Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
No byl jsem zezačátku trochu skeptický, ne ani tak kvůli twilicorn, ta zpráva mě nějak nezasáhla ani když byla nová, ale spíš kvůli tomu jak rádi uspěchávali epizody v třetí sérii. No zezačátku opravdu to bylo takové nepříjemné a moc mě to nenadchlo, ale ke konci už jsem se do toho začal dostávat a úplně nakonec jsem i slzičku uronil, podle mě to zakončení celou epizodu hodně zvedlo, no a písničky a Derpy samozřejmě taky. Dvojepizodu bych tomu nedal, protože podle mě na vyplnění dvojepizody tam toho nebylo dost, no možná 1,5. Rainbowlaugh
Sice mi přijde z konečných dílů asi nejslabší, ale kdybych si měl vést nějaký list, tak do top10 dílů bych ho nejspíš zařadil.
Stále jako zakončení třetí série mi to přišlo skvělé a teď holt čas čekat na sérii čtvrtou. Pinkiecrazy
Inak nechcem sa moc vypisovať ale... Epizoda sa mi páčila veľmi. Počas celej epizody som mal na tvári taký priblblý zfetovaný úsmev a asi polovice z nej som mal husiu kožu. A v momente keď dav poníkov zakričal PINKIEEEE! Tak som sa skoro zosypal od eufórie Rainbowlaugh Ako čerešnička na torte Vinyl a Derpy pri nej podobne ked som ju uvidel zaplavíl ma taký divný radostný pocit Rainbowlaugh Proste som bol hrozne rád že je naša Derpy naspeť taká ako ju máme radi Pinkiesmile A u Vinyl... Nemám slov proste skvelé, ako som už písal pri jej téme "I really like her mane" Rainbowlaugh. Čo sa týka tej nešťastnej twilycornizácie. I dont give sh*t... Nevadí mi, chvíľu si síce budem zvykať ale myslím že sa mi to podarí Ajsmug
Me při PINKIE!! Tekla slza...to bylo skvělý, true true friend byla nejlepší cást epizody.
True True Friend mi už od prvého počutia akosi prirástla k srdcu, možno to bolo aj tou "jednoduchosťou" a viachlasom. Síce mi vadilo, že E13 bola poňatá ako muzikál, no už len pre túto skladbu sa nad tým rozčuľovať nebudem Twilightsmile
Měl jsem možnost sledovat tento díl společně s dalšími 35 lidmi na promítání, kde panovala úžasná atmosféra.

Až do dneška jsem byl jak na trní, jak se zvládnou prakticky dva děje dát do jednoho dílu. Ale po shlédnutí si říkám, že mé obavy byly přehnané. Pěkně se to prolnulo do jednoho a podle mě tak vznikl jeden z nejlepších dílů, které byly zakončeny tím, co každý z nás už tušil několik týdnů před tím.

Tolik songů jsem ani nečekal a myslím si, že tomu vůbec neuškodilo z posledního dílu udělat něco jako muzikál. Zvláště, když písničky byly opravdu pěkné.

Pinkie Pie byla famozní. Scénka s kelímkem vody, houpající se na laně s něčím zeleným na čele a představující alicorna.

Rainbow Dash: Mám pocit, že asi neunikne pozornosti vyznavačům gore, když byla v kotli a kolem ní křepčila zvířátka s příborama v prackách.

Princezna Celestia: Její song mě dokonale uzemnil a s mrazením v zádech, jsem hltal každé slovo. Pak, když svým úklonem pozdravila Twili. To bylo gesto hodné pravé princezny. Vzdala hold své žačce, která to zvládla.

Twilight Sparkle: Po tři sezony se učila, co je pravé přátelství a aniž by tušila, tak se tím vlastně připravovala na tuto chvíli. Už od přijímaček Celestia věděla, že Twili může být tou, která toho dosáhne. Proto se vlastně ve druhém díle objevila ta kniha mezi Tiou a Lunou, protože po zachránění Crystal Empire už věděli, že to bude ona, kdo dokončí poslední řádky knihy Starswilla. No a ten den nastal a mohli jsme ho právě před pár hodinama shlédnout.
To, jak se aktivovaly elementy a tím se Twili dostala jinam, kde byla jen se Celestiií, bylo pro mne awesome. Jak Celestia začala zpívat o tom, co všechno Twi udělala s konečnou větou, že je připravena na novou věc, mi už udělalo první slzu. No a pak, když se opět vrátila zpět mezi své a poprvé roztáhla křídla?. Tak to jsem už měl slzičky dvě.
No a pak korunovace. Zvláště, když její bratr Shining měl slzy. To už jsem jen ztěží zadržoval ty své.Pinkiesad2

Já sem rád za to, že Twili je alicorn. Už jen proto, že se svými činy několikrát postarala o záchranu poníků. Ať to bylo s Mane6, nebo svým rozhodnutím poslat Spika se srdcem za Cadence, přitom to měla udělat jen ona.
Pro mne to je další nová kapitola, která se bude psát s celou partou a nic se na tom nemění, že Twili má křídla. Ba naopak mě bude velmi zajímat, jaké nové dobrodružství spolu ty holky z Equestrie zažijí. Jaké nové vtípky pro pobavení nás věrných diváků si připraví. Pinkiesmile

PS: Jen to čekání na nový díl, teď bude asi nekonečné Facehoof
Blue Storm: Nečekal jsem, že se najde člověk, kterému se bude upřímně líbit vše, z čeho se chce blít.
I am not sure if serios...
[Obrázek: Mitt-Romney-Sucks-Here%E2%80%99s-Why-Photo-by-2bp.jpg]
Blue Storm, ako tak čítam tvoj komentár, uvedomujem si, že som sa vlastne rozčuľoval kvôli niečomu, čo za to ani nestálo. Jasné, kritiku si neodpustím, no zrátajme si všetky pre a proti a nechajme to plávať. Predsa sa zo mňa nestane fanatický fanúšik, ktorý odsúdi celé MLP kvôli momentom, ktoré sa mu videli slabé Twilightsmile
Nečekal jsem, že se tu najde člověk, který bude reagovat na to, co sem někdo dá ze své vůle a se svými pocity. Z toho se chce blít mě Randalay.Pinkiesick
Blue Storm: Toto je diskuzní vlákno. Pokud tě překvapuje, že někdo reaguje na tvé posty, tak si tady zřejmě špatně.

Princess Coronation byla z jedné třetiny oslava Princess Coronation... Ve stylu "Jé, hele, nová princezna! Pojďmě si ji koupit!"

Myslím, že konflikt mezi skutečnou epizodou a reklamou byl bijící do očí.
*Po shlédnutí 13. ep* Hmmm... Nice trailer... doufám, že se jim ta epizoda povede. Rainbowlaugh

Nevím, ale moje očekávání takhe epizoda nenaplnila, což mě ani nepřekvapilo. To že se Twily stala alicornem mi ani nevadí, ovšem spusob jakým byla epizoda udělaná je podlě mě nedostačující. A po konečném hodnocení jsou jen 4 epizody z celé 3. série u kterých bych nemusel nic odpouštět.