Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Na Hummela jako 1. skill BiA nebo Cammo?
Hele prosím vás, je normální dávat s Hummelem cca 250-500 dmg na ránu?
A dát KV-4ce 89 dmg na zásah je výsměch....

Terok

HE střely dávají za plný DMG (co mají napsaný) jen když prorazí pancíř, když ho neprorazí dávají jen za polovinu + dál se to ještě snižuje silou pancíře. Jelikož KV-4 je obrněná jako pr*se, tak je to úplně normální.

BTW: osobně bych si vybral BIA první, cammo tak potřeba zase není, když už ti přijede do základny skaut a nikdo ho nesestřelí, jsi stejně mrtvý a cammo ti nepomůže.
K dík... Dívný je, že mě to hlásí že penetruju....
Popravdě k čemu pak ten DMG je? Rainbowlaugh Když nepenetruješ?...

Terok

Popravdě to nepenetruje vždy, jen to poškodí tank výbuchem. Stejně jako když ti zahlásí při střele AP granátem, že to penetruje, neznamená to pokaždé, že to prošlo až dovnitř tanku. Mohlo se to zastavit o rozvrstvený pancíř, nebo o pásy, atd atd.

Když se HE trefíš do cíle, co nemá skoro žádný pancíř (Arti, Light Tank, Lorraine 40t, nebo cokoliv s otevřenou
kabinou) a prorazíš ho, dáš celkem slušnou ránu, kolikrát i 1shot.
Jj to vím Rainbowlaugh jen já jsem zvyklý ještě ze starých dobrých časů dávat KV na ranu. Rainbowlaugh

Terok

10 killů? Ano! S trochou štěstí jde všechno Pinkiehappy A ten SU-100M1 (nebo Suomi jak mu říkám já) je prostě super!
Můj rekord btw Pinkiesmile
Odkaz na replay

Mondrogar

Ony se HE vyplatej i do cilu, ktere nemuzes protrelit normalni, protoze davas aspon ten explosive dmg. Ja takhle skoro sundal Jagdtiger 8.8 zepredu.
(09.10.2012, 19:51)Mondrogar Napsal(a): [ -> ]Ony se HE vyplatej i do cilu, ktere nemuzes protrelit normalni, protoze davas aspon ten explosive dmg. Ja takhle skoro sundal Jagdtiger 8.8 zepredu.

Jj o splash vím někdy to dá větší ranu, když to trefím vedle Rainbowlaugh (Sejmu ho výbuchem zespodu tím že střela dopadne 1 cm před pás Rainbowlaugh + navíc bys měl mířit dozadu a kolmo na pancíř)
Jenže střílej jsi na 600 metrů na podvozek...
BTW o výkendu jsem dal bombardéra... Pinkiehappy A taky se mi podařilo otočit borce sejmutím pásu o 270° (Ale to spíše byla smůla byl to open top USA TD)

A když jezdíte s VII nemohl bych se k někomu občas s Hummlem přidat?
Nejsem si touhle informací 100% jistej, ale když se trefíte HEčkem pod tank tak by to mělo dát větší dmg jak při zásahu pancíře. Se Su152 se mi povedlo střelit pod E75 a dostala za 600 Rainbowlaugh aspoň myslím, že jsem to byl já. A s arty se mi někdy vyplatilo při střelbě na US hvy. střílet vedle nich kvůli slabým bokům. Ty jejich věže dokážou i dingat Twilightsmile