Bronies.cz

Úplná verze: Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Solečnou fotku z PragoFFestu fotilo víc lidí - vzpomínám si na Ajdriana (FB fotka) a BlueStroma (album):

[Obrázek: DSCF9439.jpg?ver=2]
Díky moc..
Heh, taky v praci jsem musel obhajovat kdyz muj Team leader, dalsi programator a pak jeste jeden kolega, my ctyri sedeli u meho stolu a resili pres Webex v americe u zakaznika problem a potrebovali neco vyhledat na StackOverflow.. tak jsem otevrel v Chromu novou zalozku a hned na prvnim miste je Bronies.CZ stranka.. zrovna zasekla s tim ruzovym originalnim logem a Pinkie pie.. mno.. muj poker face to vydrzel ale moje barva pleti migrovala k puvodnimu indickemu obyvatelstvu Ameriky a pak se me ptali na to kolegove.. jen jsem strucne odpovedel ze to jsou mily lide a ze clovek taky potrebuje stress-free zajmy Raritywink

Ale embarrassment level byl over 9000 v tu chvili..
Napadla mě jedna věc. Není ta ''nálepka'' od začátku špatně? Kde kdo si o bronies myslí že sou to gayové a nebo že se snaží každého zbronifikovat. Ale.. Proč bronifikovat? Nebudu to cpát každému pod nos. Kdyby.. Dám příklad. Nemusím špenát, a tak ho nejím. Ale kdyby mi to jídlo někdo cpal do krku tak to budu nenávidět do posledního dne. A to je něco podobného. Otravovat někoho ve dne, v noci s poníkama je přinejmenším otravné. I se to někomu snažit cpát.
Příklad

a: ''co se ti líbí? Máš koníčky?''
b: ''mám rád auta a hrabání se v motoru''
a: ''já rúžové poníky.''

není to divný? Přinejmenším... Jde o to že tohle vnucování možná múže za většinu haterú, protože co je komu do bronies? Normální.. (ale.. Kdo je dnes normální?) člověk se zajímá o fotbal/auta/vlaky/WoW/LoL/cokoliv jiného a o bronies možná ani neví. A když o tom neví tak nemúže hejtovat. A když se o tom doví, o tom že někdo jako brony existuje tak proč by hned hejtoval? To je jakobych v Brně prošel kolem člověka v kabátu a nadával mu že vypadá jak z Matrixu. Prostě dobře, někdo takový existuje, nevšímám si. K nenávisti je snad potřeba dúvod, ne? Vím že sou i tací, ale většinu haterú vytvoří právě bronies. Když se mě někdo zeptá, odpovím ale nikomu to necpu. Kdyžtak řeknu ''je to dobrý, podívej se na to'' a konec. Chce, podívá se. Nechce, ok....
Some, amen. Tlačiť niekomu nasilu poníky môže dopadnúť presne opačne, než dotyčný brony chcel. Povedať o komunite niekomu, kto má záujem, je zasa iná vec, no na tom človeku musíš aspoň aký - taký záujem vidieť. Snaha bronifikovať niekoho, kto hejtuje všetko a všetkých (a / alebo nemá o fandomoch vlastný názor) je zbytočná strata času a energie, ktorú môžeš využiť inde. Ale aspoň získaš skúsenosť.

Svoju situáciu v rodine (jediný brony) som spomínal inde, no raz si napríklad spolužiak všimol, že mám na notebooku NLR wallpaper a zaujalo ho to, nebol však čas mu to vysvetliť. (posledných pár týždňov mám výhradne MLP-related tapety a poviem ti, keď som mal v škole prezentáciu a po zapojení projektora sa na stene objavila Arcane Luna v celej svojej nádhere...no, krásny pohľad Twilightsmile )
Nasut-ne, tak jsem to nemyslela, myslela jsem to tak že říkají že mají rádi MLP a za zády to pomlouvají jen aby si ostatní nemysleli že jsou jako malý Twilightsmile
A úprimne, za tých pár mesiacov, čo som brony, často na Ksichtbúku zdieľam brony hudbu, občas dám nejaký ten status, komentujem a dávam "Like" na MLP-related veci, som v našej CZ/SK Bronies skupine a za celý ten čas sa k tomu nevyjadril ANI JEDEN spolužiak, či spolužiačka. Takže buď MLP nepoznajú alebo im je to proste jedno Twilightsmile
Včera jsem se poprvé v reálném životě potkala s haterem. Když jsem pár kamarádum u piva vysvětlovala, co je to My Little Pony, tak jsem vyndala z tašky figurku Pinkie Pie, abych jim to snáze přiblížila. Jenže u stolu byl i hater, který prohlašoval, že poníci všechno zničili, vytrhl mi PP z ruky a připálil jí obličej zapalovačem.
Docela mne děsí, co jsou lidé schopní udělat. Nechápu, proč nemůžou prostě tolerovat, že každý máme své zájmy. A nepochopím, jak může někomu prostě vzít jeho věc a podpálit jí.
Tessik, to nebol len hater ale idiot. Ak niektorí nedokážu tolerovať záujmy iných, je to ich problém a akurát podkopávajú nohy sami sebe. Ja napríklad nemôžem vystáť reality show - ponadávam si, skritizujem, no ak to človek chce pozerať, nech to pozerá, ja mu to nebudem vyhadzovať na oči, pretože sa mi reality show nepáčia.
Doopravdy by mě zajímalo, co všechno zničili Rainbowlaugh