Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

Mondrogar

Betu jsem nedostal, ale mel jsem moznost si tu hru zahrat, kdyz pominu nedostatek lidi v bete a s tim souvisejici nedostatek pilotu (bitvy 2v2 nejsou vyjimka), tak je ta hra celkem zajimava - akcnejsi a rychlejsi nez tanky. Zaroven se clovek musi vic soustredit.
Verim, ze az to WG dotahne do konce, tak to bude stejne nebo vetsi zabava nez tanky, neta je zatim dost nuda.

A jasne Bluro, sanci na betu ma kazdy, chce to jen stesti a spravne zodpovezeny test.
Jen ještě jedna maličkost nevíš jak se vyhoupnout na vršek tabulky? Pinkiehappy Už mě docela nudí hrát s PzIII proti Tier V/VI Rainbowlaugh

Mondrogar

To je normalni, PzIII je povazovana za scouta, takze na vrcholu nebudes nikdy. Dostat se tam je otazka stesti, ale lehky tam jsem tam jeste nevidel. Zlepsi se to az prejdes na heavy/medy popr. TD, i kdyz ta tam nebyvaji tak casto.

Terok

(14.08.2012, 17:50)Mondrogar Napsal(a): [ -> ]Co se TD tyce, tak zase obecne:
Nemecka TD - jako vetsina nemeckych tanku, jsou to slusne papiry a rozhodne to nejsou mrchy na rozrazeni nepratelskych linii, nicmene jejich delo ti umoznuje (jako u vetsiny nemeckych tanku) palit na neskutecnou vzdalenost brutalne presne.
Americka TD - Ta s vezi jsou super ve svoji manevrovatelnosti, nezda se, ale otocna vez je jeskutecna vyhoda. Ta co se otaci cela maji relativne silny pancir zepredu a nizky profil. Nemluve o "mrtvych zonach" coz uz snad wargaming opravil v 7.5
Ruska TD - Nevim jak na nejvyssich tierech, ale treba na SU-152 nebo ISU-152 je obrovskou vyhodou jejich DMG, kazdopadne jsou silne pancerovana
Francouzska TD - jsou hnusna Rainbowlaugh ale jinak u nich fakt nevim, nikdo v mem okoli ho nehraje, takze nemuzu posoudit Pinkiesmile
Nevím kde si vzal tyhle 2 věci:
Německé TD (Ferdinand a dál, možná i ten před ferdou), mají přední pancíř docela silný, žádnej papír.
Ruské TD nemají naopak skoro ŽÁDNÝ pancíř.
To jen tak pro upřesnění z mých zkušeností.

Mondrogar

Rikam to z meho pohledu hrace nemeckych tanku Tewocku Pinkiesmile
Papirove jsem je fakt nestudoval. JagdPanthera a Ferdu bych rozhodne jako priklad silneho pancerovani nebral. Panther ma aspon vyhodu v klopenem panciri, ale ferdova horolezecka stena je fakt tragedie. A pokud ho nemas maxnuteho, tak jsi jen velka, tezka pomala krabice, ktera prd vydrzi a jeste mene udela. Vlastni zkusenost.

U Ruskych TD jsem mozna trochu prestrelil, priznavam.
[Obrázek: Squish_01.jpg]

slightly trololo

Terok

(15.08.2012, 17:01)Mondrogar Napsal(a): [ -> ]...

No papírově maj 200(VIII) a 250(IX) pancíře zepředu, což není vůbec málo. Já to bral ze zkušenosí z ostatních tanků, když jsem stál proti nim. Pokud nemáš nějaký high end dělo, máš celkem problém je prostřelit (zepředu), když berež v potaz stejný nebo nižší tier.
DaveL Pokuď toto je super heavy tank.... tak to potom chcu vidět artynu Rainbowlaugh


(15.08.2012, 15:38)Mondrogar Napsal(a): [ -> ]To je normalni, PzIII je povazovana za scouta, takze na vrcholu nebudes nikdy. Dostat se tam je otazka stesti, ale lehky tam jsem tam jeste nevidel. Zlepsi se to az prejdes na heavy/medy popr. TD, i kdyz ta tam nebyvaji tak casto.

Hmmm.....
Awww..... hele taky furt prohráváte? Ajsleepy

Mondrogar

Jak kdy. Kdyz prohraju vic jak 5 her v rade, tak to vypinam Pinkiesmile