Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
ahahahhahhaahb lol tak to je MOC TI KARTHUSOVE Rainbowlaugh Rainbowlaugh Rainbowlaugh
Piccolo, tohle mě nikdy ani nenapadlo, že je to možné... Svým způsobem jde o podobnou šílenost jako WTF mod z DoTy. Ale asi se to rychle ohraje Twilightsmile.
jojo, to je len na take pobavenie na chvilku...
ale toto neni oficialne... par typkov sa hralo so subormi a toto sa im podarilo... a riot uz rozdaval bany pre ludi co hostovali tento "mod"
(01.10.2013, 22:44)dark Napsal(a): [ -> ]Tak aby som upravil svoj rpedosli post hovoria tomu buff pritom mu znizili dmg/HP ja tomu teda hovorim nerf a ako dalsia vec je nidalee mne sa zda ze jej tak o 1/3 znizili dmg Qcka... aspon mi to tak pripada lebo ten dmg ako keby rapidne klesol oO (oni si niekedy upravia daktorych championov podla seba ani to nikde nenapisu GG riot)

Darku, jsi to ty?Rainbowwild

Jinak, pokud by chtěl někdy někdo dát pár ARAM tak si mě přidejte iNoisia (West)
Hm, temná stránka RIOTu... Svého času jsem se na LAN party, kterou s kámošema děláme, snažil s RIOTem domluvit na tom, jestli by nám neposkytli dedikovaný server (účty by se spravovaly běžným způsobem, ale herní výpočty by se přenesly na naši mašinu). Bylo to hlavně z toho důvodu, že turnaje máme v lokalitě, kam jsme schopní natáhnout maximálně pětimegovou wi-finu, takže kdybychom srazili traffic, bylo by to mnohem plynulejší.
A reakce? Takové to slušné vykázání do patřičných mezí - vážíme si komunity, blablabla, ale vzhledem k firemní politice, blablabla, jen vyjímečné akce...
Neříkám, že děláme něco extra, ale padesát lidí mi přijde taky jako slušná akce (no, to bylo dřív, teď už se schází jen kolem pětatřiceti).

Co chci ale říct, je to, jak může skvělou hru zabít kopec hloupých pravidel, protože pár manažerů není schopno vidět potenciál hry k růstu. Dá se říct, že do LoLka investuju docela nepravidelně, ale nějakou tu tisícovku jsem v tom už taky utopil. Když pak chci seznámit pár lidí s hrou, dělá se to docela blbě, když náhodou nějaký kolega musí stáhnout aktualizaci ke steamu a zaseká tím deset lidí, co se snaží hrát LoLko...

O pár dní později jsem narazil na netu na video o pádu připojení během světového turnaje v LoLku. Video už nejsem schopen dohledat, protože uklízečky na google už udělaly své.
Právě jsi popsal přesně stejný problém, co jsme řešili i my. Bohužel, nedá se udělat nic.

A ohledně těch připojení na turnajích - to se jim stává docela pravidelně.

I přes to mě LoL pořád baví, stejně jako sledování turnajů co streamují. A pořád říkám - kdo někdy něco neřešil s NCsoftem, tak neví, co to je nezájem o hráče. Takže Riot na tom není zas tak špatně.
no cim je spolocnost vecia a ma velku podporu ludi tak tym viac ich netrapia jednotlivi hraci/male komunity, lebo o vela nepridu a rychlo ich nahradi dakto iny...

viem ze cca pred 1,5 rokom mozno viac co bola komunita leagueoflegends.cz tak riot chcel od nich aby im prenechali tu domenu, to oni nechceli... tak to riotaci chceli pravne riesit... az nejaky supportak z riotu to s nimi v dobrom porisiel... a prenechali im potom tu domenu

tak to je vseobecne zname ze riot mava dost problemi s turnajmi... ze im to tam pada
viem ze ked bol prvy dreamhack tak im komplet skolabovali vsetky servery...
Jojo, na tu dobu si pamatuju Twilightsmile. Kompenzovali to tuším pětikilem v RP.
Řeknu vám...Karthus 5v5 a Lux 5v5...ORBITAL CANNONS!
Ano noisik sem to ja :3