Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

Orion

S tím musím souhlasit... ikdyž, masterieska ani tak ne, spíše ty runy, no. Jedna runová stránka může mít tak okolo +35 AP, pak si stačí na začátku koupit takový ten item co dává +20 AP a middař z protějšího týmu je oficiálně mrtvý... (tedy pokud on nemá runy, že Rainbowlaugh)
Začal jsem hrát rankedy a buďto mám během těch her výtlemy, nebo brečím. Záleží na tom do jakého týmu se zařadí ti noobící, leaveři a všechen ten odpad. Každopádně, už nehraju supporty dokud se nedostanu alespoň do gold Division. Ashena co nevěděla co je to lasthitting a furt střílela do minionů mě přiváděla k šílenství Pinkiecrazy

Orion

To máš ještě docela dobrý, na mém lvlu si lidi běžně berou clarity a revive, nikdy v životě neslyšeli slovo "hotkey" a mají naprosto pro pick - lock in ve dvou vteřinách... někdy uvažuju, že se vloupám na bratrův účet a budu hrát na tom jeho krasném elu, kde to lidi alespoň hrát umějí. (neříkám teda že já bych to uměla, ale myslím, že bude pravda, když řeknu, že to umím vzhledem k mému lvlu mírně nadprůměrně Rainbowlaugh - ano, dokonce vím, co to jsou hotkeys!) - samochvála smrdí!
Nehraju rankedky a tak se nemusím stresovat kvůli takovým blbostem, u mad? Rainbowlaugh
Bah. Na nízkém je to stejné jako na vysokém. Téměř každou hru hraju s diamond hráči a jejich přístup: "Stfu, I am high elo player I can play anything I want and you have to adapt!" je také úplně úžasný a vůbec neberou ohledy na picky ostatních. Takže takové duo jungle, trio mid, duo top+solo bot, nebo full AD/AP team jsou pro mě každodenní rutina. Sice umí většinou hodně dobře hrát, ale jejich playstyle se odvijí stylem strávení 40 minut na jedné lajně. Takže víceméně celou hru hrajete 4v5, 4v4, 3v4, 3v5 atd.
Zlatý season 1 a nízké elo, aspoň jsem nemusel na hry čekat 10-20 minut. Twilightoops

Edit:
(23.04.2013, 16:27)Discordian Napsal(a): [ -> ]Nehraju rankedky a tak se nemusím stresovat kvůli takovým blbostem, u mad? Rainbowlaugh
Já taky ne. Platiny jsem dosáhnul jen kvůli tomu, že mě kámoš pořád nutil chodit s ním duo. Rainbowlaugh Jinak bych měl doteď odehráno 0 ranked her.
Rankety už nehrávám. Ale přiznám se že v poslední době hráváme s kámoši troll hry Rainbowlaugh. Teda vždycky jeden z nás určí pravidlo. Třeba teď musíme hrát za ženský s velkýma a tak. Někdy je to sranda. Když přijde něco jako pravidlo že musíte hrát za robota a tak se často válím smíchy.
Rwakk:
Tak si můžete někdy zkusit Bravery mode v normalní hře Rainbowlaugh Jednoduše klikneš na název nějaké z map a dostaneš random championa s random summoner spelly a random item buildem s daným pořadím. Rainbowlaugh Jen runy a masteries jsou podle tvého vlastního výběru.
http://www.giantfunny.com/ultimate_bravery.php

Zatím nejhorší build, co jsem kdy dostal, jsem měl za Olafa se sorcerer´s shoes, rabadon, abyssal scepter, banshee´s veil, atma´s impaler a mejai soulstealer. Rainbowlaugh A jako SS jsem měl CV a Promote.
Ultimate bravery? Rainbowlaugh Nejvíc sranda jsou ultimate bravery challenges Twilightsmile

Orion

Yay, tak ty u. bravery jsou dobré... Rainbowlaugh někdy musím zkusit.... ale někdy to dává i docela smysl...
Tak tu máme pokračování...už staré pár dní