ponici byly "vystinovani". Bylo to proste neco jineho.

Kazdopadne dej se ted muze posunout dal a "je na co se tesit". Jsem rad ze je Twilight alicorn, je ted vic awesome a tesim se na nejakou akcni scenu (a sonic rainboom maybe?).

Je tu spousta mista pro hatery, razantni zmeny vzdy lakaji nejake jedince prosazovat zabehly system, ale myslim ze takova zmena na konci uz treti serie je spise vitana.
Eeyup, prvotným zámerom Hasbra ako každej správnej spoločnosti bez chrbtovej kosti bolo zjavne vytiahnuť peniaze z vreciek rodičov malých dievčat a sebe spraviť reklamu. Nejaká krátkodobá celebrita, ktorá teraz frčí, bola pre nich vhodnou voľbou (dcérky chcú byť pekné ako táto teta, domáce obyvateľstvo má novú chvíľkovú modlu a ona sa aspoň dostane na oči verejnosti). Zisk je prvoradý.

(sarcasm off)
(17.02.2013, 03:39)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]Randalay: Já jsem tu dobře, ale ty bys měl akceptovat ostatní lidi, kteří mají svá práva si z toho dílu napsat, jak to vidí.

Když vidíš, že je ti z toho špatně, tak v tom případě nechápu, proč se na tu pro tebe komerční slátaninu ještě díváš a jsi tu.

Akceptuji ostatní lidi, a jejich stanoviska. Čin totéž, je to slušnost.

A nepřestanu se dívat na celou show kvůli jednomu nepovedenému dílu (vlastně +předchozí, dvěma). S4 může být zajímavá, ale tvůrci to budou mít sakra těžké. S narušeným statusem quo se špatně pracuje, zvláště v seriálech se sitcomovými prvky.
No uvidíme. Doufám, že už žádná další korunovace nebude. To už by mohli udělat princezny ze všech mane5 a poslat je do koutů galaxie řešit friendship problems zelených mužíčků. Včera mi to stačilo, chtělo by to trochu vážnosti. McCarthy už zřejmě napsala úvodní opening (nepodloženo), takže to vypadá nadějně.


Btw, jak se ted dívám na transkript, Celestie vlastně ani Twilight neřekla, proč z ní toho alicorna a princeznu dělá. Jenom že je to její osud. Později zmiňuje,
She even helped reunite me with my sister, Princess Luna. But today, Twilight Sparkle did something extraordinary. She created new magic, proving without a doubt that she is ready to be crowned Equestria's newest princess.
Tohle mi vrtá hlavou. 1. žádnou magii nevytvořila, magie přátelství zde již byla. Takže čisťe logický důvod je ten, že pěti poníkům řekla, co je jejich pravý osud. Meh. Myšlenka hlubší než studna, má to děr jako Chrysaliny nohy.

2. Nezeptala se jí, jestli princesznou opravdu chce být. To je opravdu dost neslušné, někomu přikouzlit křídla bez optání, a ještě to takhle oslavovat.
Akceptovat ostatní lidi a jejich stanoviska je věc, která by se neměla obsahem dotknout jiného.

Ono to jde totiž napsat i jinak. Vůbec neberu, že se to někomu nelíbilo. Vůbec.
Ale pokud se objeví, že je tu člověk, který má na to svůj názor a je počastován tím, že jeho názor jak to vidí, je jinému na blití, pak se to onoho člověka může velmi nepěkně dotknout.

Můj názor je takový, že se jim to povedlo. Že Twili zaslouženě dostala křídla tím, jak předčila i Starswila. A pokud zvládla tento úkol a křídla tím pádem mít měla, tak nevidím problém, proč by je neměla mít.

Jsem rád za to, jak se na to dívám. Alespoň si nekazím dojem z MLP a mohu si tak užít všechny díly. Když se v tom šťourá a hledá logika, tak z toho člověk nikdy nemůže být šťastný.
MLP bol a je primárne seriál pre malé dievčatá, nemôžeš očakávať nejaké filozofické zápletky najťažšieho kalibru. Komunita bronies je zaujímavý "vedľajší produkt". Ak teda z tohto problému so zápletkou majú scenáristi vykorčuľovať tak, aby boli deti potešené, bronies spokojní a kvalita zachovaná, obdivujem ich, je to výzva.
No nevím, mám trochu smíšené pocity. Alicornizaci jsem považoval za blbý nápad, jakmile jsem se o ní dozvěděl a pořád si za tím stojím. Co se dílu týče, tak jsem se od 14. minuty začal nudit a chtěl jsem sklapnout notebook. Což vede ke zklamání.
Avšak na druhou stranu jsem si při tomhle díle snad poprvé v životě uvědomil, že bych také mohl něčeho dosáhnout. Krom toho se mi první dvě písničky docela líbily a rozhodně si je musím přehrát znova.
Jen mám trochu obavy z toho, co vymyslí v S4.
Tuším, že ten budoucí superzáporák na kterého potřebovali Discorda bude Twilight a zbytek mane 6. Příští dopis princezně bude znít "Drahá princezno Celestie....ty manipulativní mrcho!"
Nedozvěděli jsme se nic o důvodech a motivacích. Ani se tam už nezjevil Lunin intimní deníček se kterým šermovala na začátku. Jediné co víme je, že hra byla zmanipulovaná od samého začátku.