Bronies.cz

Úplná verze: LOL (League of Legends)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nejvíc OP jsou především hráči. Jako když support řve na team buy "f***in wards!!!" (čímž nechci tvrdit, že by neměli) nebo je někdo schopný chcípnout 4x do 5. minuty hry, tak to už je jedno, jak moc silný champy hrajete Twilightsmile

A nejvíc mě dostávají Zacové, co hodí účko a myslí si, že můžu skákat přes překážky Rainbowlaugh

Když hraju sólo 5v5 hru, tak vždy se mi nějaký takový idiot objeví v teamu, to je důvod proč 5v5 nehraji, jelikož tam můžete hrát jak chcete dobře, ale jak se hra bude odvíjet nezáleží na vás ale na teamu a je úplně jedno, jestli hrajete ADC, nebo supporta Ajsleepy

Hlavně mám teorii, že supporti jsou obecně totálně zbytečný class. Dejte na bot ADC a pokud není debil, tak se tam nafarmí, wardy budou kupovat všichni a hrál by se double jungle - efektivnější gangy a lze counter junglit.
[Obrázek: 558625_517316764991911_1568340828_n.jpg]
i wuv teemo :3
Teemo teleports where he pleases Pinkiehappy
Jsme se jednou neshodli s kámošem kdo půjde jungle a tak jsme šli double xD nepřátelský jungler neudělal nic a ganky byly prostě parádička xD prostě 100% ovládnutá hra. Jinak taky bylo dobré jít triple mid xD (docela prča xD)
ehm posledni dobou mainim supporty a ver mi dobrej blitz nebo thresh tu hru i v 5v5 dokaze potahat Pinkiehappy

Mondrogar

(10.04.2013, 18:05)Tuxik Napsal(a): [ -> ]Jako když support řve na team buy "f***in wards!!!"

Prestal jsem hrat pote, co me 4 rankedy po sobe zjebali za to, ze KUPUJU wardy, ze proc nejedu AP a dostal jsem samozrejme report.
Upozornuju, ze jsem hral Sonu, coz je muj main. Nic jineho nez support me nebavi a po tomhle me prestal bavit i ten.
Jak se tak dívám tak tu má hodně lidí hodně názorů. A proč ne? Jestly je nějaký champion OP? Samozřejmě je. Neznamená to že by byl nezastavitelný, ale že je snadnější za něj hrát a stačí mu málo aby se rozjel. Ale i pak se dá zastavit. Zvláště v 5vs5. Tay m je hra balancovaná dobře. Vědší problém je 3vs3. Tam se už zastavuje kdokoly těžko.

Jestly hrát na dve jungle? proč ne. Někdy to výjde jindy ne. Vyhrál jsem už i naprosto troll hry. Při představě že team poskládaný čistě z AD carry porazí tým z tanků a bruiserů mě pobaví vždy jak si na to vzpomenu. Jde vyhrát cokoli ale přiznávám že existují i jiné faktory než skill hráčů. Je to často opravdu o výběru postav. Komunikaci a kooperaci. Možná se to nezdá ale tahle hra je dost složitá. Kdysi když jsem začínal hrály jsme cokoli kdekoly. a taky jsme vyhráli ale v postupem casu jsme začali oběvovat jak si zajistit vítězství i bez štěstí. Stačilo aby jsme začali hrát champi kteří nám sedí a dokázali je skombinovat s těmi co si vzali jiní.

Karma před reworkem se mi rozhodně zdála lepší než teď. AP Zilean dokáže být pěkná mrcha.....hlavně jeho ulty. Při představě že něco musíš zabíjet dvakrát a k tomu s full HP je poněkud flustrující.
Ono kdyby to bylo vyrovnaný, tak se ti v ranked hrách furt nebanují jedni a ti samí champové, případně tam furt vidíš stále ty samé ve hře.

Takovou Poppy jsem snad už viděl jen za sebe Pinkiehappy

Stačí se kouknout na statistiku a výsledky člověka ani nepřekvapí.
http://lolmatches.com/championstats/3.5.0.70/R
to jsou vzdycky takovy ty ery kde nakej pro hrac zacne hodne hrat nekoho a v tu chvili je to hrozna moda a hrajou to vsichni Rainbowlaugh jinak takovou karmu pred reworkem jsem totalne zboznoval ten jeji shield a heal hrozny cocky ale protoze to nikdo z prohracu nehral tak to moc nehrali ani normalni lidi...
Já teda nehraju zrovna ty hrdiny které začne hrát nějakej pro hráč xD hraju to co mi sedne.