Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Já vím, že pro mnohé je rychlost zaměření vším, ale nebylo by lepší dát místo vertikální stabilizace klimošku? Přece jenom i přes ofenzivní styl hraní budeš v kombatu povětšinou stát (holt tě budou stejně trackovat) a když ne, budeš se muset rychle otáčet. Navíc si tím podpoříš rychlost nabíjení, což je v přední linii kritické, dohled... Možná bych se zamyslel právě i nad tou vložkou (paradoxně) a dát tam opravy. Budeš se totiž snažit být v pohybu, neustále tlačit na nepřítele. Řeknu to takhle - zažil jsem T95, co nahazovala pásy každé dvě sekundy. Neskutečný svinstvo... Ale zase u té E-100 to není zase tak kritické a vložka se tam taky hodí.
Stejně tak bych se rozmyslel, jestli ze stejného důvodu nechceš bratry ve zbrani.
U velitele samozřejmě šestý smysl, všeuměl, ale eagle eye mi přijde víceméně zbytečný. Ano, je příjemné vědět, že protivník má zabitého nabíječe a zničenou munici. Na druhou stranu to poznáte bezpečně podle toho, že se snaží zdrhnout, nebo je s ním prostě nuda...
Střelec - jasnej armorer. Snap shot možná... přece jenom je to velkorážní dělo, ale stejně... snipovat s tím asi nebudeš. Dead eye už mi ale tak užitečný nepřijde. To je vhodné pro rychlopalná děla. Tady bych šel spíš do oprav nebo bratrů.
Řidič - Clutch braking (otáčení). Musíš být agilní a nastavovat pancíř. Půjdeš do přímého střetu a prostě tě nikdo nesmí ukroutit. Off-road je teoreticky taky použitelný, ale s E-100 bych do bažiny stejně nelezl. Kontrolovaný náraz by měl smysl u E-50. Možná i tady, ale z kopečka a s větrem v zádech. Já ho spíš používám u lightů Twilightsmile. A zase bratry ve zbrani, opravy... Zvážil bych údržbu motoru.
Přítomnost radisty je právě ten důvod, proč tam dát bratry ve zbrani. Repair je jasnej, Situation Awarness taky.
Nabíječ - Safe Storage, Repair, to je jasný... Ale nabíječ je další důvod, proč použít bratry ve zbrani. Zvlášť, když máš dva. Ta intuice je věc, kterou dle mého názoru nevyužiješ. Sice se sčítá, ale popravdě, jak často přehazuješ munici? Co mám známé, tak na E-100 stejně valí pořád zlato. S ničím jiným se pomalu nedá pořádně střílet a spoléhat se na to, že kolem náhodou pojede něco měkkého a rychle přehodíš, abys ušetřil kredity... je lepší, když vystřelíš zlatem na jistotu, než plýtvat svou DPM.

No... nezapomeň, že je to jen můj názor. Já třeba E-100 nevlastním a těžké tanky typu E-100 nepovažuju za příliš ofenzivní. Pravda je, že se k ofenzivě používá, ale je to z jiného důvodu: Trojka E-100 s obrovskou alfou je schopna zlikvidovat na jednu salvu prakticky cokoli, tím snížit nepřátelské DPM a pak je rozválcovat na HP. Přitom nejdou do taranu, protože proti rusům se jim blbě sklápí dělo a amíkům zase neprobijí věž a drží rozestupy, aby nebyly bonbónkem pro artilerie. Jinak v případě, kdy máš jenom dvě E-100, stává se z nich tank za roh na sidescrape a taky se tak používají.
Pokud chceš skutečné ofenzivní hovádo, pak jdi do T57, T110E5, IS-7 popřípadě Obj. 263. To jsou těžké tanky určené do předních linií a přímého kontaktu s nepřítelem, protože jsou rychlé, agilní, zároveň skvěle čelně pancéřované a pálí jednu za druhou (tam už má třeba Dead eye smysl).
Ah já myslel posádku pro E 75 a ne E 100. xD Ale i tak dík, I když to není pro tank který chci tak se mu to bude v budoucnu hodit. E100 mi zatím moc nesedla... Tank je to slušný, ale je to už moc velká bečka. Navíc jsem jedním z tech pro které je goldová munice až to poslední řešení a to jen v nevyšší nouzi, takže ho na random bitvách hraji s AP. Jednou se s ním taky budu muset naučit hrát efektivně (Kvuli CWs), ale neužiju si to s ním jako s KT a nebo E75...
U Celestie, tak to sory Rainbowlaugh. Já to přehlídnul... Stejně se ale divím, že si chceš nechávat devítkový těžký tank. Pravda, já si nechal T-54 kvůli kamarádům, abych měl devítku do čety, ale meďáci jsou zábavnější (alespoň dle mého názoru).

E-75 mám rozjetou ve stocku s opravami, brejlema a sítí Twilightsmile, pač ji budu určitě prodávat. Každopádně jestli chceš hrát tím stylem, jaký jsi prezentoval, pořád budeš potřebovat minimalizovat dobu nabíjení a maximalizovat agilitu a opravy. Nablízko tolik rychlost zaměřování nepotřebuješ a navíc máš na devítku velice solidní kanón. Jestli ti ale můžu doporučit devítku na ramování, pořiď si E-50, protože to je dle mého názoru skutečná bestie, kterou hledáš.
[Obrázek: 10881510_1601054143457964_9059470980338137064_n.jpg]
No ja neviem... nejak mi tie kódy nejdú...
Možná byl někdo rychlejší. Twilightsmile
Mi to vypisovalo že invalid code... mohlo aspoň napísať že už to bolo použité.. ale veď nevadí Twilightsmile Rainbowlaugh
Líbí můj klan? Pinkiesmile


[Obrázek: xboI026.jpg?1]
Wau... Jsi frajer. Já bych se do takovýho klanu nedostal Twilightoops, pač moji aktivní spoluhráči by s tím kategoricky nesouhlasili. Založil sis ho sám a nebo je to něco většího?
Je to neaktivní, kdysi mi jeden kámoš povídá, že chce založit klan, ale nic v něm nedělat. Já mu říkal, že mu na to pošlu goldy, když budu mít právo rozhodnout o emblému. Rainbowlaugh Je tam jinak pár lidí co neznám.