Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Taky už se mi párkrát stalo překliknutí v obchodě. Ale přece jenom je lepší mít za dva měsíce už tvrdou prácí v MLP vydělaných 150 gemů na Soarina. Teď to bude druhý rok co budu mít tuhle Soarino-misi...
@Janis pripadne i vy ostatni,
da se nejak v mobilu, ci nekde ve hre nastavit metoda placeni pres mobilniho operatora? Opravdu bych si ty gemy chtela koupit, ale opravdu nevim jak to udelat, kdyz to kreditku nebere a jina metoda se mi nenabizi. Dekuji.
Nikto mi teda nepovie, ako to je s tými priateľmi? Mne už každých pár hodín niekto pošle darček a ja neviem, ako im mám poslať tiež, keď sa mi všetci v menu nezobrazujú (len 6). Kde nájdem ostatných, aby som im poslala darček?
Přesně to se mi stalo také. Akorát měla jsem asi 15 přátel, oni mi posílali dárečky, ale já je tam neměla. Chtěla jsem jim taky poslat. Ale byla tam jen Tia. Tak jsem se odhlásila a už mi nejde se přihlásit... Nevím, jestli mi zabanovali buhvíproč účet na měsíc, nebo mi ho zrušili, nevím.

Jinak opravdu nevím, kde najdeš ostatní. V seznamu na GL live by jsi je měla mít. Ale nevím proč se ti nezobrazují přímo v mlp. Alespoň těch 6 se ti tam zobrazuje.
U mňa je ten problém navyše, že už som dnes na fóre v Gameloft založila vlákno s prosbou, aby si ma ľudia pridávali, že im budem posielať srdcia. :'D A teraz vidím, že som to precenila a vlastne im srdcia poslať nemôžem (neviem ako) a to už si ma pridali 16 a všetci mi srdcia poslali, len ja im nie. Rainbowlaugh
Takovej dotaz bych měl, hraju to na Win 8 a tam se nejde přihlásit ke Gamelot účtu? Poněvadž to je pak docela smutný Rainbowlaugh
(16.03.2015, 20:24)Annabell Napsal(a): [ -> ]Ja za deň dokážem zatiaľ z mne známych možností získať len maximálne 3 drahokamy, i to nie vždy. A takmer každý deň sa mi stane, že nechtiac sa prekliknem (pri akejkoľvek opatrnosti) na preskočenie v obchodoch a prídem o 1-2 drahokamy, ktoré horkoťažko získam (pretože nemám dostatok na rozšírenie zón, tak mám obchody natesno).

Tak ono to není jen o plnění questů - potřebuješ vydělat na rozšíření a jak máš větší množství obchodů, tak se vydělává snadněji. Jasně, že začátku to jde pomaleji. Denně mám osobně tak 5 drahokamů - většinou vypadnou z paraspritů, changelingů, nebo fruitbatů. Dají se získat i levelením a plněním questů.

Citace:Momentálne mám 29 drahokamov a potrebujem ich stovky na questy. Nemôžem si kvôli tomu ani zahrať veľký Balloon pop, napríklad. Proste už ma to niekedy štve a vlastne čo sa týka vecí za drahokamy, nezískavam už dlho nič.

Baloon Pop za drahokamy imho nikdo soudný nehraje, dokud nemá všechno a to fakt trvá dlouho.

(16.03.2015, 21:48)Percy Napsal(a): [ -> ]@Janis pripadne i vy ostatni,
da se nejak v mobilu, ci nekde ve hre nastavit metoda placeni pres mobilniho operatora? Opravdu bych si ty gemy chtela koupit, ale opravdu nevim jak to udelat, kdyz to kreditku nebere a jina metoda se mi nenabizi. Dekuji.

To je nákup v GooglePlay, ale viděl jsem, že když telefon používal Wi-Fi, tak se koupit (kartou) nedalo. To šlo jen v případě, že byl telefon připojený přes mobilní data. Ale třeba to byla jen variance (nekupuju, takže nevím).
No, presne to viem a tak ich získavam i ja. Mne Fruit Bats drahokamy ani nenosia, väčšinou len Changelingovia a len občas Parasprites. Hmm, dobre, uznávam, som hlúpa, že ma toto nenapadlo. Rainbowlaugh Ja som sa až príliš sústreďovala na questy a hnevala som sa, keď som nechtiac preklikom rozšírila plochu. Ale pravda, lepšie je najprv zbaviť sa tých plôch.

To je tiež pravda...

Oh, a už som zistila ako je to s tými priateľmi. Rainbowlaugh Až teraz som si všimla, že vedľa tlačítka "Gift All" sú smerové šípky na ďalších priateľov. xD Akoto, že som si ich predtým nevšimla? Ach bože, hanbím sa za seba. Applecry
Když budeš mít volné plochy, budou se víc objevovat - dřív mnoho lidí vyplňovalo volné plochy, aby k tomu nedocházelo, protože elementy nebylo tak snadné získat. Od té doby, co je odemčená lokace EverFree Forest, tak o elementy rozhodně není nouze.

Ad to další... pořád se učíme Twilightsmile všichni.
Ok, som stále v hre nováčik, takže beriem na vedomie. Pinkiesmile Everfree forest som veľmi dlho vôbec nenavštevovala, nezaujímal ma ako oblasť a netušila som, o čo prichádzam. Rainbowlaugh

Pravda. Pinkiesmile Hoci moje chyby sú na môj vek až smiešne. Rainbowlaugh