Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Malza? Q se asi po sekundě spustí a dá dmg + silence všem, co jsou kolem "brány" takže musíš odhadnout směr pohybu nepřítele. Chce to praxi, ale většina "noobů" prostě utíká dozadu ke své věžce, takže když tu kouzlo švihneš kousek za něj, většinou se do něj chytí při snaze utéct.

kaluž.. prostě zase něco jako Morganina kaluž. Hodí se to na miniony, zkoušení keřů a kazení lasthitů meelee a short range championům. Oblíbená je taky kombinace s ultimátkou, kdy to švihneš pod cíl a pak ho v tom ultinou podržíš, takže dostane dmg ze dvou zdrojů.

"dotka" docela dlouhý dmg over time. Dobré na harras champů, ale ještě lepší na farmení. Když cíl zdechne, kouzlo přeskočí na další blízký cíl a jede odznova, takže pokud to hodíš na miniona, na kterého útočíš, můžeš tak jedním kouzlem sejmout celou lajnu minionů.

ultimátka- dmg a supress. Paprsek, který drží nepřítele na místě a dává mu dmg. V teorii nemůže dělat nic, stojí a dostává dmg (proto ta oblíbená kombinace s kaluží). Ale praxe je jiná. To znehybnění je supress CC, takže platí CC removal a CC time reduct itemy a schopnosti. Pokud do toho chytneš nějaké carry, které nemá obranné itemy, většinou dostane celou dávku. Pokud do toho ale chytíš někoho třeba s Quicksilver Sash, zhonya hourglass, mercury botama (sníží dobu trvání supressu) nebo nějakou anti CC schopností, můžou si to zrušit a utéct ti z dosahu. Třeba Gangplank... ten sežere citrony a zdrhne ti hodně snadno Rainbowlaugh


No a konečně pasivka. Ten malej ďiblík. Docela dobrá strategie, je vyspamovat si pár kouzel hned na spawnu, aby ho tvoje další kouzlo už vyvolalo, ušetříš tím čas a manu. Akorát bacha, pokud před někým utíkáš, nebo na někoho číháš v keři... Není moc větších failů, jako když ten brouk najednou vyleze z křoví u něčí lajny a jen tak tam stojí Rainbowlaugh to samé když tě někdo honí džunglí. Kličkuj si jak chceš, ale nepřítel prostě jen může následovat brouka.
Malza je fajn. Někdy se nevyplatí ale fajn. Ta jeho dotka je zvěrstvo na entou. Kolikrát už dokázala vyhrát hru. Trocha abilky, hodíš dotku a deš si jinam. Goldíky stejně půjdou s velkou pravděpodobností tobě.
včera jsem za malzahara hrál a dopadlo to lépe jak dobře. Na konci jsem měl 13/3/16 pokud si dobře pamatuji. V late má docela extrémní dmg, ADC dostala dmg z mého Q a měla půlku dole. Jo a ještě dodám k používání té ulty.
Nejlepší je hodit si pod nepřítele W, E, R a ignite (ignite se dá použít při trvání ulty). Tohle nepřátelský midař nepřežije Ajsmug
Díky za radu Raritywink, to s tím ignitem jsem nevěděl a to už to hraji skoro čtyři roky, nebo kolik let to já vlastně hraju Pinkiecrazy?
Nikdy nezapomenu na to, jak jsem si malzahara koupil ještě za šestku a další den ho zlevnili na čtyřku. Nějak jsem si nevšiml, že se bude zlevňovat Facehoof
V takových případech dávali refund, pokud ses ozval
Disco (a i všem ostatním), moc děkuju! Pinkiesmile
Doufám, že mi to s ním teď půjde líp. Pinkiehappy Rainbowlaugh
Elire? Ten pocit, když jsem s tebou hrál a ani jsme nebyli ve skupině

A jaký feed? Jsem to potahal Rainbowlaugh
Schánime dva lidi do full teamu (normal).potřebujeme supp a mid.Aspon lvl 30 a umět hrát RainbowlaughD
kdyžtak napište : skoky223
Lidi poraďte mi.
Jsem ztrvrzelý midlaner občas(Pokud je mnoho polských midařů) hraju bot.
Mám si pořídit Kassadina a nebo si našetřit na Viktora? Nebo Blitze? Nebo Oriannu? Rainbowlaugh
Viktor!

FOR THE GLORIOUS REVOLUTION