Bronies.cz

Úplná verze: Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

PonyMetalhead

(19.11.2014, 16:32)Mácaman Napsal(a): [ -> ]no ja si myslim ze skutecnej brony je mnohem vetsi drsnak nez treba rapperi nebo metalisti  - ono obleknout se jako drsnej gangsta nebo metalovej satanas - to umi kazdej. Ale vzit si barevnou hrivu, ocas, nasadit ouska, upect cupcaky a vyrazit tak mezi lidi? to chce jak se rika koule Pinkiehappy

Pls, nespojuj Metal a Satanismus dohromady, děkuji ti.
OT:

PonyMetalhed:
... Člověk si chce udělat jenom srandu... Ach jo Rainbowlaugh. Kdyby jsi byl pravý metalista, pochopíš to...

PonyMetalhead

Na tohle už nenaletím :p Rainbowlaugh
PonyMetalhead



[Obrázek: maxresdefault.jpg][Obrázek: latest?cb=20120912160843]

Twilightblush btw metalista na 666 procent? Pinkiesmile
\mm/ too much satan for one hand

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Já si myslím, že tím, že nás Broníky provokují a posmívají se nám, tak je aspoň vidět, jak moc je špatná jejich komunita a tím, jak se k nám chovají, tak dokazují akorát to, že se umějí jenom posmívat a že je žádný Brony nebude respektovat, natož aby se dokonce přidal k jejich komunitě. My Broníci jim nic neděláme takže ani nám by neměl nic nikdo dělat. Bohužel je to jak jsem řekl a my je můžeme jenom ignorovat. Zbytek je na nich.
když to nevyřeší ignorovaní, hrachovnice pomůže vždy

Moderace: Upraveno, zbytecne to takto hrotit.
-Mel
@Wrench: ... teda do chvíle, než míří na tebe, co Rainbowlaugh


Moderace - OT: Hrachovnici muze mirit na kazdeho, polivka zDarma se bere.
-Mel
Já si myslím, že ve společnosti máme hold nastavené nějaké meze normálnosti a cokoliv mimo tyhle meze je bráno jako nenormální. Ať se broníci obhajují jakkoliv, pořád to je komunita sledující seriál určený především pro děti, který je prostě z pohledu společnosti ujetá. Z vlastní zkušenosti vím, že je zkrátka nejlepší přijmout to, že se v některých zálibách odlišuju od daného normálu a budu v brán za divného. Vysvětlovat někomu něco, co stejně nechce pochopit je zbytečná ztráta drahoceného času Rainbowlaugh
Ono když člověk soudí knihu dle obálky, může přijít o ten krásný obsah. I kdyby ho ten obsah nepřesvědčil nebo nezaujal, tak sice může být hater ale k čemu mu to bude dobrý. Aby si mastil ego nad někým kdo má rád něco jinýho? Povyšovat se nad někým kdo má rád vtipný a inteligentní kreslený seriál? To je pro mě přízemní a může to dělat jen jednoduchý člověk. Ale nebudu se hádat s blbcem, srážka s blbcem je strašlivá věc. Já nemám čas hejtit někoho a ani nevím proč bych to měl dělat. Já třeba můžu hejtit Star Wars (já nesnáším Star Wars  Rainbowlaugh Twilightblush  ), ale k čemu mi to bude dobrý. Ego mi to nezvedne a ani chytřejší nebudu. MLP není nic hloupího a člověk tam kolikrát zapřemýšlí. Nemá cenu říkat někomu něco o tomhle seriálu, když sám nechce. Jinak co já bych dělal kdyby někdo začal nadávat na poníky? Nevím, nedokážu odpovědět, ale nenechal bych to bez odezvy.
Takže asi tak a bacha na blbce
Jinak Wrenchi: Pokuď půjdeš huntit anti-brony cápky tak si neber dvouhlavňovku. Dlouho se přebijí. Twilightsmile Vem si zkrátka pumpovačku, ta je good.