Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
[Obrázek: shot_010.jpg]
Někdy si říkám, jestli mám vůbec Těžký tank nebo vodní pistolkuRainbowlaugh
Moje klasická hra s KV-1S. Mi příjde, že WG vůbec neví nic o ráži, průstřelnosti, úhlu pancíře apod. Všechno v této hře je jen o tom, jestli RNG je na tvé straně nebo ne. Aneb moje včerejší 3 dingy s KV-1S do T-50. To by se nikdy stát nemělo. Jen síla té střely by měla být schopná zmrzačit ten tank, natož 3. Nebo můj ding do SU-5 zezadu.
Všechno je možné dingnout, sám si byl svědkem jak jsem s VK 36 dingoval střely od T29 a bůh ví čeho ještě a to jenom díky sklonu a kulaté věži i když ta má jenom 80mm. Nebo nedávno jsem s 170mm.. 2x dingnul 30 mm jen kvůli tomu, že byl dobře naúhlovaný. Navíc s VK 36 se mi to stává pořád, to co by do mě mělo projít díky naúhlování neprojde. Nevím jestli to je díky tomu novému patchi, ale za dobu co je, tak jsem si zdvojnásobil počet medailí Steel wall a dingnul, sežral přes pásy střely co by mě dostaly.

MBite

Kto má tento tank zapadnutý niekde v garáži nech zdvihne labku. Rainbowlaugh

[Obrázek: 6lYpZd0.jpg]

Som ho len tak skúsil po roku, a stále je sním zábava, len škoda že už je ohrozený druh. Kedysi som ich stretával vkuse, teraz som asi jeden z mála kto ho ešte má. Pinkiesad2
spíše kdo má tohle ať zvedne ruku Rainbowwild
[Obrázek: 2uyix7c.jpg]
Poslušně zvedám ruku Pinkiehappy
Komu se povedlo tohle ať zvedne rukuRainbowlaugh
[Obrázek: shot_003.jpg]

MBite

DaveL: Práve teraz predchvíľou som ho stretol v bitke, ak sa nemýlim tak ten je možné získať iba zo sútaže.
[Obrázek: Wy1vhhB.jpg]

A dobrá rada na záver, nekupujte second hand tanky Rainbowlaugh v tej zľave musí byť niečo zákerné.
[Obrázek: J9gOmKg.jpg]
Pz. B2? Hmm.... pěkný tank, ale na Pz II J nebo na MTLS nemá. Protože ty dva jdou OP seal clubeři jak prase. Pz je na třetí tier tařka neprůstřelný a MTLS je schopný dát 400 dmg na jedno nabití.
M3 jsem dostal, ale prodal. Nevyhovoval mi.

MBite

No ak sa ti podarilo na ruskom servery kúpiť minimálne jedného z nich... môžeš skúsiť, link Rainbowdetermined2
Nečudo že sú OP...

Pz II J nemá silné delo (23 pen Applejackunsure ), jediný problém spôsobuje jeho pancier. 80mm vpredu na tier 3 light tank je príšerné OP, veď kv-1 má len 75mm a to je tier 5 heavy tank Rainbowlaugh. Jeho úloha je jedine sa postaviť uprostred poľa a nechať nepriateľov strieľať naňho, buď im dôjdu náboje alebo ich zatiaľ ostatný zničia Rainbowlaugh.

Ani jeden z tých hyper tankov som ešte v živote nestretol v hre.