Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ehm.. řekněme si to narovinu. Já tady vůbec nemluvím o tom, že je rozdíl v tom, jak nějakého champa hrajete, když si ho koupíte za prachy nebo ne. Rozdíl je ve znalosti samotné hry. Čím víc her odehrajete, tím víc chápete jednotlivé mechaniky, principy a prohlubujete taky znalost skillů a dovedností různých postav. Přesně víte co si můžete dovolit Vy, ale zároveň co si může dovolit Váš soupeř, nebo jeho spoluhráč, a nebo co si můžou dovolit společně pod Vaší věží. A zase je to lenost, která Vám zabránila zahrát si dostatek her. Ale co už, nechme to být. (Teď bych se asi měl ještě omluvit za mírné nedorozumnění se, ale to mi moje nátura nedovolí, pardon Rainbowlaugh )
Zagami, přidal sem si Tě na westu. Pokud budete holky chtít, zahraju si s Váma. Už se tam tvoří celkem zajímavá hráčská základna. To se mi líbí.
Není to lenost. Jen jiný styl.
Může to být lenost ale to také může být i to, že si necháš jiného na něj našetřit.
Zkušenosti získáváš skrz hry, to ano. Ale nemusí to nutně znamenat, že musíš kupovat jen za IP šampiony! Jak už jsem řekl. Ze startu povětšinou lamí všichni. A i když si koupí postavu za RP, tak i s ní můžou získat cenné zkušenosti, které jim v budoucnosti pomohou.
(28.02.2014, 21:36)ThunderStorm Napsal(a): [ -> ]jen tak otázka já bych si klidně s vama zahrál holky, ale jaké mate nicky a ste na EUNE ?

CzeskaKlada - EUNE
EuNE- Crookedman2
EUWE: Reynve
Paráda, mám ban i na EUWE.... Rainbowlaugh
Jsem to ale šikulka. Pinkiehappy

NikolPegasister

Awww Twilightoops
Za co máš ban?
To je tak, když máš shitty počítač, co se ti rád vypíná uprostřed her.
Ale nevěděla jsem, že se banuje i když se stihneš reconnectnout. Unsuresweetie
Zagami, pořád ti to padá a reportují tě? A máš trvalí, nebo na dobu určitou?