Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
More like: Rainbowlaugh
No, taky mě to čeká. S IS-4 to docela jde, ale u Němců mám momentálně nejdál rozjetou větev na JPz. E-100, když nepočítám GW E-100, které už mám půl roku (a zatím jsem ho nepoužil, protože do klanovek se spíš bere T-92, Obj. 261 nebo Bat. Chat.)
Po dlouhé době ve hře. Pisu to proto ze bych si chtěl sněkým zahrát. nick KRAJKHOUR. Čas mám do 15:00 protože hraji v Re-Loudu.
Vice ve spoleru.
Sice už jsem to kdysi psal na první stránce ale přijde mě že už to zapadalo takže znovu.

Ve hře mě najdete kupodivu pod přezdívkou: KRAJKHOUR
Rád si zastřílím jak v četě tak v rotě a to převážně o víkendu.
Prémiový účet nevedu takže jen ve dvou nebo se rád přidám jako třetí.
Moje nejoblíbenější tanky jsou S-51, KV-1, SU-26.
Tanky které mám v garáži: [spoilerButt]2 PzKpfw I, 5 Vk1602 Leopard,6 VK3601 (H),5 PzKpfw III/Iv,5 PzKpfw Iv,7 PzKpfw VI Tiger (P),5 StuG III,5 Hummel. 4 B1,5 ECL AMX,6 AMX 12t. 2 T1E6, 4 M5 Stuart,7 T20,5 M7,5 T1 Heavy,6 M6,5 M41,4 M7 Priest.4 T-50,2 MkVII Tetrach,6 T-34-85,7 KV-13,7 T-43,6 KV-2,6 T-150,7 KV-3,8 Is-3,5 KV-1,6 KV-1S,5 SU-85,3 SU-26,4 SU-5,6 S-51. 4 Matilda. Tučně je vyznačená úroveň tanku.
Celkové schrnutí úrovně tanků které mám v garáži:
Light Tanks 2,4,5
Medium Tanks 5,6,7
Heavy Tanks 5,6,7,8
Tank Destroyers 5
SPGs 3,4,5,6
Není pro mě problém pořídit si tier 1 tank.
Hmm... nevím jestli jsem se tu jž na to ptal, ale radši se zeptám znovu. Na King Tigerovi mám: Velitel: 6th, mentor, opravy (93Derpyderp1. Řidič: Perk na snížení hořlavosti, smooth drive, opravy a na Střelci: Snap Shoot, Dead Eye a opravy.

Až dám 3 skill na 100% a budu mít dostatek % ve čtvrtém abych si mohl přetrénovat posádku a místo porav vzít BiA mám 1) nechat si na velitelovi mentora a nebo ho vyměnit za něco jiného a za 2) mám si na střelci nechat Dead Eye a nebo ho vyměnit za Armored?

Ve výbavě mám EGLD, RAMMER a VSYN a po přetrénování vyměním EGLD za Ventilaci abych zefektivnil BiA.


A druhá věc je: Kdy má a kdy nemá Rammer smysl namontovat? Například se svým Pz IV. S. Jsem vyzkoušel x kombinací a nejvíc mi sedla Binos, vents, EGLD.
Jedna dobrá hra, bohužel ne moje Twilightoops


A nejvíc mě bere, jak zoomuje Twilightsmile.
Pffff za ty mody bych ho nechal zabanovat až zčerná!

1. Minimapa - Vyznačený pohled nepřátel.

2. Staty - Vyznačené HP nepřátel, i když nejsou v dohledu.

3. Zprávy - Hlásí mu to kdo a čím ho trefili, aniž by je viděl.

4. Pohled - Outlines nepřátel.
Jop, taky mi to přišlo dost na hraně. Zase na druhou stranu, ta data ke klientovi chodí a když to vidí klient, je na uživateli, jestli si to zobrazí... Mimochodem, není to vyznačený pohled nepřátel (i když to tak vypadá), ale otočení věže.
No.. Ty informace ke klientovi chodí, protože by jinak špatně zobrazoval (pozice tanků, věže, zbývající hp atd.) ale pokud není zrovna hráč v pozici, ve které by byl schopen je vidět "pouhým okem" neměl by k nim mít přístup, takže narážím zvlášť na tu minimapu. Ale ono se to dá spekulovat. V reálu se tyhle informace samozřejmě všechny skutečně přeposílají rádiem, páč tankisti si navzájem hlídají zadky, a když na někoho míří, buďte si jistí, že to dotyčný během vteřiny ví ze třech stran.
Nechápem ako niekto môže zahrať takúto bitku... ale čo už.

Iná téma: Skúšali ste niekto WoT: Blitz? Alebo ste boli na Tankových dňoch Laugarício pri Trenčíne?
Blitz som neskúšal pretože nemám iPad alebo iPhone a na tých dňoch som bol takže ak tam bol aj niekto z Vás, možno sme sa videli Rainbowkiss Rainbowlaugh
Blitz jsem zkoušel, hrál jsem asi 2 hry, moc mě to nezaujalo, přijde mi to dělaný jak pro blbečky, ikdyž ono to asi o moc líp na dotykáči nejde...