Bronies.cz

Úplná verze: World of Tanks
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Omygosh!Omygosh!Omygosh!Omygosh!Omygosh!Omygosh!Omygosh!



Tak tohle je hafo drsný! Rainbowlaugh Doufám že se to dostane i do obchodu... Rainbowlaugh
Hmmmm, to dělo vypadá, že by z něho KV-2 zezelenalo závistí. Me want.
Zezelenalo závistí? Heh Sturmtiger střílel rakety. Rainbowlaugh Před tím by utíkal i Maus a T92 (arty) vypadá jako zahradní hadice. Rainbowlaugh 380mm odpalovač raket je hodně silné kafe. ^.^ Navíc tahle zrůda sloužila k likvidování bunkrů, budov a podobně. Střelit tímhe do tanku, tak "šťastlivec" letí na měsíc... Rainbowlaugh
Ne si dokážu představit jak tohle drží linii, banda heavy tanků čeká, až jeden z nich spáchá sebevraždu, aby ho ostatní mohli ukamenovat, než znovu nabije. Rainbowlaugh
Tak KV-2 se taky používal k ničení bunkrů, budov apod. (aspon podle toho co mi tu píše blitzkrieg encyklopedie). Ale chápu, něco mi říká, že tohle by do WoT moc adaptovat nešlo... ikdyž balance je jim už volnej, tak proč ne? xD

Nechtěl bych být ten chudák co si vytáhne krátkou zápalku.

MBite

OP nemecký tank? PFFFF to Bielorusi nedopustia. Rainbowlaugh

Očakávajte ďalšie OP ruské či čínske tanky, a po poslednom patchy ktorý zvýšil presnosť (cez celú mapu ma odsniprovala kv-2 s húfnicou) tak už Nemci nemajú žiadnu výhodu.
Jedna věc co bych v nějakém patchy rád viděl, je zrušení limitu viditelnosti. Aby když mi někdo spotne nepřítele na 1km, tak abych po něm mohl vystřelit. Co já vím tak tanky měly "celkem" dostřel. Vím že to je limitace enginu, stejně jako fakt že jede jen na jedno jádro CPU, ale prostě by bylo super tohle opravit. Pro jednou by udělali něco užitečného a nepřidávali by jen nové tanky co více a více ničí balance hry.

MBite

Tá viditeľnosť je celá taká divná. Hlavne v meste, vidíš tank za budovou a keď vyjde s poza rohu tak sa magicky zneviditeľní a má ešte čas si na teba vystreliť. Alebo nepriateľský tank ktorý je zviditeľnený vďaka spoluhráčom, mal by si naň pekný dostrel ale just ti ho nechce zobraziť (často sa mi to stáva na El Halluf).

Máme rok 2013 a oni stále idú na jednom jadre Facehoof na to sa už viacerí ľudia sťažovali, no ale ľahké to nebude, predsa len je to zmena enginu a teraz majú veľa práce tvorením xbox verzie (o čo že tam budú mať nejaký xbox exkluzívny tank Rainbowlaugh ).
Jo ta hardware viditelnost je pěkně na hlavu. Boužel ani Draw distance a LOD objekty na max mi moc nepomůžou.

A Finguso musím s tebou nesouhlasit podle mě němci z posledního patche dostali nejvíc (nepočítám artyny). Protože jedna věc je tank trefit a druhá je trefit se do weak spotu a mohu říct, že s Vk36 mi AT 5/8/7 zabijí mnohem lépe. A co jiného, než přesný zásahy do kopule tyhle bestie dokáže zabít? Rainbowlaugh
Jenomže valením tanku za tankem získávají MONEY. O to jde. Víc tanků, víc kupování, víc zlaťáků na fičuriny a přecvičování posádek... Dokud ta hra půjde aspoň spustit, je to pořád v pořádku, protože do té doby budou lidi moct kupovat, hraní je jen bonus navíc.
Terodeness: No třeba artiny byly hlavním lovcem tanků AT, artiny jsou teď znásilněné beyond believe. A nějak si nevšímám vyššího trefování. Trefuju stále stejně a missuju stále stejně. Stále je to jen modlení se k RNG.

Discordian: Ano to vím a kéž by si to uvědomila celá populace tanků. Pak by si WG třeba něco uvědomil, až by jim lidi přestali dávat peníze, dokud nedají hru do pořádku. Pokud by hru kvůli tomu sundali... máme stále Warthunder.