Bronies.cz

Úplná verze: Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Azu: Jaké napřìklad?
Souhlasím s tím, co postnul Darm. Podle mě nemá smysl se zabývat hatery a lidmi, co tohle prostě nechápou a nikdy nepochopí. Je ztráta času někomu něco vysvětlovat. Nikde jinde jsem nepoznala lidi, pro které přátelství opravdu znamená to, co tohle slovo vystihuje, popisuje, lidi, kteří berou podstatu slova přátelství vážně. "Friendship is Magic", o tom to je.
Vždyť přátelství je jediné co máme Twilightsmile , nepočítám-li magii Twilightsmile
A tak taky máme lásku a další věci Twilightblush

Každopádně lidi co mají s námi problém - neřešit.
Podle mě na ponifikování není nic špatného. Pokuď si někdo ponifikuje svoje osobní věci a nebo zájmy nemůžete mu to mít za zlý. Tady spíše jde o tu prezentaci, když to někdo dá na mlp stránku tak to je v pohodě, horší je když se to objeví někde jinde a ve větším množství
No, ono se tomu neda vyhnout casto ani normalne. Nechas neco hledat na google v obrazcich a vyskoci na tebe ponici. Chapu ze to muze nekoho stvat.
Já osobně si myslím, že v googlu při zápisu slova Twilight má vypadnout něco fialovýho. Kdo by chtěl, aby mu vypadnuly odkazy na film pro třináctiletý holky?

EDIT: Eh sory... teď jsem to zkusil. Ne, nezkoušejte to...
Na ilustraci toho, co psal Darm si dovolím parafrázovat starý vtip o Leninovi.

"Hledám v Googlu - poníci. Otevřu Deviant Art - poníci. Pustím si Youtube - poníci. Otevřu Rouming - poníci. Mám doma konzervu a bojím se jí otevřít."
pokud je ta konzerva z Lidlu....
Mám takové rodiče.... pořád říkali, že když koukám na poníky tak jsem hned gay... já se jim snažím vysvětlit, že nejsem jediný kdo se na to kouká a už vůbec, že na to koukají kluci, že NEJSEM gay... Flutterrage ...máma mi pak uvěřila (lépe řečeno dala pokoj) Rainbowkiss