Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nechápem, prečo mi to nejde. Stále mi píše "Sorry, no more videos to watch for now. Please, come back later". A ja to skúšam každý deň a nikdy nefunguje.
annabell: mě taky ne ani i u ostatních her od gameloftu
Hmm... a s tými priateľmi fakt neviem čo.
videa nejsou protože si momentálně nikdo u gameloftu nezaplatil reklamu. Až si jí někdo zaplatí(nebo gameloft vydá nějakou novou hru, kterou bude chtít propagovat video bude)

a k přátelům - je divné že se ti vůbec zobrazují protože funkce přátel byla odebrána ze hry, takže i když se tobě zobrazují většině ostaních ne takže ti nikdo nic nepošle
Ach, tak to dáva zmysel, nepomyslela som na to.

No, dodnes sa mi zobrazovali a fungovalo mi posielanie sŕdc a truhlíc len nie prijímanie od druhých (kamarátka, čo hrá, mi poslala srdce, ale neprišlo mi), ale mala som výpadok internetu a odvtedy aj teraz, keď už mi nabehol, sa mi prestali zobrazovať. Ale to potom znamená, že je to úplne natrvalo zrušené, či len nejaký update, alebo niečo?
odstranili to kvůli problémům s US právy. mám pocit že psali, že se to nějak pokusí udělat aby to v konfliktu nebylo, ale tím si 100% jistý nejsem
Zrovna sem si hrál na emulátoru v PC se save editorem a po spuštění s upravenou verzí sejvu mi to zobrazilo že je v konfliktu se sejvem uloženým na cloudu a dotaz jestli chcu použít ten lokální nebo z cloudu, takže už cloud asi funguje.
Ach jo, smazal se mi celý progress, byl jsem level 28 a už jsem měl i Tree of Harmony
Kdyby se smazala hra mě, byla bych dost vedle, konečně lvl 80, konečně koupený Soarin... Zlaté iOS...
To by hodně naštvalo Rainbowlaugh

Nejlepší hudba je Electro, Dubstep, Metal a Rock, samozřejmě nesmíme zapomenou na písničky z MLP. Bronies 4EVER !!!!