Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 13: Magical Mystery Cure
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Michy:No có, kdo nikdy nedoufal že mu přijde dopis z Bradavic...

Rainbowlaugh
hmm EQD perlí. to mi přijde skoro jako zeptat se na nejoblíbenějšího poníka - na to sem taky bez odpovědi
(19.02.2013, 00:08)Discordian Napsal(a): [ -> ]Michy:No có, kdo nikdy nedoufal že mu přijde dopis z Bradavic...

Rainbowlaugh

Já ho dostala! Heč! (ne, kecám, byl to dárek od kamarádky k narozeninám, ale dokonalá replika na pergamenovém papíře psaná zeleným inkoustem, s mým jménem, pečetí a tak)
[Obrázek: my_life_as_a_princess_by_niban_destikim-d5vcuvp.jpg]
LoL, I died Rainbowlaugh
[Obrázek: 2unxf1x.jpg]

uh, tak tohle by byl ten absolutně nejnádhernější scénář, kterej by se mohl stát. Klobouk dolu před tim "anonymousem", kterej to má na svědomí.
Vás by snad bavilo tisíc let se koukat na to jak se poníci pořád dokola rodí a umírají (holt úděl nesmrtelnosti), každý rok chodit vítat na stejně snobský ples a do toho ještě předstírat, jak vás všichni ti vaši poddaní strašně zajímají (i když jste všechno viděli už x-krát přes kopírák) - a bez dovolené ? Twilightangry2
Pche, ta to měla dávno dobře promyšlené Rainbowlaugh
Discordian: já už jsem na to starý a přestudovaný, za mě by nezatáhli sociální a zdravotní ani v Equestrii, natož v Bradavicích Twilightsmile
Teď už na to bude mít i Twilight, a možná časem i její kamarádky... : )
(19.02.2013, 00:34)Formus Napsal(a): [ -> ]uh, tak tohle by byl ten absolutně nejnádhernější scénář, kterej by se mohl stát. Klobouk dolu před tim "anonymousem", kterej to má na svědomí.

Opravdu krása
Tak jsem dočetl všechny vaše předchozí komentáře do strany 59 a OMG.. co se tam zase hašteříte?
Poslední epizodu nemůžete brát jako samostatný ostrov, ale v rámci celého seriálu.. Nebo kde jste nedávali pozor, když jste se (údajně na každý díl několikrát) dívali? (částečný souhlas, Grunte) To říkám jako člověk, který si ani nepamatuje, o čem byla většina dílů S2 a S3 (hlavně, že vím to důležité o Twilight Pinkiesmile )

Vliv bronies na Hasbro? Pravdu mají skutečně ti, kteří nevěří tomu, že by bronies byli hybnou silou co se týče zisků.. koupíte si pár figurek, a co? Seriál beztak "kradete" na YT.. kupujete si snad licencované zboží (trička s BG postavami, aj.)? A i kdyby, víte, že většina z něho nepřináší Hasbru (kromě licence) zisk? Podle mne, i kdyby se teď všichni bronies domluvili, a přestali kupovat, tak to Hasbro pocítí tak max. 10% u značky MLP a méně než 1% celkově.. na každého bronyho připadne min. 100x tolik holčiček, kterým rodiče kupují povlečení, šaty, penály, a další věci... a navíc, vaše místo snadno zaplní běžní sběratelé. Je to sice smutné, ale musíme si přiznat, že celosvětově mají větší vliv i svědci Jehovovi než my Twilightoops

I kdyby postup Twilight na vyšší level znamenal nějaké rozpory nezi Mane6, tak pravé přátelství není jen o růžových chvilkách, ale právě také o překonávání různých životních překážek.. A FIM seriál se v rámci svých možností snaží o přátelství poučovat.. ne Vám dělat idealizovaný svět..

Omlouvám se předem, pokud jsem se v některých z vás zmýlil, ale přijde mi, že většina z vás je prostě vázaná na jen FIM a nic jiného nezná.. člověka, který má nasledováno stovky hodin z jiných animovaných filmů, anime, mangy, hororů a epických filmů (ne nutně animovaných) nebo čeho, na co se díváte (je v hentai nějaký dojemný a epický film? Pinkiesmile - jen řečnická, neodpovídat), přeci většina dějů v tomto seriálu nemůže vyvést z míry natolik, aby si tu v diskuzi vyléval srdíčko.. Ano, kritizoval jsem třetí sezónu, a za názorem si stojím (na změnu bych právo i tak měl), ale co se týče E3S13, tak mlčim, mlčim..

A závěr jako dvojdíl? Jo, to tak.. aby to zase dopadlo jako Canterlot Wedding, kde úroveň akce a napětí kolísala jako sinusovka prohnaná diodou.. ale trojdíl rozdělený mezi 2 sezóny nemusí být špatný. I když, kdyby většina epizod nenavazovala tak volně, nemuselo by to být nic extra nového.

P.S.: To není z tohoto vlákna, ale kde se tady na fóru vzala ta dezinformace, že běžný FIM poník žije 300 let? Pinkiesmile Co by pak bylo výjimečného na věku Celestie a Luny? (v tomto případě jsme bohové my všichni, protože se dožíváme 3x až 4x většího věku než egyptští faraóni)

Ta roztažená křídla.. to jsem také moc nepobral.. působí to docela rušivě.. ale třeba je to hlavně kvůli šatům a nebo prostě poukazují na vyšší společnost (něco jako když si kdysi dámy přidržovaly předek šatů nad zemí). Podobně jako pokrčená noha (to bylo naznačeno už v první epizodě, kdy se Twilight snažila napodobovat princeznu).

Doplnění hlavních hrdinek o dalšího jednorožce by nemuselo být na škodu, alespoň to obnoví podle některých rozvrácený poměr Pinkiesmile
Martine, objevil se někdy alicorn v preFiM?