Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Hovor mi nieco take nervy chytam ze to nieje mozne 15 hracov 1 arty v kazdom tyme ale ne ona musi trafit mna proste vzdy vzdy vzdy
Artilerie je tak dobrá, jak špatní jsou její protihráči. Tedy platilo to do nástupu britských artilerií. FV304 je ještě OK, ale desítkovej GC je dle mého názoru už moc. Doufám, že v brzké době udělají nerf dmg.
Ale jinak je to o krytí. Smysl artilerií je zadržet pohyb těžkých tanků a stíhačů. To by mělo hru zpomalit. Celestiižel se to neděje.
Nemam problem ked sa prestrelujem s niakym hracoma a on vyhra ok je lepsi ale ne ked je to na druhej mape nevidis to a zasoli mi za 1500,neznasam take momenty,mlatil by som takych hracov Rainbowlaugh
Mino sory že to tak řeknu, ale jestli je v druhém týmu artina a ty jí jezdíš do rány tak... bude něco špatně někde jinde.
Občas si za artinu zahraju. Momentálně GW Panther. A pokaždé, když něco aspoň ostříknu splash damage, je to malá oslava.
Artiny mají docela velký rozptyl, strašnou dobu letu projektilu a frustrující dobu přebíjení.
Pokud tě už trefí, musel jsi na tom samém místě stát už pěkně dlouho na to, aby tam už měl předmířeno a to ještě pěkně dlouho exponovaný na to, aby tam doletěla ta pomalá střela a trefila tě.

Ale nezoufej, po patchi tam bude spousta nových malých tanků, které si na těch artinách smlsnou. Rainbowlaugh Revenge is gonna be sweet hehehe.
Praveze vobec nech som kde som vzdy ide pomne staci ze je jedna tak ide proste stoj co stoj pomne,aj keby tam bolo 5000 hracov tak pojde pomne Twilightoops
Nejsou to "jen" KV-2ky? Aka the kings of Derp. Rainbowlaugh
Jinak zkus hrát v něčem rychlejším. V medium tanku za pohybu tě už netrefí.
A nebo si namontuj Spall liner. Pinkiesmile
Tak mna niak tie medka netahaju,ja som skor za heavy alebo TD ked mozem s e100 vies utok fajnovo Rainbowkiss
No jooo, když furt hraješ za fat juicy heavy tanky, tak se není čemu divit. Rainbowlaugh
Tak radsej budem rozdavat za 700-1000 s E100 a dalsimi ako za 250 s medkom
Ohmygosh! Rainbowkiss

http://ftr.wot-news.com/2014/10/01/sixth-sense-rework

A o čem se tam jedná? 6th sence se předělá na radistu a bude záležet na radistově zdraví. Tzn. mrtvý radista = no 6th sence. Jako nerf bych to rozhodně neviděl spíše naopak: 1)
Konečně radista bude mít nějaký smysl. 2) Na Velitelovi se uvolní jeden perk a to je OBROVSKÁ změna, protože on má jedny z jedůležitějších perků. K tomu by prý všichni měli dostat free reset skillů. Což je další dobrá věc. Pinkiehappy

Takže za mě:
[Obrázek: mlfw8679-1353936021286.png]

Jen nechápu proč na to všichni nadávají... Pinkiesick