Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Právě jsem zažádal o beta klíč na WoWP. Takže uvidíme Twilightsmile
Vždicky, když jsem se díval na to za jakou národnost hrát všude říkaly, že to záleží na tvém stylu hraní jenže, už tam nenapsaly jakej styl to je... Rainbowlaugh Takže jestli tu je nějakej march mohl by mi objasnit SPG a TDčka Rainbowlaugh Prosím...(nějaký skušenosti už mám)

Mondrogar

No, machr nejsem.
To co ti rikali je pravda. SPG ti nejak moc neobjasnim, podle me fungujou vsechny stejne, rozdily v presnosti a DMG imo nejsou tak podstatne. Zajimava skupina jsou Francouzska SPG, ktera na vyssich tierech jezdi az 60km/h, coz se muze zdat u TD jako zbytecnost, ale neni a umoznuje ti to rychle presuny a palbu z mist, kde by te nikdo necekal.

Co se TD tyce, tak zase obecne:
Nemecka TD - jako vetsina nemeckych tanku, jsou to slusne papiry a rozhodne to nejsou mrchy na rozrazeni nepratelskych linii, nicmene jejich delo ti umoznuje (jako u vetsiny nemeckych tanku) palit na neskutecnou vzdalenost brutalne presne.
Americka TD - Ta s vezi jsou super ve svoji manevrovatelnosti, nezda se, ale otocna vez je jeskutecna vyhoda. Ta co se otaci cela maji relativne silny pancir zepredu a nizky profil. Nemluve o "mrtvych zonach" coz uz snad wargaming opravil v 7.5
Ruska TD - Nevim jak na nejvyssich tierech, ale treba na SU-152 nebo ISU-152 je obrovskou vyhodou jejich DMG, kazdopadne jsou silne pancerovana
Francouzska TD - jsou hnusna Rainbowlaugh ale jinak u nich fakt nevim, nikdo v mem okoli ho nehraje, takze nemuzu posoudit Pinkiesmile

Co se tyce herniho stylu, u SPG je asi jasny. Schovas se ve krovi, vystrelis, popojedes, vystrelis a takhle fungujes. Od 5. tieru nema cenu hrat SPG bez 100% posadky.
U TD je jejich hlavni role camp & ambush. Maskovaci sit, schovat se nekam kde uvidis na nepritele a kde se muzech schovat v pripade ze te detekuji. Jsi neohrabanej, takze je snadne te zablokovat nebo objet, takze je dobry mit zada hlidana skalou nebo dalsim TD. Samozrejme pokud uz mas jistotu, ze ti nikdo nevjede do zad, tak pomoc ostatnim tankum. Pokud uz jsi zbyl jen ty a arty, tak fungujes jako scout. Ale stale se vyplati vyuzivat svych vyhod a davat bacha na svoje nevyhody Pinkiesmile
ROzhodne s tim nehraj jako Kubekk 3,2,1, START - CHAAAARGE Rainbowlaugh
Vsechno jsou to moje nazory, neco vyctene z theorycraftu a neco zkusenosti.

Btw ma tady nekdo DIcker Maxe ?
Tak SPG je jednoduché. Schováš se co nejrychleji do oblasti s největším počtem křovin/stromů, což ti přidává na kamufláži, což znepříjemňuje neprátelským scautům, a všeobecně tanků, život. Nebo třeba mezi skály, přes které na tebe nemůžou nepřátelé střílet, ale zároveň dost nízké na to, aby ti nepřekážely ve střelbě. Schovej se co nejdál od svého base/ co nejdál od všeho a střílej na nepřátele, které za tebe odhalí tví spojenci.
Skvělý dělostřelec je SU-26. Je to sice low-tier a má na kratší dosah, ale s dobrou posádkou a skvělou kamufláží je za pomocí své otočné věže skórovat pěkný killy. Právě díky tomu, že má otočnou věž je těžký odhalit, jelikož se nemusí hýbat. A když se tank nehýbe, tak je těžší ho odhalit.

TD Je víc "akčnější", jelikož se narozdíl od dělostřelectva musí hýbat. Jejich nehorázná přesila je jejich schopnost kamufláže. Jejich stealth je legendární, což je nutné využít na bojišti. Fungují v podstatě jako odstřelovači, ale jsou to tanky a ne lidé. Nejlepší je najít si nějaký kopeček s balvany a keři, které tě budou krýt před nepřáteli. Z takového kopce pak máš dobrý výhled na bojiště a tudíž i volnou ruku. Avšak na Clan Wars se TDčka nedoporučují. Tam jedině tak arty a těžký tanky / střední tanky-scouti.
Dobrý příklad TDčka je Hetzer. Při jeho 105mm děle a HE střelami je schopen one-shot killnout spoustu tanků a dost poškodit ty, které by jiný tank v jeho tieru nebyl schopen ani škrábnout.
Ok díky.
To jak hrát za arty a to že za TD mám snipeřit vím (Měl jsem Hummla a StuGa III) Rainbowlaugh Já chtěl vědět ty herní styly.. a asi zůstanu u německejch... Rainbowlaugh Pravda Hummel je sice nejhorší Tier V Arty ale GW je zase nej VI Rainbowlaugh a je to nejrychlejší Arty ve hře co se nabijení týče...
Jen se mi nechcou vyhazovat IRL peníze za tu artynu... Ajbemused Jenže pak to čekání než nabije a pak ještě missnout...

Mondrogar

Nemecky TD muzu doporucit, uz mam skoro JagdPanther II, a jsem spokojeny. Nejhorsi bylo dostat se pres JgPanzera, ktery mi prisel stejne spatny jak mi StuGIII prisel dobry. Hetzer je rozhodne dobre prase, ale tyhle velka dela maji nevyhodu v dlouhem prebijeni a nepresnosti, cimz nemecka TD ztraceji svoji hlavni vyhodu.

Kazdopadne pokud budes hrat cokoliv nemeckeho, tak nepocitej s tim, ze budes v prednich liniich. Ani s Tigrem II si netoufnu najet dopredu a chovat se jako opravdu tezky tank, na druhou stranu k tomu zas nemam duvod diky delu, ktere trefi vsechno na jakoukoliv vzdalenost Pinkiesmile A pokud vis kam strelit (doporucuji http://gamemodels3d.com/ - klidne si i koupit jejich premium ucet, 3USD na lifetime pristup neni moc) tak propalis naprosto vsechno.

Hummela rozhodne neodsuzuj, spravne zahrany hummel dokaze udelat velice slusnou paseku Pinkiesmile Je fakt, ze treba Grille hro hrave prekona, ale porad neni hummel takova tragedie jak se rika.

Rikat ti, at si za oboje davas pozor na tanky typu Chaffee, T-50 a T-50-2 asi nema smysl, co ? Rainbowlaugh
Jakej premium účet či co? Rainbowlaugh
A jo nemusíš ti mě už vyderpyli dost Twilightangry2
CCA 13 tanků a nemumí sejmout jediného blbého light tanka.... Ajsleepy ten mě sejme oni se tam začnou motat a pak už jen vidím jak nepřátlská TD odstřelujou jeden tank za druhým....

Mondrogar

Kdyz to umi T-50-2 dobre zajet tak bude prudit v zakladne celou bitvu a nikdo ho nesejme Pinkiesmile proto ji chtej nerfnout.

Na ty strance je na high tier tanky potreba koupit premium ucet Pinkiesmile
Dostal jsem ten beta-klíč. Tak uvidím, jak si zatím vývojáři vedou. Twilightsmile
Pinkiegasp Co myslíš dostal bych taky? Rainbowlaugh