Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
E-75, VK 4502B su ultra OP Nemecke heavy, zas rusi nie su dokonali. Ale je pravda ze su vseobecne OP. Okrem toho, mam T29, to je uzasny tank. Tuzim po T30 a T34, je jedno co s nimi spravili. Inak, T29 dostala buff, ktory nemala dostat, T34 buffli vseobecne. Tieto tajnosti robi WG casto. War Thunder ? Ten sa meni na druhe Wot, vyvojari pomaly nepocuvaju. Tam fyzika tiez hapruje a dost, niekedy viac nez tu. Fyzika vo Wot nie je prave realna, ale uz sa mi nestava, ze sa zaseknem o debilny krater alebo kamen ( aspon som nepostrehol ) Armored Warfare je basically jak Wot, ale na fungujucom engine. A RNG funguje aspon ako ma.
War Thunder není nic jiného než vysavač peněženky a nekonečný grind... A vývojáři se hráčům jen vysmývají. (Nechtějí zveřejnit mechaniky BR protože by jim hráči prý nerozuměli... A banuji kritizující videa na YouTube a ještě k tomu P2W... Za cenu AAA hry si můžete koupit prémiový tank, nebo vyzkoumat čtvrtinu technologické větve... No neberte to Rainbowlaugh)
WoT... Jde zase hodně za hranice logiky (T34 je těžký tank 8 tieru a T30 je TD 9 tieru... Vtipné je, že ty tanky jsou úplně stejné, jen mají jiná děla a přesto je WoT řadí každého jinam... ). Ale co... Dříve něco do sebe mělo, teď se mi tam moc nechce, ale zkoušku dám. Ta hra se od začátku dost změnila a těžko říct, jestli k lepšímu nebo horšímu... Nehrál jsem to strašně dlouho, takže to tolik neposoudím, jen mě naprdli.
Armored Warfare... No, zatím nováček, ale vývojáři aspoň poslouchají a reagují na otázky a stížnosti, když už nic.


Odesláno z mého GT-I9301I
T30 je stále velmi dobrý tank a myslím si, že je aji dobře že z něho udělali T9 TD. Proč? I když mýval mnohem lepší DMP tak jako T10 HT tak dnes by jako T10 hodně, hodně zaostával...

a Ano E-75 je taky OP, ale musíš to s ním umět....
E-75 je moja najoblubenejsia heavy. Pinkiesmile Teda, aspon z nemcov
VK a E75 jsou dobré tanky, ale OP podle mě nejsou, kvůli relativně slabým věžím, což je slabina všech němců.
Hra jako taková mi nepřijde špatná, avšak co mě vytáčí až do červeného pole je MM. To se soudruhům nepovedlo. Je občas dost frustrující mít tank v základu a jet proti tankům o 2 tiery výš. V podstatě člověk dělá pojízdný terč, který stejně když něco probije, tak je to takové škrábnutí, že to nestojí ani za řeč a nejlépe při to ještě prodělá kredity. Člověk musí trpět trochu sebemrskačstvím, aby mohl tuto hru hrát delší dobu. Ajsmug
Jen o dva tiery?? Já si pamatuji, že jsem šel s T1 heavy proti královským tygrům nebo IS-4 (tehdy ještě byla na 9 tieru) Rainbowlaugh. A jakmile jsem měl M6, tak první bitva. Maus... IS-7...

Odesláno z mého GT-I9301I
To si pravdepodobne zazil patch 7.0 - 7.4, kde som hral aj ja. Tam si bezne s vtedajsim KV siel proti E-100, Is-4 a podobne.
Prd E-100 tenhle tank na papíru tam ještě nebyl a Panther II byl 9 tier Rainbowlaugh.

Odesláno z mého GT-I9301I
Jo, to byly časy... pásy zanořené do země, noobové nemohli spadnout do vody, artyny přesné jak peklo a T-50-2 ultrablocker, který si dal T95 už za dvě minuty nepřetržité palby, zatímco chlapík v ponorce mlátil hlavou do klávesnice neschopen ničeho jiného.
Ty časy se už nevrátí...
Tehdy to byla ještě sranda, teda... Nevím jak je to teď, ale dřív tam nebylo tolik těch... Vřískajících a nadávajících děcek... Rainbowlaugh.
Šanci tomu dám, jen co budu mít novej procesor... Rainbowlaugh.

Odesláno z mého GT-I9301I