Bronies.cz

Úplná verze: Arosis - Povídky a překlady
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
pěkná básnička Twilightsmile
Tak, gratuluji ti k čerstvému překročení 15 000 zhlédnutí zde na fóru. Přeji i hodně úspěchů do další tvorby, neboť od nedávna ses opět rozjel a nasadil jsi takové tempo, že mi ostatní jen málo (resp. vůbec Rainbowlaugh) stačíme.

Nechce se mi tě tu vyzdvihovat o tom, jak jsi nejlepší a jak jsi prostě super, to se mi nezdá hodnotné, neboť každý spisovatel má něco a to, že je nejčtenější neznamená, že je nejlepší.

Na druhou stranu musím podotknout, že jsi své čtenáře nezískal jen tak zcelestiezdarma, ale opravdu jsi tvrdě pracoval a přineslo ti to skvělé výsledky Pinkiesmile Máš svůj styl a to je dobře.

Takže ještě jednou gratuluji a věřím, že brzy nebudeš jediný, kdo dosáhne tohoto krásného čísla (i když to bude ještě dlouho trvat Rainbowlaugh)
Drazí čtenáři,
vzhledem k jistým převážně technickým problémům, které mě v poslední době postihly, jsem byl bohužel donucen snížit svou tvorbu na na minimum.

Každopádně i tak Vám přináším pokračování jednoho staršího příběhu, který se kupodivu dal zase do pohybu.

V barvě křišťálu* (Google Docs, Epub)
Dále bych vás chtěl upozornit, že téměř již naprostá většina povídek prošla sérií oprav a korekcí a spolu s tím byla převedena do elektronického formátu. Stálo mě to opravdu mnoho času a úsilí, tak snad se vám to k něčemu bude hodit.

Prozatím se s vámi všemi loučí, váš Rivel Arosis

A málem bych zapomněl. Jakoby těch výročí a zajímavých čísel bylo v posledních dnech málo, tak mé stránky právě zaznamenaly 1000 unikátních přístupů. Jsem rád, že mě tam chodíte navštěvovat a doufám, že se vám tam líbí.
Jo přečtu až přijedu ze srazu Rainbowlaugh
Yay Twilightsmile
Protože byl ten víkend, tak jsem se trochu pokusil dohnat to, co jsem tento týden zmeškal.

V barvě křišťálu* (Google Docs, Epub)
a další kapitola Pinkiesmile tak to mohu přečíst alespoň najednou Pinkiesmile
Jak už jsem ti řekl na Skypu, tak jsem V barvě křišťálu vlastně poprvé četl až dneska Rainbowlaugh Každopádně, alespoň, že jsem to začal číst vůbec, protože jinak bych se o dost ochudil. Dost se mi to líbí, je to zase něco nového a rozhodně jsem zvědav, jak to bude pokračovat. Správce je pořádný hajzl, jak se patří, a malý princ toho bude mít hodně co na práci.
Aby jste se jeste nedivili . &)
[OffTopic]
Všechno nejlepší k narozeninám Pinkiehappy
[/OffTopic]