Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
DeVoLp aka Garen či Master YI či Soraka Rainbowlaugh Nordic and east
Garen jo? No Fanto, zdá se, že máš konkurenci! Twilightsmile
(31.12.2012, 14:18)CutePenguin Napsal(a): [ -> ]Garen jo? No Fanto, zdá se, že máš konkurenci! Twilightsmile

Of Demacia! Twilightsmile
Nemyslím si
(31.12.2012, 14:30)Fantaxbox Napsal(a): [ -> ]Nemyslím si

No, Rainbowlaugh já to s Garenem docela umim Rainbowlaugh
Spin2Win
Go on, B negative. You'll be just my type...
Vladimir!! (jen je to: "Go ahead," ale nevadí Pinkiesmile )
Jo, sorry. Od maturity jsem LoLko pořádně nehrál Twilightsmile

Co ti noví šampioni (od Dariuse k současnosti) jsou hodně OP?
Takže Darius je OP podle většiny hráčů, ale Rioti je ignorují.

Draven vytvořil nový "League of Draven" a je opravdu OP v případě, že se nafeedí a pak je nezastavitelný.

Jayce byl trochu silnější než ostatní, ale potkali ho celkem slušné nerfy a teď je podle mě OK.

Zyra ... ta je podle mě s nových champů asi nejsilnější. AP, který je schopný burstnout i tanka s 3k hp do 3 sekund. A i jako support má nechutný dmg, protože kytky scaluji s lvlem.

Diana mě ze začátku opravdu štvala, ale nějak upadla do zapomění a už jsem ji snad měsíc neviděl, ale i přes to si prošla přes docela slušnou vlnu nerfů. Řekl bych, že to je taková akali 2.0

Rengar byl, je a bud OP kočičák. Pokud člověk rozumí jeho playstylu a jeho BUGUM tak je schopný vyhodit Qčko 4x po sobě v jedné vteřině, případně někoho fláknout 3x během jumpu v passivce.

Syndra je AP champ, jejíž ultina může mít ještě větší burst, než Veigarovo (a to už je co říct!) a její schopnost spamovat a velmi dobrá utilita (nezastavuje se při castění spellů např., má tuny CC) jí dělá ve spravných rukou opravdu nebezpečnou (PS je zde bug s její ultinou a manamurou, u kterého se manamure aplikuje každým hitem od každé sféry, takže v případě, že má tons of mana, tak sejme kohokoliv.

Kha´zix je velký Rengarův sok. Na 1v1 bych s ním moc nechodil, ale v teamfightech se mi zdá být k ničemu.

Elise dostala v prvním patchy po tom, co vyšlo veliký buff, avšak podle mě byl zbytečný. Nicméně ji téměř nikdo nehraje, takže nemám podle čeho posuzovat.

Zed se stal v prvních chvílích mým miláčkem #2, hned za viktorem a před pantheon. Je to high skill champ, snowballer, kterž bez farmy či killů neudělá téměř nic, ale dokáže být lepším carry než kdokoliv jiný (zejména díky jeho Wčku ... kolik championů může mít až 620 AD s 2x BT, 1x MoM, 1x Hydra, LW a bota + červený pot na full hp? Rainbowlaugh Tak jedina Malphite.

Nami je support, který exceluje ve slučném CC (double knock-up, 2x slow) a poskytuje i utility (movement speed) svému vlastnímu teamu, přičemž je schopná dát i decentní dmg. Jen je trochu horší se těmi spelly trefit, jelikož skillshoty letí hrooozně pomaluj.

No a Vi je nejnovější přírustek do rodiny. Tu jsem ještě nezkoušel a když jsem ji viděl ve hře, tak ji měl vždy Liškyns, takže k tomu moc říct nemůžu.

Takže to shrnu takhle. Podle mě je všechno až na Zyru, Syndru a rengara balanced. Rainbowlaugh Teda hlavně ten Rengar hodně uhybá od toho, aby byl balanced.