Bronies.cz

Úplná verze: Rwakk tvorba
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Říkal jsem že si to zaslouží být delší.
Děkuji za to zarovnání do bloku, to my vůbec nedošlo, aspoň jde vidět jak dlouho jsem nepsal a co jsem pozapomněl.
Korektorku obhajuji. Udělala to nejlepší co šlo. Hold jsem gramatické pako no. A jak jsem nepsal delší čas, zase se vracím k tomu co korektoři nazývají peklo.
Hříchy nejsou plánované jako něco co bude mít více částí ale možná se k nim někdy vrátím. Prostě to bylo něco, co mě v tu chvíli napadlo, ovlivnilo. Jo, mělo tam být více povídání ale tak nějak jsem zjistil že nedokážu pást dál, že jsem si tam řekl to co jsem chtěl.
Jak jsem řekl, je to obyčejná situace pro aktéry neobyčejná.
A proč hříchy? Protože se s nimi potýkám denodenně a nevěděl jsem co za jména, a pak mi začala hrát tato melodie. A já si vzpomněl na homunkuly z FMA brotherhood. I když ty hříchy nejdou vidět, každý nějaký má. A spontálně jsem je použil.
Sedm hříchů by si zasloužilo napsat minimálně jednu povídku a to o té události která všemu předchází. Rád bych ji napsal ale nevím zda na to budu mít.
Přistupuj k této povídce jako k životu, jsou věci které se dějí a ty do nich nevidíš. Mihnou se na tvé cestě životem a nikdy je nepochopíš. Vím že v příbězích by to tak nemělo být...ale pro mě je to jako život. Sebemenší věc se dá zaznamenat a sebemenší záznam se dá přikrášlit nebo ovlivnit.
Jsem rád že jsem to napsal tak jak to je, i když to mělo být delší.
V každém příběhu nemusí být všichni představeni a přece víš že byli. Nejde vidět všechny. Inspirací mi byl jeden díl M.A.S.H kde plukovník Potter připíjí na své padlé kamarády, tak nějak mě to ovlivnilo. Ti přátelé nebyli popsáni, jen jmenováni. A tak je tomu i tady. A pokud jsi si všiml, tak jsou to fakt jejich jména, co se tam používá. To že je tam někdy podobná nátura je čirá věc náhody. Jsou to jejich jména.

Ale hodně jsi mi pomohl, hlavně s tím zarovnáním. Za to se opravdu omlouvám nedošlo mi to.
Poslední dobou mě velice baví RP zde na fóru Pod černou vlajkou. Hrál jsem jej už kdysi ale z osobních a časových důvodů jsem toho zanechal. Jenže teď jsem se k tomu vrátil a baví mě to...a také mě napadlo něco, co zde už sice bylo ale docela dávno, předávno. Začal jsem psát podle tohoto RP příběh, který je zatím jen v rané fázi.
Snažil jsem se dost osekaný začátek nějak okořenit a udělat z toho souvislé vyprávění. Hlavně doufám že se to bude aspoň trochu líbit hráčům z vlajky. Pokud mě to opravdu chytne, kdo ví zda ji nedokončím a nepřepíši celou Rainbowlaugh

A zde je.
List první: Setkání

Jistě si všimnete některých věcí které jsou jiné než na začátku RP příběhu, ale přesto myslím že by to tak mohlo být. Takže mě prosím nekamenujte Rainbowlaugh
Případné komentáře jsou vítány.
A druhá část povídky podle RP Pod černou vlajkou.
Jmenuje se plíživec a hráči si jistě všimli že byla značně o děj rozšířena. Doufám že aspoň někomu se bude líbit.

Plíživec

A protože nevím zda čtenáři po něčem toužíte ptám se vás na tohle. Co zde budete chtít vidět příště?

1-Draci míří ke hvězdám?
2-Přes hroby a sudy?
3-Sombra, vzestup a pád?
4-Pod černou vlajkou?
5-něco jiného?


Dávám vám možnost vybrat co by jste rádi viděli.
Když už jsem si na to vzpomněl: Kam se poděly 21. a 36. kapitola draci míří ke hvězdám? Jsou na vyžádání, nebo jsi je úplně smazal? Zasekl jsem se totiž na 20. kapitole a od tý doby (víc jak dva měsíce) jsem na to tak trochu pozapmněl. Pokud jsou na vyžádání, poslal bys mi je? Jinak asi toho sombru.
Edit: hodně pobavilo jméno Drunken Sailor, zravna tu písničku jsem si stahoval před půlhodinou na mobil
Moc rád ti je pošlu a ano, jsou na vyžádání. 21 byla dokonce pověstná tím, že ji můj korektor nedokázal s z jistých důvodů opravovat.
Pošlu moc rád.
Děkuju, mockrát
Myslím, že u mě je jasné, co bych chtěla vidět příště.
Vlajku! Rainbowlaugh

Ale ne, teď vážně, další kapitola Vlajky by byla fajn, ale to samé platí i o dracích. Twilightsmile
Za mě by to byly Sudy. Už dlouho žádné nevyšly a zrovna tohle je příběh, který mě fakt hodně chytil a nad kterým občas přemýšlím. Ale neurazíš něčím jiným. Raritywink
Já jsem s kapitánkou pro Vlajku Pinkiehappy Přeci jen každé hlubší zasvěcení do příběhu se nováčkovi hodí  Ajsmug
Já se nemůžu dočkat další Vlajky, ale do čeho půjdeš, to budu číst Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46