Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nemyslím si že tyhle videa jsou přímo prospěšné. Pravda že ukážou spíše skill ale vědšinou je výsledek daný už při picku. Ukázat jejich skilly? Proč ne ale bude to v tomto neoběktivní. Navíc každý šampion se dá hrát více spůsoby které se odvíjí od situace. Pětky a videa z her 5vs5 jsou pro mě více než tohle. I 3vs3 je naprosto jiné. V každé mapě se musí hrát chytře. S kýmkoli se dá zahrát krásná hra. Ale v 1vs1 je jedno kdo koho hraje. Povědšinou opravdu vyhraje ten z lepším šampionem.
Přesto to není jisté. Už sem si krásně ničil Jaxe za Alistara a to jsem ho nejel ani na tanka ani na AP či AD ale supporta.
Jednoduše řeknu. Videa 1v1 jsou tak akorát dobré na ukázání skillů ale ne na posouzení kvality postavi. To spíše toho hráče. Co je proti něčemu silné je proti jinému slabé.
Tady teda dlouho nic nebylo. Že by lidi přestaly hrát? To doufám že ne. Pinkiesmile
Tiše teď se hraje borderlands 2 xD
Já bych si zahrál. Najdete mě pod přezdívkou KRAJKHOUR.
hraje se...i já stále natáčím ty svoje neprospěšné videa...jen díky situaci ve které právě teď jsem nemám náladu ty videa upravit a uploadnout...
Sorry jestli jsem se tě před tím dotkl....jen jsem řekl svůj názor a za tím si stojím. Ale nikdy bych nikomu nebránil dělat co ho baví. Nevím co se děje ale zníš sklíčeně a mrzí mě jestli za to mohu částečně i já.
No po mých 7 prohrách v rankedech v řadě (až na xina) si asi dám od LoLka pauzu (do dalšího dne Rainbowlaugh)
(03.06.2013, 17:08)Rwakk Napsal(a): [ -> ]Sorry jestli jsem se tě před tím dotkl....jen jsem řekl svůj názor a za tím si stojím. Ale nikdy bych nikomu nebránil dělat co ho baví. Nevím co se děje ale zníš sklíčeně a mrzí mě jestli za to mohu částečně i já.

ne... hledám podnájem a budu se stěhovat během tohoto měsíce.. ty za nic nemůžeš...neboj... já jen na tom teď nejsem moc dobře z rodinných a jiných důvodů...

prej Jax je OP...
to jsou lži! ...tak slabej nikdy nebyl! Rainbowlaugh
[attachment=2389]
s Jaxem máš pravdu XD tak slabej nikdy nebyl. A chápu tě...před nedávnem jsem si tím prošel a vlastně ještě procházím. Hlavně neskončí v mekáči jako já Rainbowlaugh
Black_Dashie_Cat:
V čem videa nahráváš?