Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stoji to za to? Jelikož má jen 4 volné tank sloty a nechchou se mi kupovat... Rainbowlaugh + Německý prem. medko už mám... Pz IV S.
netuším... já si ho kupoval do sbírky
Jinak, když už jsem u toho Pz IV S, co by jste si dali za equip? Mám už s ním něco odehráno i předčteného, ale furt se nemůžu rozhodnout.

Zkoušel jsem tyto:
TD style - Cammo, bino, Rammer
Jingles style - Vent, rammer, grousers
Svatou trojku - Vent, rammer, EGLD

Nejvíc bych se asi přiklonil k:
Cammo, EGLD, grousers

Proč ano
Cammo - Jakmile mě něco spotne, papírový pancíř mě nezachrání.
EGLD - Tento tank střílí hodně rychle a i když má aimtime 2,3 sec většinu času strávím mřením, než nabíjením
Grousers - Bez nich mi přijde příliš pomalý a neohrabaný.

Proč ne:
Bino - Na foru jsem četl: "Jestliže si sami spotujete nepřítele, tak ho hrajete špatně." A s tím souhlasím... Tento tank by měl být co nejdál co to jde.
Vent - Celkové zlepšení je sice pěkné, ale největší věc, ve které zaostávám je pancíř a pohyblivost. Pancíř nezlepším, pohyb. ano.
Rammer - Zvednul by mi rychlost nabíjeni cca o 0,4 sec, což není nic moc v porovnání s ostatními doplňky

Tak co vy na to?

MBite

Podľa toho ako som pwndnoval T-25 v mojom kv-1 tak veľmi neradím. Má to slabí pancier a podľa toho čo som počul vraj má aj zlú rýchlosť otočenia veže.

U pzIVS tak ako vo všetkých nemeckých tankov radím rammer, je to must have lebo proti ruským 400+ dmg tankoch nemáš inú šancu len im spraviť vačší dmg per minute.

Ja by som dal rammer, egld a tretie to čo sa najviac pre ten tank hodí.
Mám ohledně WoT (a Wo...) dotaz:
Pokud bych se poctivě šprtal 2. Sv. V. a díval na válečné štváče. vyhrával bych?
Před časem mi odešel disk a tak instaluju WoT znovu zrovna teď a už mám 90%, to je náhoda, že sem zrovna někdo napsal v té chvíli Rainbowlaugh
Kojta... Nope Rainbowlaugh
Wotko je plný UFO a tanku, kteří ani nebyly na papíře a navíc všichni mají specifikace tak "aby hra byla vyvážená".

Jestli chceš realističtější tankové bitvy počkej na Warthunder.
2kotja: Ale když skoukneš pár filmů, tak budeš zírat, jak je zkopírovali. Třeba zakový Osvobození, první díl je Prochorovka jak z tanků vyšitá. Dokonce jsou tam i stejný křoví. Holt, filmaři stealeři Rainbowlaugh.
Pokud chceš vyhrávat, musíš trochu nastudovat mechaniku hry. Začni tady a pokračuj tady.
WoT je prostě arkáda. Tanky vycucané z prstu, jejich statistiky vycucané z prstu... u některých i pancíř, kdy z prvků které byly IRL chloubou ochrany tanku dělají slabiny atd.

Ono opírat se o WoT o realitu je fakt špatná volba. To je jako třeba ve WoT ty slavné Německé tanky které jsou ve hře na prd, protože je každý prostřelí... kanóny super, ale pancíř ne moc skvělý...hádej proč. Protože ty tanky byly navržené na ostřelování na vzdálenost několika kilometrů a ne na 300 metrů jako probíhá většina bitev WoT. Technické provedení hry prostě není udělané tak, aby umožňovalo těm strojům aby byly využívány tak, jak byly navrženy, takže se z toho odvíjí i jejich herní staty.


Těším se, co přinese Warthunder, zatím to nevypadalo zle. Dynamické poškození zní rozhodně lákavěji než healthbary a mnohdy prapodivné hitboxy
Yay! Konečně mě nekdo nazval cheaterem! Flutterryay Patton si myslel, že může prostřelit sidescrapujícího Tigera II, not going to happen. Rainbowlaugh
Replay
Ke konci jsem tam tak trochu zaderpil... Twilightblush
BTW ten Tiger II je boží tank na sidescrape. Vám pak připadá, že i Ferdinand na vás fluše olovo. Pinkiehappy