Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

Orion

Uznávám, že někteří poláci jsou i docela fajn... ale stejně je docela nepříjemné když přijdu do pickiu a první co uvidím: "kto polak" či "from?"
S poláky už dávno nehraju. Po tom co jsme přešel jinam hned jich ubylo a ti co tam jsou jsou uplně jina liga.
Ve chvíli kdy jsem přešel na west, nekecam, se změnila taktika hry a picky. Byl to poměrně šok a člověk se musel zase přispůsobyt jinému tempu hry.
Moje taktika hry:
Vzít Oriannu, Nidu, Malzu, Ryze atd. -> nasrat se na mid, jet AD... Rainbowlaugh

Nejhorší je hrát supporta. Na chvíli spadnou wardy a už na tebe všichni řvou, že jsi noob. Rainbowlaugh

Every single game.
[Obrázek: g1364896650334914770.jpg]
Supporta hravam často a na tohle jim kašlu. Davam wardy kam chci. Nelíbí se? Pokud víš že jsem ji tam ještě nedal dej si ji tam sám nebo počkej. Jinak si dej bacha. Za to že tě zabili si mužeš sám. Hraj tak aby jsi si pokryl co mužeš a neumřel při tom. Zaklad hry není zabít, ale přežít. Mnoho lidí to nechápe. Existují sice vyjímky ale na ty bych nespoléhal. Za supp se snažím aby naši přežili. Jestly si mám vybrat kdo z nás umře jsem to raději vždy já. Hlavně miluju když nějaký idiot skočí z tristanou do prostředka TF a pak si ztěžuje že umřel. To ale supporty štvát nemusí. Soustřeďte se na přežití teamu a na blbost ostatních odpovídejte inteligencí. Mimochodem ze supp mam nejraději Lulu.

Orion

No, já jsem supporta hrála tak 2x životě, ale na mém lvlu je to stejně nanic. V podstatě, většina lidí nechápu, co to jsou jungleři, tanky, supporti a tak... vlastně, supporti jsou (dle mě) asi nejtěžší role ve hře - pamatovat si čas a správné pozicování ward, dávat si pozor na všechno, co se děje kolem tebe, být pořád s týmem, last hit, ale přitom brát xpy (dobře, to tak obtížné není), správně pomáhat... myslím, že právě proto supporty nehraju, protože se bojím, že bych to pokazila. Jsem spíše na ap mid (ano, nejlehčí roli ve hře Rainbowlaugh)

EDIT: Už píšu jak opilá... ._."
Hlavní důvod, proč je support otravný je, že se musím hodně spoléhat na toho truhlíka, se kterým jsi na lajně. Zrovna jsem hrál hru jako thresh a můj ADC dravenous draven chodil suicide 24/7 a po 4. smrti si šel do jungle a mě nechal solo bot. Ajsleepy
Není nad mid nebo jungle.
Hrát supporty není vůbec nic těžkého. Na supporty jsem se soustředil, ale když jsem viděl ten neschopný team. Člověk může wardovat, pingovat, chránit ADC vlastním tělem a ti idioti stejně chcípnou a pokaždé začnou nadávat. Úplně mě drtí - ADC se stáhne a aby nepropadali goldy, tak lasthituji miniony "OMFG noob stop pushing lane!!!", co na říct Tak jsem se naštval a začal hrát ADC. Mám mnohem větší úspěšnost.

Řeknu to takto, kdyby každý koupil jednou za 3 minuty wardu, tak máte perfektní přehled o mapě a vůbec nepotřebujete supporta.
supporta? heh ...s Nami hraju jako s běžným Magem... sundat si 2 taky není špatný Rainbowlaugh aneb stun na 1,25sec ... heal + dmg v jednom spellu... slow..ulti na dobrou vzdálenost se slowem... stun dává taky fajne pecky... Rainbowlaugh
Je pravdou že mnoha supportum už odzvonilo. Někteří jsou dokonce skoro nepoužitelní. Pamatuji časy kdy ještě se dalo supportit s alistarem. Byla to prča. Jenže hra se vyvíjí. Je čím dál agresivní. Proto se ted opaltí hrát agresivní supporty. Blicz, nida nebo třeba AD Thresh. Mnoho her se da vyhrat bez supportu ale jsou i hry kde si nemuzete dovolit hrat bez nej. Jak hra dopadne se často rozhoduje už v banování. A stále je to o skillu. Dokázal jsem uz delat supporta z kdoví jakou kravinou. Od supporta Ahri po Zileana.

Nejlepší je když se s AD carrym znáš. Neříkám že nejde dokonale spolupracovat i bez toho ale když znaš jeho styl hry a postavu kterou hraje hned jde vše líp.

Je úplně jedno kdo kde co zkazí. Vědšinou to má dopad na celý tým ale stejně se vědšinou vše schvaluje na supporta. A to jen pro to že si ostatní nechcou přiznat chybu a tak to svalí na někoho kdo podle nich je neužitečný a ten se může snažit a dělat cokoly a stejne to nezmeni. Už se mi stalo že support vyhral hru. A nikdo mu nepodekoval.....nemas killy? jsi neužitečný, to ti řeknou.

Nikdy si ale nenecham vzít Lulu. Bez ni by muj život a hry byli o dost smutnější Pinkiesmile
Když jedu premade, tak se snažím supporta překacat ať vezme Soraka a já pak vezmu GP, nebo Master Yi. Do 3. lvlu to vypadá, že jsem trol největší, ale pak sem mnohdy dominoval bez sebevětšího problému. Heal má GP a Yi vlastní, jenom do tebe Soraka pumpuje manu a už to jede - za oba dělám Sheena. Takový AD Master co skočí a sebere 2/3 hp, proti tomu se hraje opravdu blbě.