Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
za junglera sa bude dat gangovat iba mid z jednej strany a farmit junglu ne? xD
(21.11.2013, 23:04)dark Napsal(a): [ -> ]za junglera sa bude dat gangovat iba mid z jednej strany a farmit junglu ne? xD

Za junglera stačí když počkáš na to až soupeřův midař použije trinketu, počkáš minutu a jdeš gank...
Nebo začneš s tou červenou a ten chudák bude bez šance... Dokonce i fake gangy budou možný, vidíš že soupeřův topař použil trinketu, ty tam hodíš tu červenou trinketu a gankneš mid. (samozřejmě to jejich midař nesmí mít wardlý) Proti premade týmům to bude o to silnější.

Nejsilnější jungle pathy podle mě jsou blue-wight-red; blue-whraiths-red.
Když jdeš jenom blue-red nedostaneš se na třetí level, ale level 2 ganky by mohly jít.
Wight camp je podle mě dobrej jenom na začátek, dává málo exp a goldů, dokážu si představit, že Kha´zix, Rengar apod. tam půjdou, ale někdo jako Nautilus bude mít velký problémy.
Kdyby udělali extra servery pro Rusy, Poláky a Francouze/Španěly, všichni by byli spokojení Rainbowlaugh
K těm Polákům. Jestli to myslíš kvůli tomu, že je většina špatná a "neumí" to, tak bys možná měl vědět, že o Češích se říká to samé. Nevím jak je na tom Slovensko.
Já osobně znám Poláky, kteří umějí hrát hodně dobře. Trollem může být kdokoliv bez ohledu na to odkud pochází.
66% trollů vyhrává hry a ostatní je prohrávaj
Na Poláky mi nesahejte. Ve většině případů se mi s nima hraje skvěle, když jsou jako protivníci...
Jenomže aby začal prudit Čech/Slovák, tak musí mít hodně často spouštěcí mechanismus-přítomnost krajana ve hře. Polák klidně za*ere celou hru i když je sám.
Ale ak si zoberiete celú situáciu s Poliakmi, tak je to vlastne tak, že tí zlí hráči od nich, ktorých je fakt veľa, dokážu za jednu hru zničiť povesť celej PL komunite..
Preto sa aj vždy hovorí "Čo Polák to lama" -EuNE "nepoľská komunita"...
Ja som sa vo viacerých prípadoch stretol s horšími ako s lepšími, avšak našli sa aj výnimky.. Jeden týpek nám docela solidne poťahal hru a keď si ma pridal a písali sme, som zistil že je PL..
Ďalšia vec je ich rage.. Rage sa vždy vyskytnú bez ohľadu na to, odkiaľ ste, ale Poliaci majú zlozvyk nadávať vo svojom jazyku a celkom to irituje ostatných k slabším výkonom, keď všade vidia... to.. (nebudem menovať)..
ten pocit kdyz mate za junglera 5/0/5 v 15ty minute... chodite vsude gangovat a par trollu vam rekne ze ste noob protoze nejse na topu a botu 24/7 a ze to sami jeste neodcarryujete a ze ste je donutili jit afk je k nezaplaceni Rainbowlaugh Pinkiecrazy