Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Posílam jsem ti to jako soukromou zprávu, ale zřejme jsi si toho nevšiml, takže to hodím sem:

Projeď si tohle vlákno, které se týká citací na fóru.
master je salát kterej je easy na kill x] ať už AP tak AD
Néééé, AP Yi byl legit
Já bych se vsadil, že Rioty sere, když je možné hrát championy dvěmi směry a snaží se proti tomu všemožně bojovat. Pamatuji si nerf AP Rengara, AP tryndamera, nyní zrušení AP Yiho a něco podobného určitě čeká Siona, který může být jak AP, tak AD.

Kdyby spíše najmuli pořádné programátory. Článek co jsem četl ohledně reworku na Viktora mě dohnal k šílenství, shrnu celou situaci:

O reworku Viktora se mluví dva roky a před rokem od Riotů padly slova typu: "Uděláme možnost zkombinovat dva augmenty v jeden." Před měsícem oznámil jeden z Rioťáků, že jsou tak trochu v prdeli, jelikož není možné, aby se dva různé předměty měly stejný upgrade a když se ptali programátorů kolik času by potřebovali, aby to zprovoznili, odpověděli jim, že do Season 4 ať s tím nepočítají. Když jsem si to přečetl málem jsem brečel, jelikož jsem si nedovedl představit, jak sprasený kód musí mít, ale když se zamyslíte nad všemi těmi bugy co tam jsou, kdo by se pak divil.
No, dokud nezruší AP Tristanu, AP Ashe a AP Cait... Rainbowlaugh

Mr.LaLike

Vim že to je od toho co se tu teď probírá ale nehraje tu někdo na Westu?
Dneska som si skusal AP koga s tym novým nashor toothom + lichs bane strasny dmg to dava Rainbowlaugh akurat je problem sa triafat Rkom kedze mam ten legendarny skin a kazdy vidi a dobre pocuje ked to strielam...
League of draven doporucujem Rainbowlaugh http://www.youtube.com/watch?v=tD5I4bNk5nU
Dajako to tu umrelo Rainbowlaugh btw zmenil som si meno na princes Twilight keby niekdo chcel zahrat tak si ma pridajte
Master Yi bude neskutečný jungler ^^ konečně ho opráším.Spíš mě zajímá jak riot naloží stím že bude moc OP ,protože co si budeme nalhávat... Bude ...Pinkiehappy