Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
jo scouti jsou otravný... ale když je blbej a jede jen rovně tak si stačí na něj počkat... nebo když takhle prokličkuje mezi tanky nějakej heavy a dostane se až k tobě to je pak o tom ... prostě buď se trefíš nebo máš smůlu
Ono právě někdy i když ho sundáš, tak tě sesmahnou jiný arcky. Jinak dobrej scout je k nezaplaceni, ale narazit na takovýho je občas dost těžký.
Tak i dobrý scout nemusí mít štěstí... mě se stává vcelku často, že po cestě k artynám potkám 1... opravdu jen 1 tanka a vždycky mi trefí buď pásy nebo motor...
Lol v prvním testeru WoT 8.3 drasticky snížily SPGčkám HP... Facehoof To prostě nemohou spravit MM? Namísto aby kopaly do mrtvol? Jasně když je na mapě 10 SPGček (5vs.5) tak to se hneš a za chvíli ti z nebe přiletí poukázka na inventůru garáže, ale jakmile tam jsou jen 2-3 tak ty SPGčka toho zase moc neudělají... hraju s Hummelem s VII-IX tiery a s HEčkem dám tak cca. 300 dmg na přímí zásah, což je asi 3/4 toho co mu dá na zásah jiný tank... Full 950 DMG jsem čistě střelou ani na starým acc nedal... čemu jsem dal více jak 600 dmg byl buď zásah Ammo racku, motoru, trefa lehce opancéřované části tanku (Francouské, low tier) a nebo WTF haluz Rainbowlaugh.

Ono když jsou 3 a nebo 5 SPGček na jedné straně tak se to hraje úplně jinak...
1 SPG: přehazuje z jedné lajny na druhou a sem tam něco trefí. Já většinou pomáhám ofenzivní lajně...
2 SPG: každý má svojí lajnu
3 SPG: každý má svojí lajnu a ten 3. buď pomáhá tam kde je hodně tanků a nebo CB
4+ SPG: Jeden označí cíl a všechna SPGčka jdou do něj + CB
Alespoň takhle to funguje za mě Rainbowlaugh

CB = Counter-battery = Artyna loví nepřátelské artyny pomocí stopy zanechané po střele... (Moje oblíbená činnost Rainbowlaugh)
Vždyky jenom nastřažím uši, vyvalím oči, skryju HUD a čekám na svojí kořist Rainbowlaugh
Omg to je zase výmysl. Proč to proboha dělají? Aby byl vidět aspoň nějakej progress nebo co? Facehoof Wargaming má opravdu štěstí, že nemá žádněho přímého konkurenta, jinak by podle mě nebyly tak úspěšní. Jde to vidět na hrách World of planes a World of warplanes... akorát jsou obě ještě v Betě tak uvidíme, jak rozkvetou.
Tady to je....
No je to zatím jenom tester tak snad dostanou rozum...
Ale jsou tam i dobré věci.....
Když jsi čtu ty komenty, tak se snad každej shodne na tom, že místo nějakýho snižovaní HP měli udělat omezení arcek na bitvu. Otázkou zůstává kdy si to WG uvědomí popřípadě s tím něco udělá. Jinak jsem celkem zvědav na novej patch, ostatně jako na každej novej patch Rainbowlaugh.
Ne taky nechápu hraju už nějakou dobu a nestalo by se mi, že by mě arty nečekaně sejmula, pokaždé když sem od ní dostal zásah tak jsem o to přímo říkal. Takže nechápu proč na ně všichni nadávají? To je tak těžký nehrát si na Ramba, nenechat se naspotovat, hýbat se a krýt se? Rainbowhuh Resp. hrát jako normální hráč? Rainbowlaugh
Teď jsi na to kápnul. To bude ten problém. Vzhledem k tomu, že to hraje tolik lidí, tak jsou servery plný dementů, kteří bezhlavě vyjedou dopředu a pak se diví, že je někdo sundal. No a když je to arcka, tak už mají viníka, do kterého si můžou kopnout.
Bingo! Rainbowlaugh