Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrej byl včera Shroom field, ty vaše reakce mě naprosto dostávali a jak se Penguin rozčiloval: "Tak už někdo zabte toho Fantu, ať může nakoupit!" a já mu na to řekl: "Já ho chci zabít, ale ty mě prostě nenecháš.", tak jsi mě nechal a pak to 2x zahlásilo "Tuxik has destroyed a turret.". To jsi mi potom dost vyhuboval, že jsem místo Fanty roztřílel ty vaše turrety Rainbowlaugh

A ta druhá Ranked - jejich first pick Taric a Fanta na to "Counter picknuli Tuxika, vzali mu Tarica" Rainbowlaugh
Protože jsem úplnej debil a věřím ti. Rainbowlaugh
Fanta je špína... Měl 11K goldů a nezemřel -_-

Tuxik: Liška. Furt nadává na Fantu jaká je lama Rainbowlaugh
(24.11.2012, 16:14)Tuxik Napsal(a): [ -> ]Stardius ADC (i když u tebe si zrovna nejsem jistý, jestli je ADC tvůj vysněný post).

No já jsem v rankedech většinou zvyklý brát to, co zrovna chybí, no a když nikdo tak nějak nereagoval co bude kdo pickovat, tak jsem prostě picknul něco, v čem vím, že sice nebudu extra excelovat, ale taky nebudu naprosto suxovat.
Většinou jsem ale v rankedech byl zvyklý hrávat za supporty jako Blitz nebo Lulu.

Fakt, že za posledních pár měsíců jsem víceméně nehrál nic jiného než sem tam customy s vámi a teprv nedávno zas pár klasických 5v5 taky moc mé hře nepřidává Rainbowlaugh
Taky většinou pickuju, co na mě zbyde, ale mé zaměření je buď solo top nebo mid. Vzhledem k tomu, že RD mě na top nepustí (a já jeho nechci pustit na mid ... nic proti Rainbowlaugh), tak mi nic jiného asi nezbývá. Jinak dokážu s určitými championy uhrát jakoukoliv roli.
Na top Zed či Rengar, na mid Zed, Talon, Kassa či Viktor, do jungle Zed, Jayce či Hecarim, na supporta Zed či Blitz a na ADC Zed či Graves.
(24.11.2012, 17:39)AverageHanzo Napsal(a): [ -> ]No já jsem v rankedech většinou zvyklý brát to, co zrovna chybí, no a když nikdo tak nějak nereagoval co bude kdo pickovat, tak jsem prostě picknul něco, v čem vím, že sice nebudu extra excelovat, ale taky nebudu naprosto suxovat.
Většinou jsem ale v rankedech byl zvyklý hrávat za supporty jako Blitz nebo Lulu.

Tak lidi povětšinou nechtějí moc hrát supporty, tak to bývá ten poslední pick co zbývá. Já patřím mezi tu drobnou výjimku, která si supporta zarezervuje na začátku hry. Vždycky se lidi spíše hádají o top a mid, ale tyhle pozice já moc nemusím. Jedu buďto supporta, nebo junglera, ale jelikož jungleři typu Master Yi a Gankplank jsou zrovna "old fashioned", tak mi nezbývá nic jiného než Rariťák na bot Raritywink

Mám teď v plánu se naučit hrát i Jannu, ať furt na tom botu nehraju jedno a to samý - Taric, Morgana a Annie. Je na čase si vytvořit svou vlastní Support mane 6 Rainbowlaugh

Ještě jsem uvažovalo o support TF - early game je s ním powerful, 2 sec stun s max CDR to má 4,6 sec CD, ale lategame jsem vždy nějak podělal.
(24.11.2012, 20:33)Fantaxbox Napsal(a): [ -> ]omg píšete tu totální hovna XD

Reported for negative attitude.
EU west
Bionickname
Teprve začínám Pinkiehappy
Jooo tak to bude trochu problem. My hrajeme na EU east
Yep. Nedáme zítra zase? Hackere nebo spíš Luckere? Rainbowlaugh