Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nepotřebuju, aby to vypadalo líp. To stačí si dát na tanka poníky Rainbowlaugh Potřebuju aby šašci rychle mířili Rainbowlaugh
I am a terrible person..... Pinkiesad2

[Obrázek: Nolife.png]
Taky po tom poslednim updatu se měla zlepšit grafika, nevíte přesně v čem? FPS mi spadly o 30 - 40 dolů, ale nevšiml jsem si, že by tam byl až takový velký rozdíl v grafice.
Testují podporu více jader. V pátek už bude hotfix....
Akože už bude podpora viac jadier? V piatok? Opravia tam aj ten bug s padaním hry?
EDIT: aha
Včera byla odpálena akce na Superpershinga.
Stačí nasbírat 75k expů od každého národa pomocí neprémiových tanků čtvrtého až osmého tieru při umístění se mezi deseti nej hráči v bitvě na své straně.
podrobnosti zde


mimochodem, proč Derpy hraje za arty (se zásobníkem)...
[Obrázek: 130506476376.gif]
RNG immunite? Rainbowlaugh RNG je důvod proč mám radši low tier arty, než ty topový když mineš s GW Pantherem je něco jiného, když mineš s Pz.Sfl. IVb.

A k tomu eventu: Já si připadal jako totální no-lifer, když jsem udělal The Extra Mile. Tohle už je opravdový sadizmus... a to ještě kvuli Super Pershingovi? Nnope!
Před půl rokem byl event na IS-6, kdy se muselo s šestkama zajet 100k expů. To byl sadismus. Tohle je procházka růžovým sadem. Během včerejška jsem zajel dably na tancích, co mám a počítají se, a hodilo to 25k expů a to byl pracovní den. Denně přitom musím zajet průměrně 18k. Jinými slovy, po tomhle víkendu budu mít půlku expů za sebou i bez premka. Vůbec v tom nevidím problém.

extra míle byla bonbonek
[Obrázek: Bon_Bon.png]
[Obrázek: mlfw4717_small.jpg]

No taky je pravda, že já hraji jenom o víkendech...

BTW hráváš na EU1 nebo EU2? Jeden kámoš mi řekl, že mám hrát na EU1, ale přijde mi že na EU2 jsou lepší lidi... Jak to máš ty?